Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    09. Listopad 2021. 14:48

Jackie kako prosao pregled danas?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    09. Listopad 2021. 18:16

Keto btw citam ti u potpisu , da je Nina duga 47cm
    Toliko sam ja bila duga kad sam se rodila, mislila sam da sam jedinstvena u svijetu 😅😂 mrva mala 🥰
    Koliko joj je bila procjenjena kilaža?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Johnny
    09. Listopad 2021. 19:10

Sanjarka88 🤍

Keto btw citam ti u potpisu , da je Nina duga 47cm
    Toliko sam ja bila duga kad sam se rodila, mislila sam da sam jedinstvena u svijetu 😅😂 mrva mala 🥰
    Koliko joj je bila procjenjena kilaža?

Ja sam bila 49 dok sam se rodila, tko bi rekao da ću dogurat do 177 🤣 
    Što se tiče terapije za tlak, mjerim ga i osjećam se ok, odlučila sam ne popiti tablete sve dok ne bude iznad 135 iako je za mene i to visoko, ali izbacila sam sol, kavu 😫, masno…  tako da nisam imala potrebe za tabletama i ne planiram ih piti osim ako bude bas nužno. Kak sam sad dva dana na prilagođenom jelovniku odmah sam izgubila kilu i pol tak da sam sad na + 8,5 
    Očito se debljam samo od ćevapa i špeka 🤣 
    Sad kak ležim nemam više uopće menstrualnih bolova, ali imam pritisak dolje u gospođi povremeno i baš je bolno uz jaki iscjedak, tolko da sam počela sanjati da mi je pukao vodenjak. Izdržat ćemo nadam se, još tih dva tjedna do termina a onda kak bude i kad krene, krene. 

13.11. 🥰👶🏼💙

SweetDream15
    09. Listopad 2021. 19:41

Večer curee, čestitam onima koje su rodile nek Vam je s blagoslovom 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

SweetDream15
    09. Listopad 2021. 19:50

Nadam se da ste sve dobro, da uživate u zadnjim danima/tjednima trudnoće   Kod mene curica je tolko navalila gurkat ovaj mjehur glavom, to je čudo. A nogama mi izgura rebra i prsa, izbubala me samo tako haha . Meni se nekako čini da će požurit ona vanka ja i MM se stalno zezamo oko tog kolko nekad udara i bude izbočina van da oće izać., Do sad sam imala samo 1x lažne kontrakcije, ostalo od simptoma prijavljujem bol u donjem djelu (vjv od širenja kostiju), povremenu menstrualnu bol i bol nekad kao da me prisiče doli vjv od njenog gurkanja. U utorak imamo pregled jedva čeka, obavit ćemo prvi CTG, uzeti još jednom bris i Uvz kao do sad. Uzbuđeni smo  Tu i tamo se mučimo s žgaravicom, al dobro je nije česta i ne dešava se prid spavanje sreća!  
    Želim Vam svima ugodno večee, u toplim domovima  s Vašim mrvicama <3  

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• cordis00
    09. Listopad 2021. 20:00

Cestitam novim mamama, mazite se sa svojim bebicama.🥰 Stvarno je taj popis sve kraci i kraci.
    Ja jos ne mogu osvijestiti da sam u 39. tjednu i da ce nas uskoro biti troje, trbuh mi je manji cijelu trudnocu i mogu i dalje cucnuti i sve normalno radim, mislim da ce me trudovi sokirati. Nekako sam navikla na stanje trudnoce, kao da cu jos zivjeti godinama ovako 😂.
    Ja isto vec zadnja 2,3 tjedna sigurno imam ponekad ostre bolove po sredini zdjelice kao da lupa glavom o mjehur. Ali mi je trbuh dosta visoko, ne znam kad ce krenit to spustanje. I veceras me bas peru kao menstrualni bolovi, nikako da se smiri.. Nadam se da ce sutra bit bolje.
    Uzivajte pod dekicama u toplome, prava jesen, samo mi fale jos kesteni😁.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

daniella2207
    09. Listopad 2021. 20:14

Zara čestitam,mali je preeeesladak😍😍😍
    Keto čestitam🥳

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

SweetDream15
    09. Listopad 2021. 20:16

III evoo stomačić u razlici 5 tjedana ( lijevo je 30 tjedan, a desno 35tj) spustio se dosta kolko mi se činii.. Šta vi kažete ? https://ibb.co/wSdd2RR

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Tracy_
    09. Listopad 2021. 20:32

Keto35

Sinoc u 23.40 stigla moja mala Nina i bome iznenadila mamu 🙃🤗 meni pukla plodna oko 12.30,dosla u rodiliste bez trudova,al na kraju sve lipo prirodno,bolno,s naskakivanjem na trbuh jer je bila visoko al nista neizdrzljivo 🙃🤗 bitno da je sve proslo 🤗😍 s obzirom da nije bilo guzve,moram pohvalit splitsko osoblje koliko su bili pazljivi,susretljivi i sve!!!!!!zasad same pohvale!!!!!!

Yaaay čestitam! 🎉
    Ne mogu doć sebi da ti nisu dali drip a došla bez trudova a ja im došla 6 prstiju otvorena sa trudovima i spičilo mi drip za dobar dan bez da me se pita..
    Baš ovisi u koju smjenu upadneš + jel gužva.
    Drago mi je da si imala takvo iskustvo, pogotovo kao prvorotka! ❤️

• buhtlica34
    09. Listopad 2021. 20:49

Zara I Keto čestitam vam na bebačima 🎉💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.