Juzro curkeee 🥰
Evo ja odradila jutarnju setnju 2,5 km…nista novo za prijaviti, nema nikakvih bolova..apsolutno nista 😀
Sretno na pregledima danas!
Kiky jesi obavila pregled jutros? Nadam se da se nesto pokrenulo
Hej jesam. Otvorena 2cm pokrenulo se 🥳🥳🥳 sve je ok sa mojom bebicom osim sto su mu testisi malo uvecani ali rekla je da se ne brinem nista i da je on posve zdrav. U ponedjeljak opet pregled pa je rekla ako se jos otvorim da najvjerojatnije onda ostajem u bolnici. 😁 Mozda krene i prije, bas mi je pritisak. A jucer sam se cijeli dan setala i rekla doktorica neka samo nastavim sa setnjom. Tako da i ti isto u setnju 😉😉😉
Wuuhuu 😀 onda se mozda vidimo u pon ako ne rodis do tad 😀 ja sam narucena u 8.30 🥰
Mene su tek na 10 narucili u ponedjeljak. Doci cu ja malo ranije isto, ali ne ceka se tamo dugo, idemo ko na traci. Mozda se i vidimo 😉
Super bar negdje da su dobro organizirani 😀 ja cu onda sigurno biti gotova oko 9.30 🙂
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Pozdrav, nr stignem vas pratit ovih dana, mi smo izašli prekjučer iz bolnice. Teo siki, spava, tu i tamo zaplace ništa puno, muž kaže nezna ni plakat 😅 Ja se osjećam odlično, krvarenje stalo ,nesta malo tragovi vjerojatno jer sisa. Najmlađa kćer je ljubomorna jer nije u centru pažnje, imam malo s njom problema, ukljucivam nju sto vise da pomaze" previt brata s mamom. Evo salje vam Teo sliku
https://ibb.co/mR4jPPq
Presladak jee 🥰
Lisa Jos sam ti zaboravila napisati da nesto obavezni pojedes prije ctga i pregleda jer ce te pitat ako si sto jela da bebica bude aktivnija.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Mateja Predivan je Teo 😍
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
🙈Zna li itko u kojem tjednu pocinju raditi ctg na sv Duhu?
Sljedeci pregled 5.10.
Bebac je okej, oko 3300g..opet spomenuta mogucnost carskog sto me ne veseli previse
Lisa Jos sam ti zaboravila napisati da nesto obavezni pojedes prije ctga i pregleda jer ce te pitat ako si sto jela da bebica bude aktivnija.
Obaveznooo 🙂
Lollypop meni su prvi ctg radili tek sa 38+5 pa drugi sa 39+5. Ocito cu dozivjeti i treci sutra jer bebica ne zeli van 😂
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Pozz cure drage🥰
Traveller joooj nadam se da će i mene situacija ohrabriti ako bude potrebe da se uspijem i posvađat i izborit za sebe i bebača! E reci mi još jel Nika ispala po opisu kako su govorili, jel čupavica s dugim nogicama? 😍
Sanjarka čestitke na ulazu u termin woo hoo 🥳🥳 šalji slikice obavezno kad središ komodicu 🤗 ee da, ovaj val terminuša je malo zakazao 😂
Tienna zaboravila sam iskomentirati, jako mi je drago da je sve ispalo super 🥰
Kiky op op krenulo je 🥳 mogla bi bit prva od nas terminuša 🤗
_______
Ja bila na prvom pregledu u TA, čekala 3 sata 🙊, ctg dobar bez trudova, otvorena 1 prst (valjda), dr koji me pregledavao je nekako više sebi u bradu mumljao pa nisam baš pohvatala što govori, prvo je rekao zatvorena a onda ipak spomenuo taj 1 prst.
Evo citat iz nalaza: Ovako piše " cx 1 čl, sakroponiran, ušće tijesno za 1 pp do glavice koja je priljubljena, vodenjak održan" pa ako netko zna analizirat-slobodno 😂 sad čitam po google-u da to sakroponiran znači da cerviks nije centriran prema rodnici nego pomaknut prema nazad što bi značilo da neće porod tako skoro 😬
I taj doktor mi je pipao trbuh i kao pita koja je trudnoća, ja kažem prva, a on sebi u bradu više "rodit ćete vi to bez problema" bez objašnjenja, bez ičega 🙊 s obzirom da mi nisu uopće radili uzv i nije vidio da je beba već na 4 kg dosta hrabra izjava 🙈
Sretno svima na pregledima, ajmo terminušee 🥳
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Hej cure, evo i mene s pregleda. 🙋🏻♀️
Imala sam samo ctg i uzv. Sve je ok i beba lijepo napreduje, procijenjena je na 3100 grama. 💖 Trudova nema. Iduci pregled je 8.10., dan prije termina.
.
Sretno svima kod kojih se nesto pokrece! 💜
Lollypopmeni su prvi ctg radili tek sa 38+5 pa drugi sa 39+5. Ocito cu dozivjeti i treci sutra jer bebica ne zeli van 😂
Ajmeee, pa ja sve cekam kad ce me prikacit jer u prvoj ttudnoci su me stalno kacili 🙈 koliko su ti cesto pregledi sad? Imam osjecaj kak je sad korona da su bas "srezali posao"
Sortiraj odgovore
Najstariji