Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavabosanka
    17. Veljača 2021. 20:36

marija3998

Lori1988

Missy sretno sutra, bit ce to sve ok.😘
    Ja se isto malo bojim kad procitam ovdje ruzna iskustva.
    Marija ti si isto u utorak na 1.pregledu kad i ja, vidim na onoj listi, jel te hvata trema lagano?

Ma nije trema nego strah, svaki put kad idem na wc provjeravam dal sam slučajno procurila, imam traume od prošle trudnoće koja se loše završila, ja jedva čekam utorak da napokon vidim i čujem to malo stvorenje, samo molim Boga da ovaj put bude sve uredu

Joj ista stvar i kod mene samo gledam u taj glupi papir jel ima krvi il ne i pitam se hoću li uskoro prestati kontrolirat samu sebe. Baš imam strah, od kad sam saznala da sam trudna samo smo dvaput imali odnose, isto zbog tog mojeg ludog straha. A što najgore željna sam😂😭

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

marija3998
    17. Veljača 2021. 20:38

plavabosanka

marija3998

Lori1988

Marija ti si isto u utorak na 1.pregledu kad i ja, vidim na onoj listi, jel te hvata trema lagano?

Ma nije trema nego strah, svaki put kad idem na wc provjeravam dal sam slučajno procurila, imam traume od prošle trudnoće koja se loše završila, ja jedva čekam utorak da napokon vidim i čujem to malo stvorenje, samo molim Boga da ovaj put bude sve uredu

Joj ista stvar i kod mene samo gledam u taj glupi papir jel ima krvi il ne i pitam se hoću li uskoro prestati kontrolirat samu sebe. Baš imam strah, od kad sam saznala da sam trudna samo smo dvaput imali odnose, isto zbog tog mojeg ludog straha. A što najgore željna sam😂😭

Mi smo jednom 😂😂
    A inače bar 3,4 puta tjedno

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Orhideja13
    17. Veljača 2021. 20:43

plavabosanka

marija3998

Lori1988

Isto Mi je.. I sto se papira tice 🤣 a I odnosa.. Mi nismo Imali kako Sam saznala za trudnocu, I sto ti kazes zeljna Sam 🤣😭😭😭.. Redovno sanjam 😅😅

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Lisa27 👶🧸🎀
    17. Veljača 2021. 20:56

Cure mi nismo uopce imali odnose od kad sam vidjeka plusic, rekli smo kao da cemo cekati do prvog pregleda da vidimo da li je sve okej i tako danas bio pregled skoro mjesec dana proslo hahah 😀 osjecam se sad totalno kao djevica koja čeka prvi put hahaha
    Rekla je gini danas da se kod odnosa zna dogoditi da pukne neka kapilarica jer je sada to sve jače prokrvljeno nego inače i da se ne brinem ako se to dogodi, samo u slučaju jačeg krvarenja odmah doći na pregled.

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

SamoMalo
    17. Veljača 2021. 21:03

Cure nisam baš aktivna ali da se javim. Završila na hitnom pregledu radi krvarenja, zasad sve ok, srce kuca (6tt). Ali imam veliki hematom i završila na strogom mirovanju pod dijagnozom prijetećeg pobačaja. Samo krevet - wc, što je neizvedivo uz todlera :(
    Zasad sam od doma ali uskoro bi trebala otići do ured pa moram reći šefu.. A stvarno nisam mislila tako rano govoriti.. Iduci pregled za 2 i pol tjedna.. 

SamoMalo
    17. Veljača 2021. 21:05

Nisam stigla popratiti sve stranice, vidjela sam da je bilo i loših i dobrih vijesti. Za loše mi je žao neizmjerno - poznat mi je strah i očaj.
    Za dobre - nemam šta nadodati, same čestitke ❤️

Mateja32
    17. Veljača 2021. 21:12

Čitam sada temu o odnosima, i isti slučaj kod mene. Ni mi nismo otkako sam saznala za trudnoću, muž bi al meni libido nestao skroz, pokusali ali kao da neki grč stoji i ne dopušta mi da se opustim.A stigao nalaz da imam bakteriju i moram piti antibiotik i koristiti vaginalete, plus i muz pije terapiju. Tako da nista od sexa. Za vikend putuje u Njemačku, i nema ga do 4 mj

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Vortexmoon
    17. Veljača 2021. 21:22

Pozdrav cure, nisam se odavno javljala.
    Zelim prvo da posaljem brdo zagrljaja curama Maj4, Dubrovcanka i kristina 💕 
    Ja sam danas 9 sedmica i 4 dana, spadam u one cure bez mucnina i povracanja. Za par dana se narucujem na drugi pregled i danas sam izvadila nalaze; krvna slika odlicna (zeljezo 27 omg 😂) a u urinu prisutan veliki broj bakterija i leukociti i nitriti. Nadam se da ce pomoci cajevi i dosta tekucine i da necu morati piti antibiotike.
    Meni se pojavio bijeli iscjedak bez mirisa u ovoj sedmici, mozda ima veze s ovom upalom pronadjenom u urinu. Kakvi su vama nalazi?
    Na prvom pregledu 6+3 culo se srce. Jako se nadam da to malo srce kuca i sada i molim Boga da sve bude uredu. 
    Mi smo dvaput imali odnose samo smo bili pazljiviji i njezniji, nije bilo problema nikakvih.
    Ovaj forum je divan, svacije iskustvo pomogne nekome, smiei nekoga i utjesi. A mogu misliti koliko ima cura koje samo citaju bez registrovanja na forum. Pozdrav i njima 😂😂

Missy88
    17. Veljača 2021. 21:41

Vidim da je kod svih slicno sto se odnosa tice 😁 Mi smo isto mozda dva, tri puta u zadnjih mjesec i pol. Uz najbolju namjeru nema sanse uz mucnine, jedva sam prezivljavala i ovako kroz dan pa nije ni njemu bilo napeto jer ne uzivam kao inace tako da smo odustali u međuvremenu. Jedva da bi se i poljubili kako spada jer se meni povraca konstantno. Sad napokon ide na bolje pa se veselim povratku u zivot 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Lori🍀
    17. Veljača 2021. 21:51

Marija shvacam tvoj strah obzirom na lose iskustvo😥 Probaj se umiriti statistikom, ipak vise od 70% trudnoca uspije a obzirom da si vec imala losu srecu e pa nece se ponoviti, mora biti dobro❤
    PlavaB. ja isto provjeravam svaki put na wc-u ima li krvi 😥

Sto se seksa tice, i kod nas apstinencija, 1x od kad smo saznali. 
    Lisa djevico za vikend ce biti dar mar kod tebe😂

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.