Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orhideja13
    17. Veljača 2021. 11:23

Eh cure, pisite kako se hranite 😁, sta jedete prije svega za dorucak? Ja se nekako trudim da Mi je dorucak onako Malo zdraviji.. I trudim se voce da jedem, inace prije samo Banane kod mene ne mogu docekati drugi Dan, svo ostalo voce istruhne 😂 a sad kao jedem.. Dajte neke ideje 

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Sanjarka88
    17. Veljača 2021. 11:34

Orhideja13

Eh cure, pisite kako se hranite 😁, sta jedete prije svega za dorucak? Ja se nekako trudim da Mi je dorucak onako Malo zdraviji.. I trudim se voce da jedem, inace prije samo Banane kod mene ne mogu docekati drugi Dan, svo ostalo voce istruhne 😂 a sad kao jedem.. Dajte neke ideje

Ja nisam nista mjenjala 
    Nemam nekog izbora za doručak na poslu 
    Obicno sklepam doma sendvič pa to ponesem
    I vocku. 
    Mliječno ne volim pa sam tu dosta suzenog izbora 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Missy88
    17. Veljača 2021. 11:46

Mišić hvala, ja sam pila kad su krebule mucnine caj s đumbirom i limunom , ali brzo odustala i popila par puta sumsko voce, to mi nije bilo na kraj pameti da mozda nije ok, znam da neke biljke nisu haha.
    Jana zao mi je, nadam se da si dobro 
    Sretno na pregledima cure!
    Orhideja ja zadnjih mjesec i pol jedva da sam mogla ista jesti, spala sam na slance, a pekaru izbjegavam zadnjih deset godina haha. I piletinu, peceni krumpir i salatu. Sad se vracam lagano na zdravu prehranu, uspjela zobene pojesti za dorucak i popiti kavu 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Hera✨
    17. Veljača 2021. 11:50

Ja sam od 1. Mjeseca na dijabetickoj dijeti (ima na stranici od vinogradske jelovnij i upite) jer sam htjela skinut kile koje sam dobila zadnjih par mjeseci. Ta dijeta mi je super inace jer su zastupljene sve kategorije hrane samo u umjerenim kolicinama i naravno nema slatkog i przenog. Sam odaberes koliko kalorija dnevno zelis unosit. Skinula sam s tim oko 4 kg i sad se super osjecam. Nastavila sam tako i sad jest uz dodatne meduobroke (orasasto voce najcesce) cim me ulovi glad. Za dorucak obicno jedem zobene s bananom ili sendvic s integralnim pecivom 😊 
    I naravno priustim si svaki tjedan ako mi se jede neki fast food ili tako nesto. Za slatko i inace nisam pa s tim nemam problema. Trenutno nemam bas apetita, iako inace jako volim jest 😄

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Lori🍀
    17. Veljača 2021. 12:09

Orhideja - pročitala sam negdje super savjet za prehranu, da se ne treba opterećivati time što izbaciti iz prehrane nego što ubaciti. Pa tako ako pazim da svaki dan jedem dovoljno povrća, voća, zdravih masnoća i sl. nije problem ako pojedem i kruh, čokoladu itd. Plus što ne mogu toliko lošeg pojesti jer sam sita od ovog zdravog To sam taman prije trudnoće počela prakticirati (osim nedjeljom tada se obično najedem gluposti) i nastavila i sada.
    Za doručak sam prije jela zobene s jogurtom i bananom, ali mi se u trudnoći gadi pa jedem krekere sa sirnim namazom.
    Kasno navečer sam prije znala jesti kokice, čips i sl. gluposti, sad izbjegavam zbog žgaravice, popijem čaj i uzmem orahe npr.

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

plavabosanka
    17. Veljača 2021. 12:23

Mišić

Dobro jutro, cure! Sretno svima na pregledima danas!
    Dubrovčanka tako mi je drago da si naišla i na drugo mišljenje!
    Maj veeeliki pozdrav!!! Endzrue vrijednosti se i meni čine ok. Hoćeš se javiti endokrinologu?
    __
    cure s mučninama, držite se!
    __
    Jučer sam imala baš nekakvu groznu situaciju na poslu i užasno sam se iznervirala i onda me počelo probadati. Ajme kako sam se prestrašila! Je li vama kad tako tijelo reagiralo od stresa?

Meni često upravo zbog posla. I danas ujutro me krenula ova iz ureda živcirat al sam ja ladno pustila nju nek se dernja zašto nisam došla pila sat kasnije na poso, zamisli to. I onda sam se počela tresti. Neki dan isto me ovaj jedan na poslu nasekirao jer ništa ne razumije i baš me sjeklo, kaže dečko ko ih jebe pusti ih ti misli na sebe i bebu jer si sama sebi najbitnija a oni ovak i onak mare sam za lovu. Tak da probaj nekako se ne živcirat❤️❤️

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Missy88
    17. Veljača 2021. 12:26

Nisam ni ja bas fan slatkog, meni je dosta kockica, dvije cokolade haha, vise volim cips i takve gluposti, ali sad ne jedem to jer mi je muka bila od svega. Inace za dorucak zobene, chia, banane, sumsko voce, blendam s vodom ili napravim s bademovim mlijekom navecer za ujutro. I kava. Rucak je uglavnom neka piletina, integralna tjestenina, riza, povrce, batat... za veceru ostatak rucka haha. Za posao bih uvijek ponijela sendvic od integralnog kruha, purece, avokada npr. i jabuku. Uzmem sad bademe ili nesto vec kad me uhvati neka manja glad. Sokove npr ne pijem ni gazirano, a ovih mjesec dana sam pila sok od narance jer mi je jedini smirivao zeludac, a to je tona secera, ali sto se moze. S kilama nemam problema, kako sam redovito isla u gym pase mi takva prehrana, a nije da pazim na kolicinu, kalorije itd. Kad mi se jede nezdravo, mekic ili bilo sto, jedem bez razmisljanja.
    Zbog ovih mucnina nista nisam mogla jesti pa je tako svejedno bilo sto je zdravo ili nije, bitno da se ista unese, sad je vec ok.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Orhideja13
    17. Veljača 2021. 12:28

Ja svako jutro prije kafe pojedem zobene,.. I mislila sam da ce Mi zamijeniti dorucak, Ali nema sanse, posle kafe Sam odmah glaaaaadna.. I nema sanse da Mi neka vocka moze ubiti tu glad, 🙈.. Slatko Sam izbacila skoro pa skroz.. Prije Sam bila Luda za slatkisima, uz kafu obiccno cijelu cokoladu jela 😂 gumene bombone od 200gr otvorim kesicu odmah ju smazem 😂😂znam nisam normalna 😂😂 sad hvala Bogu ne osjecam potrebu. 

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Lisa27 👶🧸🎀
    17. Veljača 2021. 12:31

Cure ja gotova 🥰 sve je u savršenom redu, čula sam srce kako lupa i vidjela kako treperi, trudnoca odgovara po tjednima i danima, šaljem slikicu https://ibb.co/5shPCDK

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lori🍀
    17. Veljača 2021. 12:34

Lisa koje divne vijesti, baš mi je drago!  Sad se opusti i uživaj
    Baš se lijepo vidi beba na slikici

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.