Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hera✨
    17. Veljača 2021. 12:34

Lisa27 ajme predivnooo ❤️ Bas mi je drago da je sve super! 

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Missy88

Lisa27 👶🧸🎀

Cure ja gotova 🥰 sve je u savršenom redu, čula sam srce kako lupa i vidjela kako treperi, trudnoca odgovara po tjednima i danima, šaljem slikicuhttps://ibb.co/5shPCDK

Divno, drago mi je da je sve super 🥰

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Orhideja13

Lisa27 👶🧸🎀

Cure ja gotova 🥰 sve je u savršenom redu, čula sam srce kako lupa i vidjela kako treperi, trudnoca odgovara po tjednima i danima, šaljem slikicuhttps://ibb.co/5shPCDK

Hvala Bogu 🙏
    Bas MI je dragooo.. Super, sad se opusti I uzivaj 😍❤️

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

• kristina25
    17. Veljača 2021. 12:40

Cure moje drage, hvala vam na podršci, ali evo nakon današnjeg pregleda i uzva se ustanovilo da je srce ne kuca, beba je veličine za 7+5 tada je najvjerojatnije stalo kucat..u šoku sam, ali nemoj te da ovo utječe na vas, želim vam svu sreću i da izdržate do kraja..
    Sutra dobivam tablete i tako ću to odradit, i nema predaje...vratit ću se jača nego ikad...:)
    Rekla mi je i doktorica da se ne brinem posto imam iza sebe dva poroda i da će sve biti u redu i tako i mislim..teško je isplakala se jesam i idemo u nove pobjede.. 😁😁😁😁😍😍😍😍💋💋💋💋

25.04.2018.👦
    09.08.2019.👧

Sanjarka88
    17. Veljača 2021. 12:40

Lisa27 👶🧸🎀

Predivno 🥰🥰🥰🥰 bravo za malo srčeko ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mišić
    17. Veljača 2021. 12:42

ajme Kristina25 tako mi je žao!! Drži se, znam da je teško..... Grlim! ❤️

Sanjarka88
    17. Veljača 2021. 12:43

kristina25

Cure moje drage, hvala vam na podršci, ali evo nakon današnjeg pregleda i uzva se ustanovilo da je srce ne kuca, beba je veličine za 7+5 tada je najvjerojatnije stalo kucat..u šoku sam, ali nemoj te da ovo utječe na vas, želim vam svu sreću i da izdržate do kraja..
    Sutra dobivam tablete i tako ću to odradit, i nema predaje…vratit ću se jača nego ikad…:)
    Rekla mi je i doktorica da se ne brinem posto imam iza sebe dva poroda i da će sve biti u redu i tako i mislim..teško je isplakala se jesam i idemo u nove pobjede.. 😁😁😁😁😍😍😍😍💋💋💋💋

😓😓😓😓
    Ne mogu ti opisati koliko mi je zao draga Kristina 
    Imas doma dva zlata neka ti budu najveca potpora u ovim groznim trenucima. 
    Budi hrabra ❤️ ne sve bude cim prije iza tebe i da ides po svoju mrvicu ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mišić
    17. Veljača 2021. 12:43

Lisa27 👶🧸🎀

diivnoo!!!

Lisa27 👶🧸🎀
    17. Veljača 2021. 12:45

Hvala cure ❤ iduci pregled je 17.3.
    Kristina jako mi je žao 😔 drži se ❤❤❤

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Mišić
    17. Veljača 2021. 12:46

plavabosanka

Meni često upravo zbog posla. I danas ujutro me krenula ova iz ureda živcirat al sam ja ladno pustila nju nek se dernja zašto nisam došla pila sat kasnije na poso, zamisli to. I onda sam se počela tresti. Neki dan isto me ovaj jedan na poslu nasekirao jer ništa ne razumije i baš me sjeklo, kaže dečko ko ih jebe pusti ih ti misli na sebe i bebu jer si sama sebi najbitnija a oni ovak i onak mare sam za lovu. Tak da probaj nekako se ne živcirat❤️❤️

ma sve to i ja, kao i ti, znam u teoriji, ali mi je praksa problem, hahaha. Trudim se ostati smirena i da me tuđe drame ne diraju, ali, ali... hormoni, uz ostalo .

_______
    I cure, nema na čemu! Isto vi pitajte svoje doktore, čisto za svaki slučaj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.