Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lady.D
    09. Listopad 2021. 08:47

Keto35

Sinoc u 23.40 stigla moja mala Nina i bome iznenadila mamu 🙃🤗 meni pukla plodna oko 12.30,dosla u rodiliste bez trudova,al na kraju sve lipo prirodno,bolno,s naskakivanjem na trbuh jer je bila visoko al nista neizdrzljivo 🙃🤗 bitno da je sve proslo 🤗😍 s obzirom da nije bilo guzve,moram pohvalit splitsko osoblje koliko su bili pazljivi,susretljivi i sve!!!!!!zasad same pohvale!!!!!!

Keto35, bome Nina je iznenadila. Cestitam ti od srca. Dobrodosla mala princeza! Zelim ti brzi oporavak. 🤱🥰💖👶 
    I ohrabrujuce je cuti i malo pozitivnih iskustva s poroda. 💪🥳

• Keto35
    09. Listopad 2021. 09:43

Za prvi porod,ja sam prezadovoljna 🤗 i stvarno zadovoljna svime!!!!! Javim,kada budem izlazila pa cemo vidit cega je falilo 🙃 
    Sanjarka,ipak nista od cimerstva 🤗😅

❤ 8.10.2021. Nina ❤

• Buba Bublica
    09. Listopad 2021. 10:09

Keto35

Za prvi porod,ja sam prezadovoljna 🤗 i stvarno zadovoljna svime!!!!! Javim,kada budem izlazila pa cemo vidit cega je falilo 🙃

Čestitam ✨🌺
    Brz oporavak ☺️

Rodila se ljubav 18.10.2021.
    Šimun Limun 🍋👼💙

plavabosanka
    09. Listopad 2021. 10:15

Traveller

Lisa i Bubica čestitam cure od srca. A bebama želim sve najbolje! 💞😍Lorre, nek je sretno. Čestitam i vama!Zara, drži se, samo ostani jaka u glavi. Teško je to kad se ništa ne.pokrece i nalaz je isti iz pregleda u pregled. Doći će mrva ovako ili onako. Blizu si kraja, izdrži! 😘
    Šta se dojenja tiče, naravno da je za bebu to najbolje, ali treba malo uzeti i mamu u obzir. Nisu svačije okolnosti iste. Meni je patronazna rekla da ju stavljam na cicu pa se izdojim još i onda ako je još gladna dohrana. Ja joj dam cicu, ne izdajam se baš svaki put, ovisno o situaciji, i ako joj fali onda dam dohranu. S tim da mi je po noći na AD. Da slijedom slijepo njene preporuke, cicanje i izdajanje traju sat vremena, onda bi mi ostalo još sat do njenoj idućeg buđenja jer kad je samo na cici onda je to drži 2 h samo. Šta znači da bih ja imala sat vremena za spavanje, u najboljem slučaju da zaspem odmah. Inače mi je to nepojmljivo, da malene uopće ne spavam i tako duži period funkcionirat s malim djetetom.. A pogotovo ne sad u situaciji gdje mi je nužan oporavak radi krvne slike i završila bih sigurno u bolnici da se držim tih preporuka. Tek onda ni to dijete nema ništa od mene, napravila bih štetu i sebi i njoj. Dobije mog mlijeka dosta kroz dan, vjerujem da je to sasvim ok za stvaranje imuniteta i svega ostalog šta ide. Ako ostane i na ovoj razini na kojoj je sad, ja ću biti zadovoljna.

Mojeg drži 2 do 3sata sisa ovisi. Nekad nas taman zna uhvatit prvi san a on zaplače 🙉🙉  tek sam prekjučer došla k sebi malo od nespavanja.
    Nama je rekla da treba svaka dva sata sisat i neki dan muž govori njoj prespavao je cijelu noć reko di ćeš jpj to reći 😂😂 al nije spominjala dohranu da mu dajem 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    09. Listopad 2021. 10:17

Čestitam svim mamicama ns bebicama. Mazite se i brz oporavak želim 🍀🍬💗💗💗

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

Mateja2602
    09. Listopad 2021. 10:24

Keto35

Keto35 čestitam ti od srca! Već drugi put jer mi se prvi post obrisao. 😅 Dobro nam došla bebolina Nina! 🤩🥳🎉🌸🎈🥰 Želim ti brzi oporavak i puno maženja i ljubavi sa malenom. ❤️ Uživajte na najjače vas dvije. 🤗🤱🏼 I moram priznati da je zbilja jako odhrabrujuće pročitati i ovakvu priču prvorotke koja je jako zadovoljna sa porodom i osobljem u bolnici. Baš jedna krasna priča za ovo subotnje jutro. 😊 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Sanjarka88
    09. Listopad 2021. 14:21

