Bokic cure,evo ja prijavljujem svoj pregled koji je zavrsio hospitalizacijom😔 sve uredu,osim ctga. Nije dobar nikako njima,plus moja trombofilija i ne zele riskirat. Zele me pod nadzorom imat. Meni ovo bas tesko psihicki pada ali znam da sam tu radi mrve. Samo da on bude dobro🙏
Drzi se. 😍❤ i meni je danas sestra govorila ostaviti ce te doktor jer je mali miran, ostaviti ce te 100%, a mali zaspao. Pa mi drmala stomak kao da joj to zadnje na svijetu. A otkucaji ok, ali manje pokreta. Spava i gotovo. I bas mi bilo tesko kada sam zamislila da moram ostati, ali onda mi opet proslo glavom, a ako moram moram. Sta cu....na kraju doktor kaze ctg uredan 🤦♀️ drzi se, budi jaka 🥰
I za kraj... Leon, Borna ili Mateo (mama jos nije odlucila) kaže hvala i salje svim curama puse koje su hvalile njegove debele obraze i usne 🤣🤣🤣
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Kod mene su zapravo sve bliža i dalja rodbina, kumovi…. bliski su ljudi s kojima se čujem i ovako. S nekima redovno, s nekima malo manje, s nekima realno samo za blagdane i rođendane.
A većina tih ljudi su braća/sestre/rođaci i svi su međusobno u kontaktu pa mogu i tako znati kakva je situacija ako mi je netko od njih već slao i pitao.
-
Tako da me malo umara jer sad odjednom svi svaka 2 dana šalju i samo se izmjenjuju. Evo upravo sam dobila još jednu por "Ima li kakvih naznaka?". A već sam na par por ujutro odgovorila. Od tog su 3 osobe mama/brat/sestra rodice koja je poslala sada haha
I ispituju i stvari tipa jesi otvorena, koliko si otvorena, kad je točno pregled, kakva je plodna voda, jel beba okrenuta dolje… meni ne bi palo na pamet pitat takve stvari jednu trudnicu koja je u iščekivanju. Pretpostavila bih da je i ona zabrinuta i pod stresom oko svega i ne bih je dodatno zamarala pitanjima, pogotovo ne koliko je otvorena i slično. 🤦♀️🤦♀️ to mi je baš previše.
Možda sam ja takva i pretjerujem, ali evo… 😅😅😤
Mislim da ne pretjeruješ, barem ako se mene pita, jer mislim da bi i mene strasno smaralo takvo konstantno ispitivanje.
A ovo za otvorenost i drugo kaj si napisala mi je fakat too much. To mi djeluje ko zagrijavanje za preosobna pitanja vezano uz porod (npr. jesi rezana, nisi, jesi ovo jesi ono...) i naravno, već legendarno, guranje nosa u dojenje, dal ima mlijeka, nema, dal se izdajaš...
Meni je to sve nekako u sferi vrlo privatnih pitanja, a ne nešto o čem će se razglabat ko babe na placu.
Ne smeta mi da s mamom pričam o tom, sestrom ili tako s nekim ful bliskim kome ja sama odlučim reći (ili da pišem o tom na forumu hahahaha), ali da me neka rođakinja koju vidim samo na svadbama i sprovodima to ispituje mi je neukusno. Al eto, mozda sam i ja preosjetljiva 😂
Cure,evo mene u rodilištu,iznenada 🤣 pukla plodna voda,trenutno mini trudovi,al nista strasno 🤗😊🥰
❤ 8.10.2021. Nina ❤
Cure,evo mene u rodilištu,iznenada 🤣 pukla plodna voda,trenutno mini trudovi,al nista strasno 🤗😊🥰
Sritno! 😍
Rodila se ljubav 18.10.2021.
Šimun Limun 🍋👼💙
Sritno, javi se kako napredujes ako ti bude do pisanja 🤞🏼🥰🤗
Keto35 sretno ti! 🙏🏻❤️ Želim ti da se uskoro maziš sa svojom bebicom. 🍀🍀
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Pozdrav cure 🥰
Hvala svima na čestitkama i pitanjima za nas 🤗
Moje iskustvo je ukratko bilo ovako:
Došla na redovnu kontrolu 40+5 tjedana (iako je korigirani datum bio čak 24.9., al su to u bolnici nažalost izignorirali) i odmah na mjerenju tlak 145/100, a inače je uvijek manje više školski, pogotovo ovaj donji i tu mi je odmah bilo čudno. Onda idem na ctg na kojem aparat nakon minute počinje jako pištati jer su bebini otkucaji jako pali, nakon toga se unormalilo sve. Dolazi doktor i govori sestri ko da ja nisam u sobi: Ovo je podhitno za indukciju, nema se sto cekati, vidi koji pad otkucaja, vidi tlak. Ja njega pitam Što to sve znači? "Znači da vas treba što prije poroditi" i okrene se od mene 🙄. Odvode me onako još u šoku u boks odmah jer nije bilo mjesta u predrađaoni. Opet mjere tlak koji je sad ok i spajaju na ctg koji je u pocetku uredan, meni krecu trudovi i sve se čini ok. Aaali ne, krenuo odjednom ctg pištati kao lud i bebini otkucaji ful počeli padati, a ctg ne staje pištati. I sestre zovu u panici doktore i anesteziologa, strka, skupilo se 10 ljudi, meni stavljaju kisik i samo ponavljaju da dišem i niko mi i dalje ništa ne govori. Odveli me u salu i sljedeće što znam je da me bude i govore da smo i beba i ja dobro. Bebač Apgar 10/10, sve ispalo s njim super na kraju, meni dosta sporo ide oporavak (bar mi se čini 🙈), sutra bi trebali ići doma 🤞🤞 sad nas muče ove (ne)slatke muke dojenja. 😁 Navodno je bio mekonij plus 2x omotana pupčana vrpca, sve se moglo izbjeći ranijom indukcijom.
Evo me svijete 🤗:
https://ibb.co/0t7y0sz
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Leah pitaj što te god zanima. Priča zvuči traumatično, ali nisam istraumatizirana uopće. Osoblje ko i svugdi, ima super ljudi i onih manje super koji su u manjini. ☺️
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sretno 🙌🍀
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji