Plavabosanka i leonnoah
🎊🎊🎊❤️🎊❤️🎊🎊❤️❤️🎊❤️❤️❤️❤️ Iskrene cestitke!
🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉
Otvorena sam i kako kuzim nocna uvalila jutarnjoj.smjeni.... Al.aj...i vodenjak su prikinuli i sad upalili indukcije pa valda ce sta krenut... Otvorena sam...... Bas traje...
Čestitam Plavabosanka, i ostalima koje su rodile. Ja sad imam drugi problem, dva dana nisam imala stolicu, od poroda. Pijem tekucine, osjetim da je na samom izlazu, ali nagona nema da izvinete. Kako si pomoći, nebih htjela da pijem sirup onaj
Ja sam u rodiliste rekla muzu da mi donese Donat mg+ sok od 100% sljive iz DMa i suhe sljive iz DMa. Taj sok Kosta 35kn ja msm i popila sam 0.5 na eks ujutro na prazan želudac. Malo nakon njega grickala sljive i pila Donata i doslovno sam nakon 20mln bez imalo truda imala najbolju stolicu ikad :) otad svima preporucam taj sok, ja cu ga i sad narucit kad rodim :) sretno!
Zene pomooooccc, jel ima koja problema sa hemeroidima ili je imala? Ujutro kad sam se probudila i otisla na wc osjetim da me nekaj boli i pece, a kad ja ono obrisem se i imal kaj osjetit iskocila mi 2 cak, uzassss boli, oprala se hladnom vodom pa je bilo malo bolje, ali kratkorocno da bi preko dana postalo sve gore, kaj je vama pomoglo? Ne znam od cega najednom da su mi iskocili 😵😵😵😵😵
Plavabosankacestitam na bebici ❤💙
Ja nemam neke probleme, al seka ima. Jedino sto joj pomaže je naribani krumpir u gazu i direkt na anus. Kad hemići izvuku temperaturu iz krumpira, krumpir pocrni i bscis ga. To joj odmah ublazi bol i neugodne simptome, ali ne rjesava hemice. Vani su dok se opet ne upale jer ih ima kronicnd. Nadam se da ce se tvoji povuci :)
🌈 S jesenskim valom stigla je Ljubav 🌈
.
LANA 07.08. 💜 - Missy88
KATARINA 11.08. 💜 - Dannna
AMELIA 20.08. 💜 - Mišić
CURICA 21.08. 💜 - Mila12
KLARA 23.08. 💜 Jeksi4
ADRIAN 26.08. 💙 Endzrue
IRIS 27.08. 💜 Lješnjak
TOMA 29.08. 💙 Jambica
NIKOLA 30.08. 💙 MadameI
.
FABIJAN 01.09. 💙 Haru
DRAGUN 01.09. 💙 Mokosh
KARLO 03.09. 💙 Jana25
DEČKO 07.09. 💙 Malamaka
LUKA 12.09. 💙 Ivkica
LIVIA 13.09. 💜 Natalija91
NOEL 13.09. 💙 Muffin
NIKO 16.09. 💙 Bumac95
ABIGAIL 17.09. 💜 Bebushka
EVA 19.09. 💜 Sunce7
KORINA 19.09. 💜 Daniella2207
NIKA 22.09. 💜 Traveller
TEO 23.09. 💙 Mateja31
IVAN 23.09. 💙 Ane_Ši
ROKO 23.09. 💙 aAnchy
CURICA 23.09. 💜 Tracy
DEČKO 24.09. 💙 Leonoah
MATIAS 24.09. 💙 Plavabosanka
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Plavabosanka cestitam od ♥️ na malom čupku 🥰
Mazite se i pazite.... Matias dobro nam dosao 💙😍
Mama brz oporavak 😊
Uh Rita bas se oduzilo. Sreća na epi, blazena bila u takvim situacijama.
Sigurna sam da je pitanje trenutka kad ces drzat svoje čudo u rukama ♥️ sretnooo
Bumac bome lijepo ti spavas 😁 nek se tako i nastavi 🤞
Ovo da je govno najmanji problem 😂😂😂😂😂😂
Mateja2602 mushie je 😍 točno boja koju bi ja izabrala da stize cura 😁
Lisa znam osjetit to sjevanje da
Lorre budem slikala kombinaciju za izlazak 👍😊
..
Uzivajte okruglice u nedjelji! ☀️
Plavabosanka i leonnoah
🎊🎊🎊❤️🎊❤️🎊🎊❤️❤️🎊❤️❤️❤️❤️ Iskrene cestitke!
🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉 🎉
Otvorena sam i kako kuzim nocna uvalila jutarnjoj.smjeni…. Al.aj…i vodenjak su prikinuli i sad upalili indukcije pa valda ce sta krenut… Otvorena sam…… Bas traje…
Rita sretno! 🍀 Da bude sto brze i bezbolnije i da se brzo mazite. 💖
Cure ne stignem čitat zadnjih par strana ali budem 🤗
Nego, pitanje. Kad sam ustala iscurila je iz mene kao neke gusta duga mlječna sluz i još nešto tekućeg kao malo vode. Skroz dolje po nozi. Problem je da smo se poseksali prije pa nez jel to moja sluz sa spermom, čep ili vodenjak 🤔🤣 savjet?
Hej cure, evo da ukratko opišem iskustvo s poroda. Neću pretjerano u detalje jer mi se bolno i prisjećati🙈 trudovi su počeli u četvrtak popodne i jako su brzo s 10 min došli na 2 min, u 11:30 sam već bila u bolnici- otvorena 2 prsta. Do ujutro sam se jako sporo otvarala, a trudovi su bili žestoki. Oko 7 su me odveli u rađaonu, nisam bila otvorena do kraja i spojili mi drip na najjače. Te bolove neću nikad zaboravit, čak sam i vikala koliko je boljelo. S jednog boka na drugi i tiskanje u prazno jer je beba bila visoko. Dva sata tiskanja i beba se napokon spustila. Onda kreće pravo tiskanje, a ja već izmorena.
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji