Stigao nam je Matias jučer u 08:33 ujutro, s 50cm i 3380g. S punooo kosice🙈🙈
Sad se učimo sisati🥰🍀
Čestitam ❤❤❤ baš mi je drago da je sve dobro prošlo 🥰 želim ti brz oporavak, a malom čupku sretno odrastanje 😍
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sad se učimo sisati🥰🍀
Cestitaaaaaam ❤❤❤❤
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Sad se učimo sisati🥰🍀
Plavabosanka čestitam ti mamita od srca i dobro nam došao maleni Matias! 💙🥳🤩💐🎉 Neka je sretno i veselo, držim fige da uspijete sa dojenjem. Uživajte, mazite se i pazite, a ti uživaj u svom malenom i mirisišljavom smotuljku sreće. 🥰❤️💋 Želim vam da ste što prije doma sa svojim najdražima, i naravno brzi i laki oporavak. ❤️😘
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Sad se učimo sisati🥰🍀
Čestitam !!!!! Zelim ti brz oporavak i Matiasu da se samo mazi sa svojom mamom 💙
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Čestitam Plavabosanka, i ostalima koje su rodile. Ja sad imam drugi problem, dva dana nisam imala stolicu, od poroda. Pijem tekucine, osjetim da je na samom izlazu, ali nagona nema da izvinete. Kako si pomoći, nebih htjela da pijem sirup onaj
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Plavabosanka čestitam 💝💝 nek je živ i zdrav, a tebi brz oporavak!!!
Mateja ono što je meni nakon vanmaternične pomoglo je užasno slatka kava ali toliko slatka da sam se htjela ispovraćat, nakon toga jogurt i šetnja po sobi...ne da sam 1x uspjela, nego 2x 😅
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Čestitam Plavabosanka, i ostalima koje su rodile. Ja sad imam drugi problem, dva dana nisam imala stolicu, od poroda. Pijem tekucine, osjetim da je na samom izlazu, ali nagona nema da izvinete. Kako si pomoći, nebih htjela da pijem sirup onaj
Ja sam nakon carskog u bolnici drugi dan počela piti magnezij. Potjeralo me točno u 3 ujutro kad je sestra došla pregledati bebe. Mislila sam izlazi brže moram hitno hitno. 🤣🙊
.
Plavabosanka, čestitaaaaam! 🥳💙
'21. 💙
'24. 💛
Zene pomooooccc, jel ima koja problema sa hemeroidima ili je imala? Ujutro kad sam se probudila i otisla na wc osjetim da me nekaj boli i pece, a kad ja ono obrisem se i imal kaj osjetit iskocila mi 2 cak, uzassss boli, oprala se hladnom vodom pa je bilo malo bolje, ali kratkorocno da bi preko dana postalo sve gore, kaj je vama pomoglo? Ne znam od cega najednom da su mi iskocili 😵😵😵😵😵
Plavabosanka cestitam na bebici ❤💙
Sad se učimo sisati🥰🍀
Plavabosanka, draga cestitam ti od srca! Dobrodosao mali Matias! Zelim vam brzi oporavak i puuuno maženja. 🥳💙👶🤱
Zene pomooooccc, jel ima koja problema sa hemeroidima ili je imala? Ujutro kad sam se probudila i otisla na wc osjetim da me nekaj boli i pece, a kad ja ono obrisem se i imal kaj osjetit iskocila mi 2 cak, uzassss boli, oprala se hladnom vodom pa je bilo malo bolje, ali kratkorocno da bi preko dana postalo sve gore, kaj je vama pomoglo? Ne znam od cega najednom da su mi iskocili 😵😵😵😵😵
Plavabosankacestitam na bebici ❤💙
Ja za sada nisam imala noš problema, ali sam se raspitala unaprijed i dobila dobre preporuke za ovaj proizvod https://mojaljekarna.hr/hemoroidi/1738-aromara-hemo-ex.html
Prirodno je i mogu koristiti i trudnice i dojilje...tako da sam si spakirala i to u torbu za rodiliste 🙂
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sortiraj odgovore
Najstariji