Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    little baby
    26. Rujan 2021. 11:20

Lisa27 👶🧸🎀

Love2021

Cure ne stignem čitat zadnjih par strana ali budem 🤗
    Nego, pitanje. Kad sam ustala iscurila je iz mene kao neke gusta duga mlječna sluz i još nešto tekućeg kao malo vode. Skroz dolje po nozi. Problem je da smo se poseksali prije pa nez jel to moja sluz sa spermom, čep ili vodenjak 🤔🤣 savjet?

Meni zvuči ko spermica 🤣 al neznam moguce je i ovo drugo

Meni je jutros takoder dosta te sluzi izaslo i gacice mokre,mokre. Ali mokre su bile od te sluzu jer sam tocno osjetila kako je ta sluz izasla i automataki mi od toga sve mokro dole bilo da sam morala mijenjat gacice. Zadnjih par dana mi bas dosta te sluzi izlazi i ispada

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Leonoah
    26. Rujan 2021. 11:26

Hvala svima na riječima podrške, ja sam presretna što sam postala mama i već sad mi je ta mala kosata glavica cijeli moj svijet🥰 još da se izborimo za žuticom koju su nam jutros rekli da imamo i s mamin osipom i da možemo doma što prije. 

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

lovely
    26. Rujan 2021. 11:54

Leonoah hrabrice 🥰 bravo! Sve zvuči pregrozno, ali mi je drago kako se ti nosiš s tim svim. Bravo mama 💝
    Rita nam se sigurno mazi s bebom pa je nema🥰
    Love ja bih isto rekla sperma, ali prati..ako se nastavi trk do dr da ne bi bilo kao sa mnom 🤗

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Lady.D
    26. Rujan 2021. 12:03

Leonoah, lavice...ovo je bilo grozno za citati, a kamoli za prozivjeti. Ne mogu vjerovati da su te pustili da se toliko patis, uzasno nehumano. Vjerujem da je moglo proci puno lakse da su oni bolje reagirali ranije, ali ne treba o tome razbijati glavu. Sada je sve lose iza tebe i nemoj sebe ni slucajno kriviti. Odmori se dobro i uzivaj u svom malom smotuljku. Brzo cete biti doma svi na okupu. Saljem ti jedan veeeeliki virtualni hug. 🤗

Zara7
    26. Rujan 2021. 12:22

PlavaBosanka yaaaaay čestitke na Matiasu 🥳🥳💙 što brži oporavak i što brže maženje vam želim ☺️☺️ 
    Leonah ajme, a što reći na ovo osim GOTOVO JE i iza vas je!! Molim te nemoj ni na sekundu sebe kriviti, znači apsolutno si napravila sve u svojoj moći i više da bebač stigne sretno i uspjela si, moraš biti preponosna na sebe! Osoblje i njihove odluke neću komentirati. Čestitke na malom čupavom garavom čudu i želim vam glatku vožnju odsad nadalje 💙 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Sanjarka88
    26. Rujan 2021. 12:32

Leonoah zao mi je uzasno zbog tako teskog poroda 😩
    Jesi trazila epiduralnu?
    Mislim trudovi na 2min a otvorena tek 2 prsta to mora biti uzasno tesko i bolno jos potpuna otvorenost i najjači bolovi bolovi jos 2h a vide da je beba jako visoko jos... jednostavno ne mogu razumijeti da se odmah ne pristupa carskom 🥺 znači uzas
    I čudi me da nisu vakum koristili , obično je on u pitanju kad beba zapne.
    Jadničak bas se i on napatio 🥺🥺🥺
    Mah
    Cim prije zaboraviti, ljubi tu čupavu glavu puno 💙

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    26. Rujan 2021. 12:33

Love2021

Nego, pitanje. Kad sam ustala iscurila je iz mene kao neke gusta duga mlječna sluz i još nešto tekućeg kao malo vode. Skroz dolje po nozi. Problem je da smo se poseksali prije pa nez jel to moja sluz sa spermom, čep ili vodenjak 🤔🤣 savjet?

Ma sperma ja bi rekla 😊
    Poprati al mislim da nemas razloga za uzbunu

Sanjarka88
    26. Rujan 2021. 12:35

little baby

Lisa27 👶🧸🎀

Love2021

Meni je jutros takoder dosta te sluzi izaslo i gacice mokre,mokre. Ali mokre su bile od te sluzu jer sam tocno osjetila kako je ta sluz izasla i automataki mi od toga sve mokro dole bilo da sam morala mijenjat gacice. Zadnjih par dana mi bas dosta te sluzi izlazi i ispada

✌️✌️✌️
    Pripremamo se 😅

little baby
    26. Rujan 2021. 12:48

Sanjarka88 🤍

little baby

Lisa27 👶🧸🎀

Love2021

✌️✌️✌️
    Pripremamo se 😅

Jedva cekam,sve teze i teze mi je😅 tjesim se da jos minimalno 4 tjedna,ako ne krene prije. Volila bi okusit kako je to s prirodnim trudovima ali kako bude. Ako ne prije oko 39tjedna ide indukcija kod mene

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Sanjarka88
    26. Rujan 2021. 13:04

little baby

Sanjarka88 🤍

little baby

Lisa27 👶🧸🎀

Love2021

✌️✌️✌️
    Pripremamo se 😅

Jedva cekam,sve teze i teze mi je😅 tjesim se da jos minimalno 4 tjedna,ako ne krene prije. Volila bi okusit kako je to s prirodnim trudovima ali kako bude. Ako ne prije oko 39tjedna ide indukcija kod mene

Ja sam trenutno u fazi da ipak nebi 😅😅😅

Posjeti me, zasto indukcija?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.