Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lisa27 👶🧸🎀
    01. Listopad 2021. 14:29

Kiky 🥰

Lisa27 👶🧸🎀

Kiky 🥰

Lisa27 👶🧸🎀

Juzro curkeee 🥰
    Evo ja odradila jutarnju setnju 2,5 km…nista novo za prijaviti, nema nikakvih bolova..apsolutno nista 😀
    Sretno na pregledima danas!
    Kiky jesi obavila pregled jutros? Nadam se da se nesto pokrenulo

Hej jesam. Otvorena 2cm pokrenulo se 🥳🥳🥳 sve je ok sa mojom bebicom osim sto su mu testisi malo uvecani ali rekla je da se ne brinem nista i da je on posve zdrav. U ponedjeljak opet pregled pa je rekla ako se jos otvorim da najvjerojatnije onda ostajem u bolnici. 😁 Mozda krene i prije, bas mi je pritisak. A jucer sam se cijeli dan setala i rekla doktorica neka samo nastavim sa setnjom. Tako da i ti isto u setnju 😉😉😉

Wuuhuu 😀 onda se mozda vidimo u pon ako ne rodis do tad 😀 ja sam narucena u 8.30 🥰

Mene su tek na 10 narucili u ponedjeljak. Doci cu ja malo ranije isto, ali ne ceka se tamo dugo, idemo ko na traci. Mozda se i vidimo 😉

Super bar negdje da su dobro organizirani 😀 ja cu onda sigurno biti gotova oko 9.30 🙂

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    01. Listopad 2021. 14:33

Mateja31

Pozdrav, nr stignem vas pratit ovih dana, mi smo izašli prekjučer iz bolnice. Teo siki, spava, tu i tamo zaplace ništa puno, muž kaže nezna ni plakat 😅 Ja se osjećam odlično, krvarenje stalo ,nesta malo tragovi vjerojatno jer sisa. Najmlađa kćer je ljubomorna jer nije u centru pažnje, imam malo s njom problema, ukljucivam nju sto vise da pomaze" previt brata s mamom. Evo salje vam Teo sliku
    https://ibb.co/mR4jPPq

Presladak jee 🥰

Kiky 🥰
    01. Listopad 2021. 14:58

Lisa Jos sam ti zaboravila napisati da nesto obavezni pojedes prije ctga i pregleda jer ce te pitat ako si sto jela da bebica bude aktivnija.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    01. Listopad 2021. 14:59

Mateja Predivan je Teo 😍

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Lollypop
    01. Listopad 2021. 15:17

🙈Zna li itko u kojem tjednu pocinju raditi ctg na sv Duhu?
    Sljedeci pregled 5.10.
    Bebac je okej, oko 3300g..opet spomenuta mogucnost carskog sto me ne veseli previse

Lisa27 👶🧸🎀
    01. Listopad 2021. 15:17

Kiky 🥰

Lisa Jos sam ti zaboravila napisati da nesto obavezni pojedes prije ctga i pregleda jer ce te pitat ako si sto jela da bebica bude aktivnija.

Obaveznooo 🙂

Biilja
    01. Listopad 2021. 15:27

Lollypop meni su prvi ctg radili tek sa 38+5 pa drugi sa 39+5. Ocito cu dozivjeti i treci sutra jer bebica ne zeli van 😂 

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

Zara7
    01. Listopad 2021. 15:31

Pozz cure drage🥰
    Traveller joooj nadam se da će i mene situacija ohrabriti ako bude potrebe da se uspijem i posvađat i izborit za sebe i bebača! E reci mi još jel Nika ispala po opisu kako su govorili, jel čupavica s dugim nogicama? 😍
    Sanjarka čestitke na ulazu u termin woo hoo 🥳🥳 šalji slikice obavezno kad središ komodicu 🤗 ee da, ovaj val terminuša je malo zakazao 😂
    Tienna zaboravila sam iskomentirati, jako mi je drago da je sve ispalo super 🥰
    Kiky op op krenulo je 🥳 mogla bi bit prva od nas terminuša 🤗
    _______
    Ja bila na prvom pregledu u TA, čekala 3 sata 🙊, ctg dobar bez trudova, otvorena 1 prst (valjda), dr koji me pregledavao je nekako više sebi u bradu mumljao pa nisam baš pohvatala što govori, prvo je rekao zatvorena a onda ipak spomenuo taj 1 prst.
    Evo citat iz nalaza: Ovako piše " cx 1 čl, sakroponiran, ušće tijesno za 1 pp do glavice koja je priljubljena, vodenjak održan" pa ako netko zna analizirat-slobodno 😂 sad čitam po google-u da to sakroponiran znači da cerviks nije centriran prema rodnici nego pomaknut prema nazad što bi značilo da neće porod tako skoro 😬
    I taj doktor mi je pipao trbuh i kao pita koja je trudnoća, ja kažem prva, a on sebi u bradu više "rodit ćete vi to bez problema" bez objašnjenja, bez ičega 🙊 s obzirom da mi nisu uopće radili uzv i nije vidio da je beba već na 4 kg dosta hrabra izjava 🙈
    Sretno svima na pregledima, ajmo terminušee 🥳

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

bubica_0706
    01. Listopad 2021. 15:46

Hej cure, evo i mene s pregleda. 🙋🏻‍♀️
    Imala sam samo ctg i uzv. Sve je ok i beba lijepo napreduje, procijenjena je na 3100 grama. 💖 Trudova nema. Iduci pregled je 8.10., dan prije termina.

Sretno svima kod kojih se nesto pokrece! 💜

Lollypop
    01. Listopad 2021. 16:05

Bilja 🕊

Lollypopmeni su prvi ctg radili tek sa 38+5 pa drugi sa 39+5. Ocito cu dozivjeti i treci sutra jer bebica ne zeli van 😂

Ajmeee, pa ja sve cekam kad ce me prikacit jer u prvoj ttudnoci su me stalno kacili 🙈 koliko su ti cesto pregledi sad? Imam osjecaj kak je sad korona da su bas "srezali posao" 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.