Dobro jutro, cure! Sretno svima na pregledima danas!
Dubrovčanka tako mi je drago da si naišla i na drugo mišljenje!
Maj veeeliki pozdrav!!!
Endzrue vrijednosti se i meni čine ok. Hoćeš se javiti endokrinologu?
__
cure s mučninama, držite se!
__
Jučer sam imala baš nekakvu groznu situaciju na poslu i užasno sam se iznervirala i onda me počelo probadati. Ajme kako sam se prestrašila! Je li vama kad tako tijelo reagiralo od stresa?
Lisa, Kristina, Ivkica Sretno na pregledima cure!
Jana moja sucut😞
Blizi se moj pregled, jos 2 dana...cini mi se dugo kao godina.
Mucnine me jos muce, manje nego na pocetku ali tu su prisutne malo ujutro a navecer ubijaju, jedva zaspem.
Sto se tice bolovanja, ja cu sad na pregledu reci gin ako mi mi mogao otvoriti bolovanje sredinom 3mj tad cu vec proc 11.tj a do tad se vodim na go. Dosta tesko radim u trgovini pa nema sanse izbjec tesko dizanje jer kod nas nitko nikog nece stitit. Tako da nemam smisla riskirat, pa se nadam da ce mi otvorit.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Što se tiče posla ja svoj posao ne smijem raditi tokom trudnoće zato što imamo neku farbu u masini pa to skodi,inače upravlja mašinom i moram povremeno tu farbu mijenjati, posao nije težak, ali kad odem na pregled i dođem sa papirima odmah me stavljaju na drugu poziciju, posao je milina radiš zapravo šta god želiš, nema više rada od 05 ujutro nego od 7, nema popodnevnih smjena, za sve se firma brine, jako drže do trudnica i omoguće nam sve, od zdrave prehrane do laganog posla, 10 dana godišnjeg više, i 6 tjedana prije poroda počinje porodiljni
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Dobro jutro, cure!Sretno svima na pregledima danas!
Dubrovčanka tako mi je drago da si naišla i na drugo mišljenje!
Maj veeeliki pozdrav!!!Endzrue vrijednosti se i meni čine ok. Hoćeš se javiti endokrinologu?
__
cure s mučninama, držite se!
__
Jučer sam imala baš nekakvu groznu situaciju na poslu i užasno sam se iznervirala i onda me počelo probadati. Ajme kako sam se prestrašila! Je li vama kad tako tijelo reagiralo od stresa?
E meni se to desilo neki dan, bila sam u ducanu i pricala na telefon i bas sam bila uzrujana i pocelo je probadanje. Bila sam uvjerena da sam prokrvarila brzo isla doma, ali sve je bilo uredu i smirilo se... nisam bila sigurna jel moguce to od nerviranja ili se tako poklopilo posto je kod mene jos vrlo rana trudnoca...
Curke sretno na pregledima danas 🍀
Marija bas lijepo da se pobrinu 😊
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
A moj šef je jedan divan čovjek, ja sam najmlađa u firmi pa me svi tetoše i jako su dobri prema meni, neće bit nikakvog problema kad im kažem da sam trudna, bit će sretni ☺️
Čak i kad nisam imala ugovor za stalno znao mi je šef reci da se ne brinem i da mene moje radno mjesto uvijek čeka
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Normalno je da na stres reagirate probadanjem
Tijelo i psiha su usko vezane i zapravo udara tamo gdje ste u tom momentu najosjetljivije
Ja bi to nazvala nekim upozorenjima da pokusamo sto vise izbjegavati takve situacije
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sta smo rekle na kraju? Čaj od mente moze? 😓
Njega najvise volim, u biti skoro jedino njega volim od čajeva
Ja sam naisla na oprečna mišljenja u vezi mente, i kao da se nebi smjela u prvom tromjesječju, a drugdje piše da se smije,
Ja sam naisla na oprečna mišljenja u vezi mente, i kao da se nebi smjela u prvom tromjesječju, a drugdje piše da se smije,
🥴
Sad sam googlala i svugdi pise da smije, mislim prvih par linkova koje mi je izbacilo
Aj ti sad budi pametan
🥴
Sad sam googlala i svugdi pise da smije, mislim prvih par linkova koje mi je izbacilo
Aj ti sad budi pametan
Kod nas je večina tih čajeva paprena metvica, tak piše na sastavu, a to se kao nesmije. A onda kad piše menta ja više nisam sigurna jer to ta metvica ili nije.
Sortiraj odgovore
Najstariji