🌈 S jesenskim valom stigla je Ljubav 🌈
    .
    LANA 07.08. 💜 - Missy88 
    KATARINA 11.08. 💜 - Dannna
    AMELIA 20.08. 💜 - Mišić
    CURICA 21.08. 💜 - Mila12
    KLARA 23.08. 💜 Jeksi4
    ADRIAN 26.08. 💙 Endzrue
    IRIS 27.08. 💜 Lješnjak
    TOMA 29.08. 💙 Jambica
    NIKOLA 30.08. 💙 MadameI 
    .
    FABIJAN 01.09. 💙 Haru
    DRAGUN 01.09. 💙 Mokosh
    KARLO 03.09. 💙 Jana25
    DEČKO 07.09. 💙 Malamaka
    LUKA 12.09. 💙 Ivkica
    LIVIA 13.09. 💜 Natalija91
    NOEL 13.09.  💙 Muffin
    NIKO 16.09. 💙 Bumac95
    ABIGAIL 17.09. 💜 Bebushka
    EVA 19.09. 💜 Sunce7
    KORINA 19.09. 💜 Daniella2207
    NIKA 22.09. 💜 Traveller
    TEO 23.09. 💙 Mateja31
    IVAN 23.09. 💙 Ane_Ši
    ROKO 23.09. 💙 aAnchy 
    CURICA 23.09. 💜 Tracy
    DEČKO 24.09. 💙 Leonoah
    MATIAS 24.09. 💙 Plavabosanka
    RITA 26.09. 💜 Rita37
    RITA 28.09. 💜 Lovely
    .
    DEČKO 01.10. 💙 Japanka
    DEČKO 01.10. 💙 Sanjalica5 
    ŠIMUN 03.10. 💙 Bilja
    OLIVIA 04.10. 💜 Bubica_0706
    ENA 04.10. 💜 Lisa27
    JAKOV 06.10. 💙 Zara7
    NINA 08.10. 💜 Keto35

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    09. Listopad 2021. 14:25

Keto nismo se tako dogovorile 😂😂😂 
    Čestitam ti od ♥️ na malom smotuljku, dobro nam dosla Nina 🥰
    Bas mi je drago da si zadovoljna s porodom i s timom u boksu.. 😊 i meni je prosli put u rađaoni bilo top.
    Ali su me satrali ovi na babinjačama, pa čekam tvoje dojmove od tamo 😊
    Brz oporavak 🤗

Sanjarka88
    09. Listopad 2021. 14:45

Hello svima ostalima 😊

Ja sam danas bas neka bezvoljna, nista mi se neda 🙄
    Valjda ova škura bura izaziva depresiju 🤦🏻‍♀️😁
    Gledam ovi svoj ticker u potpisu , gleda on mene. I ovih 12 dana sta pise , onako kao da se tiču nekog drugog a ne mene 🤷🏻‍♀️ ja uopće al uopće nemam osjećaj da cu rodit ikad a kamoli za koji dan 🤦🏻‍♀️
    Littlebaby bas mi je zao sta su te hospitalizirali.... Mogu mislit koliko ti je tesko radi klinaca kući 😩 ali to će bit kratkoooo. Izdrzi i budi jaka, sve je to za malog mrvička u tebi 💙 a onda će te uzivat svi skupa ❤️
    Johnny a joj 😓 ajde 2 tjedna je kratak period, izgurati ces to bez frke. A sta se tlaka tiče nije mi uopće za tako odmah evo ti terapija 🤷🏻‍♀️ radije poprati kući ako imas tlakomjer 😊
    Buba Bublica ma joj kad kazu ni blizu, jos danas se to može promijeniti sve. Ajmo Šimuneee 💪
    Sanja super izbor imena 😊 glasam za Leon ili Mateo oba su mi 🙌
    Zaraaaa e kako će netko lomit srca za koju godinu 😎😎😎 koje use, a gle frizure 😎. Znači divan je! 😍
    Porod zaista zvuči stresno no ti si to sve super podnila.... bilo pa proslo 🤗 Nadam se da će i oporavak krenut u boljem smjeru 🤞🤞🤞🤞
    CarpeDiem prosla sam isto sa rendom nebitnim muškarcima i pitanjima o dojenju i porodu..ono come on 
    Lollypop i mene jako zna boliti dole. Nije mi nista s mjehurom. Bilo je samo navečer isto no evo 2-3 dana zna i po danu. Uvjerena sam da me glavom negdje stišće
    Love uf. Nadam se da te ipak neće uhvatiti viroza...u tom slučaju svakako nebi isla na indukciju. A i inače a ne znam evo, ja bi voljela čekat da samo krene dok god su plodna voda i ctg dobri 🤷🏻‍♀️ tko zna sta mene čeka, lako je ovako biti pametan

plavabosanka
    09. Listopad 2021. 14:46

Hej žene, pisala sam u na drugoj temi al hajd d vas i ovdje pitam za vas koje ste već prije rodila na carski, a sad još uvijek niste na drugoj temi. Znači trbuh mi se nakon carskog vratio donekle u normalu, al imam neku kao vrećicu ispod trbuha, a iznad reza i s desne strane baš po rezu je jako tvrdo i kao neke kvrge. Rekla je babica da će mi donijeti neko ulje za masažu toga al me baš zanima jel se neka susrela s time i jel znate kak se to zove. Ona mi je rekla al na njemačkom, pa nisam upamtila normalno 😂

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.