Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MARELA
    09. Listopad 2021. 21:00

SweetDream15

III evoo stomačić u razlici 5 tjedana ( lijevo je 30 tjedan, a desno 35tj) spustio se dosta kolko mi se činii..Šta vi kažete ?https://ibb.co/wSdd2RR

Ovo je bas vidljivo spusteni trbuh. Ja u 40.tj, pa kod mene nis ne izgleda spusteno, super...😆

• MARELA
    09. Listopad 2021. 21:05

Keto, cestitke na bebi...jedino ovo skakanje po trbuhu😳😳😳 ali nadam se da nije bilo strasno.
    Meni je danas neki bezvezan dan, ko tenk sam si od jutra, neda mi se dic, al me sve boli kad lezim. Malo vjezbala ujutro uz Lanu Novotu, pa moji dosli na rucak, napravili i veceru, a ja ko invalid na boku🙄.
    Pritisak mi je dosta danas, bebac se rasteze na sve strane, nekad imam osjecaj da me izunutra ogrebe s nokticima, to je tek show..🥴
     i tak, nis, cekamo dalje kaj ce se desit...malo jesam za indukciju iduci tjedan, malo nisam...ne znam. Voljela bih da dođe prirodno, ali nebi bas cekala ni do 20.10. pa onda svejedno indukcija jer se nista nije desilo. 

• Keto35
    09. Listopad 2021. 21:14

Sanjarka88 🤍

Keto btw citam ti u potpisu , da je Nina duga 47cm
    Toliko sam ja bila duga kad sam se rodila, mislila sam da sam jedinstvena u svijetu 😅😂 mrva mala 🥰
    Koliko joj je bila procjenjena kilaža?

Nekidan na pregledu mi je R.V. napisa 3050,tako da bome nije falija 🤗 jeee,bas je mrva mala 😊

Tracy_

Keto35

Sinoc u 23.40 stigla moja mala Nina i bome iznenadila mamu 🙃🤗 meni pukla plodna oko 12.30,dosla u rodiliste bez trudova,al na kraju sve lipo prirodno,bolno,s naskakivanjem na trbuh jer je bila visoko al nista neizdrzljivo 🙃🤗 bitno da je sve proslo 🤗😍 s obzirom da nije bilo guzve,moram pohvalit splitsko osoblje koliko su bili pazljivi,susretljivi i sve!!!!!!zasad same pohvale!!!!!!

Yaaay čestitam! 🎉
    Ne mogu doć sebi da ti nisu dali drip a došla bez trudova a ja im došla 6 prstiju otvorena sa trudovima i spičilo mi drip za dobar dan bez da me se pita..
    Baš ovisi u koju smjenu upadneš + jel gužva.
    Drago mi je da si imala takvo iskustvo, pogotovo kao prvorotka! ❤️

Al najbitnije da je sve proslo u najboljem redu,da je bebica dobro i nista vise od toga mi ne treba 🥰😍

❤ 8.10.2021. Nina ❤

• Buba Bublica
    09. Listopad 2021. 21:38

Keto35

Sanjarka88 🤍

Keto btw citam ti u potpisu , da je Nina duga 47cm
    Toliko sam ja bila duga kad sam se rodila, mislila sam da sam jedinstvena u svijetu 😅😂 mrva mala 🥰
    Koliko joj je bila procjenjena kilaža?

Nekidan na pregledu mi je R.V. napisa 3050,tako da bome nije falija 🤗 jeee,bas je mrva mala 😊

Tracy_

Keto35

Sinoc u 23.40 stigla moja mala Nina i bome iznenadila mamu 🙃🤗 meni pukla plodna oko 12.30,dosla u rodiliste bez trudova,al na kraju sve lipo prirodno,bolno,s naskakivanjem na trbuh jer je bila visoko al nista neizdrzljivo 🙃🤗 bitno da je sve proslo 🤗😍 s obzirom da nije bilo guzve,moram pohvalit splitsko osoblje koliko su bili pazljivi,susretljivi i sve!!!!!!zasad same pohvale!!!!!!

Yaaay čestitam! 🎉
    Ne mogu doć sebi da ti nisu dali drip a došla bez trudova a ja im došla 6 prstiju otvorena sa trudovima i spičilo mi drip za dobar dan bez da me se pita..
    Baš ovisi u koju smjenu upadneš + jel gužva.
    Drago mi je da si imala takvo iskustvo, pogotovo kao prvorotka! ❤️

Dali su mi drip,al tek kasnije,mozda sam jedno 2,3h bila pod dripom jer se nikako nisam otvarala vise od 4cm 😛
    Al najbitnije da je sve proslo u najboljem redu,da je bebica dobro i nista vise od toga mi ne treba 🥰😍

