Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    09. Listopad 2021. 14:45

Hello svima ostalima 😊

Ja sam danas bas neka bezvoljna, nista mi se neda 🙄
    Valjda ova škura bura izaziva depresiju 🤦🏻‍♀️😁
    Gledam ovi svoj ticker u potpisu , gleda on mene. I ovih 12 dana sta pise , onako kao da se tiču nekog drugog a ne mene 🤷🏻‍♀️ ja uopće al uopće nemam osjećaj da cu rodit ikad a kamoli za koji dan 🤦🏻‍♀️
    Littlebaby bas mi je zao sta su te hospitalizirali.... Mogu mislit koliko ti je tesko radi klinaca kući 😩 ali to će bit kratkoooo. Izdrzi i budi jaka, sve je to za malog mrvička u tebi 💙 a onda će te uzivat svi skupa ❤️
    Johnny a joj 😓 ajde 2 tjedna je kratak period, izgurati ces to bez frke. A sta se tlaka tiče nije mi uopće za tako odmah evo ti terapija 🤷🏻‍♀️ radije poprati kući ako imas tlakomjer 😊
    Buba Bublica ma joj kad kazu ni blizu, jos danas se to može promijeniti sve. Ajmo Šimuneee 💪
    Sanja super izbor imena 😊 glasam za Leon ili Mateo oba su mi 🙌
    Zaraaaa e kako će netko lomit srca za koju godinu 😎😎😎 koje use, a gle frizure 😎. Znači divan je! 😍
    Porod zaista zvuči stresno no ti si to sve super podnila.... bilo pa proslo 🤗 Nadam se da će i oporavak krenut u boljem smjeru 🤞🤞🤞🤞
    CarpeDiem prosla sam isto sa rendom nebitnim muškarcima i pitanjima o dojenju i porodu..ono come on 
    Lollypop i mene jako zna boliti dole. Nije mi nista s mjehurom. Bilo je samo navečer isto no evo 2-3 dana zna i po danu. Uvjerena sam da me glavom negdje stišće
    Love uf. Nadam se da te ipak neće uhvatiti viroza...u tom slučaju svakako nebi isla na indukciju. A i inače a ne znam evo, ja bi voljela čekat da samo krene dok god su plodna voda i ctg dobri 🤷🏻‍♀️ tko zna sta mene čeka, lako je ovako biti pametan

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

plavabosanka
    09. Listopad 2021. 14:46

Hej žene, pisala sam u na drugoj temi al hajd d vas i ovdje pitam za vas koje ste već prije rodila na carski, a sad još uvijek niste na drugoj temi. Znači trbuh mi se nakon carskog vratio donekle u normalu, al imam neku kao vrećicu ispod trbuha, a iznad reza i s desne strane baš po rezu je jako tvrdo i kao neke kvrge. Rekla je babica da će mi donijeti neko ulje za masažu toga al me baš zanima jel se neka susrela s time i jel znate kak se to zove. Ona mi je rekla al na njemačkom, pa nisam upamtila normalno 😂

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Sanjarka88
    09. Listopad 2021. 14:48

Jackie kako prosao pregled danas?

Sanjarka88
    09. Listopad 2021. 18:16

Keto btw citam ti u potpisu , da je Nina duga 47cm
    Toliko sam ja bila duga kad sam se rodila, mislila sam da sam jedinstvena u svijetu 😅😂 mrva mala 🥰
    Koliko joj je bila procjenjena kilaža?

• Johnny
    09. Listopad 2021. 19:10

Sanjarka88 🤍

Keto btw citam ti u potpisu , da je Nina duga 47cm
    Toliko sam ja bila duga kad sam se rodila, mislila sam da sam jedinstvena u svijetu 😅😂 mrva mala 🥰
    Koliko joj je bila procjenjena kilaža?

Ja sam bila 49 dok sam se rodila, tko bi rekao da ću dogurat do 177 🤣 
    Što se tiče terapije za tlak, mjerim ga i osjećam se ok, odlučila sam ne popiti tablete sve dok ne bude iznad 135 iako je za mene i to visoko, ali izbacila sam sol, kavu 😫, masno…  tako da nisam imala potrebe za tabletama i ne planiram ih piti osim ako bude bas nužno. Kak sam sad dva dana na prilagođenom jelovniku odmah sam izgubila kilu i pol tak da sam sad na + 8,5 
    Očito se debljam samo od ćevapa i špeka 🤣 
    Sad kak ležim nemam više uopće menstrualnih bolova, ali imam pritisak dolje u gospođi povremeno i baš je bolno uz jaki iscjedak, tolko da sam počela sanjati da mi je pukao vodenjak. Izdržat ćemo nadam se, još tih dva tjedna do termina a onda kak bude i kad krene, krene. 

13.11. 🥰👶🏼💙

SweetDream15
    09. Listopad 2021. 19:41

Večer curee, čestitam onima koje su rodile nek Vam je s blagoslovom 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

SweetDream15
    09. Listopad 2021. 19:50

Nadam se da ste sve dobro, da uživate u zadnjim danima/tjednima trudnoće   Kod mene curica je tolko navalila gurkat ovaj mjehur glavom, to je čudo. A nogama mi izgura rebra i prsa, izbubala me samo tako haha . Meni se nekako čini da će požurit ona vanka ja i MM se stalno zezamo oko tog kolko nekad udara i bude izbočina van da oće izać., Do sad sam imala samo 1x lažne kontrakcije, ostalo od simptoma prijavljujem bol u donjem djelu (vjv od širenja kostiju), povremenu menstrualnu bol i bol nekad kao da me prisiče doli vjv od njenog gurkanja. U utorak imamo pregled jedva čeka, obavit ćemo prvi CTG, uzeti još jednom bris i Uvz kao do sad. Uzbuđeni smo  Tu i tamo se mučimo s žgaravicom, al dobro je nije česta i ne dešava se prid spavanje sreća!  
    Želim Vam svima ugodno večee, u toplim domovima  s Vašim mrvicama <3  

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• cordis00
    09. Listopad 2021. 20:00

Cestitam novim mamama, mazite se sa svojim bebicama.🥰 Stvarno je taj popis sve kraci i kraci.
    Ja jos ne mogu osvijestiti da sam u 39. tjednu i da ce nas uskoro biti troje, trbuh mi je manji cijelu trudnocu i mogu i dalje cucnuti i sve normalno radim, mislim da ce me trudovi sokirati. Nekako sam navikla na stanje trudnoce, kao da cu jos zivjeti godinama ovako 😂.
    Ja isto vec zadnja 2,3 tjedna sigurno imam ponekad ostre bolove po sredini zdjelice kao da lupa glavom o mjehur. Ali mi je trbuh dosta visoko, ne znam kad ce krenit to spustanje. I veceras me bas peru kao menstrualni bolovi, nikako da se smiri.. Nadam se da ce sutra bit bolje.
    Uzivajte pod dekicama u toplome, prava jesen, samo mi fale jos kesteni😁.

👩33g👨33g 👧👧👶

daniella2207
    09. Listopad 2021. 20:14

Zara čestitam,mali je preeeesladak😍😍😍
    Keto čestitam🥳

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

SweetDream15
    09. Listopad 2021. 20:16

III evoo stomačić u razlici 5 tjedana ( lijevo je 30 tjedan, a desno 35tj) spustio se dosta kolko mi se činii.. Šta vi kažete ? https://ibb.co/wSdd2RR

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI