Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buhtlica34
    25. Rujan 2021. 22:58

plavabosanka

Stigao nam je Matias jučer u 08:33 ujutro, s 50cm i 3380g. S punooo kosice🙈🙈
    Sad se učimo sisati🥰🍀

Čestitam na bebici 💙🎉

bubica_0706
    25. Rujan 2021. 23:29

plavabosanka

Sad se učimo sisati🥰🍀

Cestitam i dobrodosao mali cupavko! 🎉💙

daniella2207
    26. Rujan 2021. 00:16

plavabosanka

Sad se učimo sisati🥰🍀

Čestitam,i brz oporavak ti zelim😘😘😘

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207
    26. Rujan 2021. 00:22

monalisa

Zene pomooooccc, jel ima koja problema sa hemeroidima ili je imala? Ujutro kad sam se probudila i otisla na wc osjetim da me nekaj boli i pece, a kad ja ono obrisem se i imal kaj osjetit iskocila mi 2 cak, uzassss boli, oprala se hladnom vodom pa je bilo malo bolje, ali kratkorocno da bi preko dana postalo sve gore, kaj je vama pomoglo? Ne znam od cega najednom da su mi iskocili 😵😵😵😵😵
    Plavabosankacestitam na bebici ❤💙

Ja sam imala pred kraj trudnoce i bolili su me malo,vise su me nepodnosljivo svrbili.Probala sam hemopip plus krenu i jos neke biljne ali mi nije nista pomoglo i na kraju sam koristila Faktu mast ona mi je smirila svrbez ali su ostali i dalje tu nisu se povukli,ali ne bole i ne svrbe.

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Ani92
    26. Rujan 2021. 01:05

Leonoah i Plavabosanka cestitke na vasim smotuljcima srece 🥰
    Evo moje prve noci sa nesanicom. Uzrok-zgaravica. Ne pomaze nista. Luda sam. Cijeli dan nista, oko 22 legla u krevet i krenulo. Stojecki bi spavala da mogu koliko sam umorna 😪

🙋🏼‍♀️29
    🙋🏻‍♂️32
    16.02. ➕
    12.03. Prvi pregled ❤ kuca
    09.06. Stize nam curica 🥰
    27.10. Love is born ❤ baby E.

Rita37🤰
    26. Rujan 2021. 01:17

Evo mene jos u komadu... Oni trudovi su se intenzivno nastavili nema neki pauza... Bili odmah na 3min. Islo je prodisavanje do devet al tad sam vec bila na koljenima... Sve je bio jedan trud rijetko pauza od 20 sec.... Potpisala epi.. Otvorena 6-7cm...  Od tad spavala mir bezbolno.. Sad otvorena 8 cm sporo ide.. Glavica njje okrenuta kako treba pa rekla je ujutro opet malo indukcije ako bude trebalo... I radjam pod epi. Ma sta to znacilo... Uglavnom traje vjecnost ali bolove sam imala tih 5-6 sati ostalo je bezbolno... Epi je zakon u mom slucaju... Pusa odosmo spavat kako su nam "naredili".... 

Lisa27 👶🧸🎀
    26. Rujan 2021. 02:43

Rita37🤰

Evo mene jos u komadu… Oni trudovi su se intenzivno nastavili nema neki pauza… Bili odmah na 3min. Islo je prodisavanje do devet al tad sam vec bila na koljenima… Sve je bio jedan trud rijetko pauza od 20 sec…. Potpisala epi.. Otvorena 6-7cm… Od tad spavala mir bezbolno.. Sad otvorena 8 cm sporo ide.. Glavica njje okrenuta kako treba pa rekla je ujutro opet malo indukcije ako bude trebalo… I radjam pod epi. Ma sta to znacilo… Uglavnom traje vjecnost ali bolove sam imala tih 5-6 sati ostalo je bezbolno… Epi je zakon u mom slucaju… Pusa odosmo spavat kako su nam "naredili"….

Joj baš mi je žao da se toliko mučiš...vjerujem da je ujutro sve gotovo i ubrzo se grliš s bebicom 💕 sretno još jednom!

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Endzrue
    26. Rujan 2021. 05:29

Sretno Rita.. Bravo za epiduralnu, sad se vjerojatno već grlite ❤️

Rita37🤰
    26. Rujan 2021. 05:40

Jos se ne grlimo glavica nocas njje bila okrenuta pravilno... Dobila jps indukcije... Pa se mala brzo okrenula ceka se otvaranje..   Puaa

Rita37🤰
    26. Rujan 2021. 05:53

Plavabosanka i leonnoah
    🎊🎊🎊❤️🎊❤️🎊🎊❤️❤️🎊❤️❤️❤️❤️ Iskrene cestitke!
    🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.