Tko je od doktora bio na porodu? 🙆

Rodila se ljubav 18.10.2021.
    Šimun Limun 🍋👼💙

CarpeDiem.
    09. Listopad 2021. 22:09

Plavabosanka nisam imala slicnih problema nakon carskog sa ožiljkom i općenito sa oziljicima (bila sam "mirna" kao cura i dijete 🤣).
    Ožiljak od carskog mi je zarastao baš brzo, i jako je tanak, kratak i skoro nevidljiv ispod ruba gacica. Ne znam da li babica misli na takozvane keloide (ali to je do toga kako tvoje tijelo podnosi oziljke i zarasta). Drugo mi ništa ne pada na pamet ovako bez slike na slijepo. Ako želiš posalji nam sliku možda budemo pametnije.
    Imaš dosta dobrih melema kod nas, a ja mogu preporučiti šta je meni pomoglo. Mikron krema (čudo krema-melem). Može se poručiti u BiH i ovde u De pošalju iz Austrije. Koristim je za sve od Ožiljaka,  opekotina,  rana, bebine guze svega... baš je čudo kako je i zovu a apsolutno prirodna, (doslovno je možeš i pojesti ništa se ne bi desilo).

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Mišić
    09. Listopad 2021. 22:33

Keto cestitam!! 🎉 🤗
    Sanjarka ee daaa, vrticke radosti. Do sad je odolijevao i evo, sad je prvi put s njom podijelio bestijice. 🙈 ma nisi kametan oko toga da ide u vrtic ili ne. S jedne strane mi je muka od pomisli na bolestine, a s druge mi ga je milo da stalno stoji doma. 🥶
    Plavabosanka je li te to boli na dodir? Ja jos uvijek imam hematome iznad reza i tvrdi su na dodir, sve izgleda blago nateceno. 

Mišić
    09. Listopad 2021. 22:33

*pametan, ne kametan 🙈🙈🙈

plavabosanka
    10. Listopad 2021. 01:50

cordis00

Cestitam novim mamama, mazite se sa svojim bebicama.🥰 Stvarno je taj popis sve kraci i kraci.
    Ja jos ne mogu osvijestiti da sam u 39. tjednu i da ce nas uskoro biti troje, trbuh mi je manji cijelu trudnocu i mogu i dalje cucnuti i sve normalno radim, mislim da ce me trudovi sokirati. Nekako sam navikla na stanje trudnoce, kao da cu jos zivjeti godinama ovako 😂.
    Ja isto vec zadnja 2,3 tjedna sigurno imam ponekad ostre bolove po sredini zdjelice kao da lupa glavom o mjehur. Ali mi je trbuh dosta visoko, ne znam kad ce krenit to spustanje. I veceras me bas peru kao menstrualni bolovi, nikako da se smiri.. Nadam se da ce sutra bit bolje.
    Uzivajte pod dekicama u toplome, prava jesen, samo mi fale jos kesteni😁.

Hahah tako sam i ja bila naviknuta na stanje trudnoće nikako si nisam mogla stavit u glavu kad sam bila u 39 tjednu da sam na kraju 🙉🤣🤣 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    10. Listopad 2021. 01:52

SweetDream15

III evoo stomačić u razlici 5 tjedana ( lijevo je 30 tjedan, a desno 35tj) spustio se dosta kolko mi se činii..Šta vi kažete ?https://ibb.co/wSdd2RR

SweetDream15

Bome se vidi da se spustio trbuščić. Mogla bi se icti uskoro maziti s bebicom 😍🥰🍀💗💗

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

plavabosanka
    10. Listopad 2021. 02:05

CarpeDiem.

Plavabosanka nisam imala slicnih problema nakon carskog sa ožiljkom i općenito sa oziljicima (bila sam "mirna" kao cura i dijete 🤣).
    Ožiljak od carskog mi je zarastao baš brzo, i jako je tanak, kratak i skoro nevidljiv ispod ruba gacica. Ne znam da li babica misli na takozvane keloide (ali to je do toga kako tvoje tijelo podnosi oziljke i zarasta). Drugo mi ništa ne pada na pamet ovako bez slike na slijepo. Ako želiš posalji nam sliku možda budemo pametnije.
    Imaš dosta dobrih melema kod nas, a ja mogu preporučiti šta je meni pomoglo. Mikron krema (čudo krema-melem). Može se poručiti u BiH i ovde u De pošalju iz Austrije. Koristim je za sve od Ožiljaka, opekotina, rana, bebine guze svega… baš je čudo kako je i zovu a apsolutno prirodna, (doslovno je možeš i pojesti ništa se ne bi desilo).

A za sami rez je rekla da joj super izgleda, čini joj se da će mi ostati samo mala crtica kasnije. Al ovo je ispod ruba gaća a iznad crte od reza ta kvrga neka tak da praktički dole se i dalje ne vidim 😂😂🙉 i šta god obukla gledam da to prekrijem da se ne vidi. 😒

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.