Dobro jutro, cure!Sretno svima na pregledima danas!
Dubrovčanka tako mi je drago da si naišla i na drugo mišljenje!
Maj veeeliki pozdrav!!!Endzrue vrijednosti se i meni čine ok. Hoćeš se javiti endokrinologu?
__
cure s mučninama, držite se!
__
Jučer sam imala baš nekakvu groznu situaciju na poslu i užasno sam se iznervirala i onda me počelo probadati. Ajme kako sam se prestrašila! Je li vama kad tako tijelo reagiralo od stresa?
Javila sam se našoj obiteljskoj, neću opet ostavljat nalaze na komentar kad sam prošli mjesec. Kaže da je nalaz super. Da nastavim sa terapijom i kontrola za 4 tjedna opet
Cure moje drage, hvala vam na podršci, ali evo nakon današnjeg pregleda i uzva se ustanovilo da je srce ne kuca, beba je veličine za 7+5 tada je najvjerojatnije stalo kucat..u šoku sam, ali nemoj te da ovo utječe na vas, želim vam svu sreću i da izdržate do kraja..
Sutra dobivam tablete i tako ću to odradit, i nema predaje…vratit ću se jača nego ikad…:)
Rekla mi je i doktorica da se ne brinem posto imam iza sebe dva poroda i da će sve biti u redu i tako i mislim..teško je isplakala se jesam i idemo u nove pobjede.. 😁😁😁😁😍😍😍😍💋💋💋💋
Kristina zao Mi je.. 😩😭 Cuvaj se sad, I Onda brzo po Novi plusic. ❤️
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Kristina, jako mi je zao. 🥺 Drzi se! ❤
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Drage Dubrovčanka i Kristina, silno mi je žao zbog vaših bebica 😔 toliko sam se rastužila kad sam pročitala da nisam znala što bih napisala, mislim da nas sve ovdje to jako pogađa jer sve živimo s tim strahovima. Nadam se od srca da imate podršku među bližnjima u ovim trenucima i da ne prolazite to same. ❤️ isto tako, nadam se da će vas što prije opet razveseliti plusići.
Držite se ❤️❤️
Ja se ne javljam ovih dana jer toliko spavam da sam potpuno ošamućena. Koliko god da spavam nije mi dosta, i kad sam budna jako sam usporena i nemam energije ni za što. Mislim da ovo mirovanje utječe na mene i baš me umrtvljuje.
Pozdravljam vas sve drage cure, nadam se da su današnji pregledi dobro prošli. Lisa tebi velike čestitke i uživaj u tom lijepom osjećaju sad ☺️
Da to me i drži jer doma imam dva mala anđela koji r me svaki dan uveseljaljavaju i muž koji mi je potpora u svemu, hvala vama na divnim riječima i utjehama, drzi te se i javim vam se nekad 💕💕💕💕💋💋💋
25.04.2018.👦
09.08.2019.👧
Kristina jako jako mi je žao...nadala sam se drugačijem ishodu. Drago mi je vidjeti da se držiš i da si jaka zbog svoje dječice. Svakako nam se javi
FlipFlop drži se, vjerujem da je teško doma ležati i da te to dodatno umrtvi pogotovo ako nisi inače neki kućni tip. Ali... sve je to za bebicu Držim fige da na idućem pregledu dobiješ zeleno svijetlo za malo više aktivnosti
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Kristina jako mi je zao, nadam se da ces sto bezbolnije to proboliti i vrlo brzo opet ugledato plusic. Zelim ti svu srecu ❤️
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Ja sam imala pregled jutros u pola 8 taman prije posla. Sve je u redu lijepo se razvija, srce kuca. I dalje je cista na desnom jajniku tu od 2 cm. Idući pregled 17.3. ali prije toga u Karlovac na ultrazvuk i vađenje hormona. Rekla je ginekologica da je to sad najbitniji pregled između 11. i 13.tjedna da se vidi jesu se sve stanice kod bebe razvile. Idem 01.03. ili 02.03.
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Da to me i drži jer doma imam dva mala anđela koji r me svaki dan uveseljaljavaju i muž koji mi je potpora u svemu, hvala vama na divnim riječima i utjehama, drzi te se i javim vam se nekad 💕💕💕💕💋💋💋
Jako mi je zao sto je tako ispalo, drzi se, vjerujem da ce uskoro to sve biti kako treba i da ces imati jos jednog anđela da re uveseljava ❣
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Ja sam imala pregled jutros u pola 8 taman prije posla. Sve je u redu lijepo se razvija, srce kuca. I dalje je cista na desnom jajniku tu od 2 cm. Idući pregled 17.3. ali prije toga u Karlovac na ultrazvuk i vađenje hormona. Rekla je ginekologica da je to sad najbitniji pregled između 11. i 13.tjedna da se vidi jesu se sve stanice kod bebe razvile. Idem 01.03. ili 02.03.
Drago mi je da je sve ok i da se beba razvija i dalje 😊 Jesi ti bolje sto se mucnina tice?
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sortiraj odgovore
Najstariji