Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavabosanka
    17. Veljača 2021. 09:15

Jana moja sućut 😔
    Što se tiče posla ja bi bila najsretnija da mi daju otkaz jer me stalno jeb. u mozak da moram tak reć i svako malo bi popizdila i plakala na poslu. Tak da mi je svejedno. Ugovor mi izlazi idući mjesec i ak mi g produže idem kod doktorice tražit zabranu rada i gotovo. Ne pada mi na pamet do 6 tjedana prije poroda radit. Nez kak je u Hrvatskoj pravilo koliko tjedana prije poroda kao moraš radit? 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Sanjarka88
    17. Veljača 2021. 09:22

plavabosanka

Jana moja sućut 😔
    Što se tiče posla ja bi bila najsretnija da mi daju otkaz jer me stalno jeb. u mozak da moram tak reć i svako malo bi popizdila i plakala na poslu. Tak da mi je svejedno. Ugovor mi izlazi idući mjesec i ak mi g produže idem kod doktorice tražit zabranu rada i gotovo. Ne pada mi na pamet do 6 tjedana prije poroda radit. Nez kak je u Hrvatskoj pravilo koliko tjedana prije poroda kao moraš radit?

45 dana prije poroda kreće obvezan porodiljni 
    No ovdje ginekolozi daju bolovanje bez problema 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Hera✨
    17. Veljača 2021. 09:23

Ako je sve ok najranije mozes otic 45 dana prije poroda, a najkasnije 28 dana prije cini mi se. Ja radim uredski posao koji volim i nije stresan, plus ssuper kolege, tak da planiram ostat do kraja ako trudnoca bude uredna. 
    Iako trenutno se mucim s umorom. Bas me susa svaki dan i tesko mi se koncentrirat na ista, samo bi spavala... kak se vi s tim nosite? Jel ima nes sta pomaze mozda u dobivanju energije ili tu nema pomoci?

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

• Mala_martina1990
    17. Veljača 2021. 09:25

Lori1988

Mala_martina1990

Dobro jutro cure….Evo da i ja prijavim da su mi se mucnine opet vratile…znaci vec vec dva dana sam koma,slabo jedem,nemam sta ni povratit…Sutra bi trebala u bolnicu radi šećera i to mi je muka…jucer jucer sam isla na testiranje za covid izmucili su me totalno,3 puta gurali štapić nisu mogli uzet uzorka dovoljno…ugl.. danas sam bas nikakva…😒😒😒😒

Drži se, baš mi je žao da ti je loše. Da pitaš u ljekarni da ti daju nešto za trudnice za ublažavanje mučnina?

Ma vec sam kupovala neke tablete za mucnine nista to meni nije pomoglo...to valjda mora proci samo od sebe...😔😔😔

Lori🍀
    17. Veljača 2021. 09:27

Hera - ja bi isto ostala do kraja ako bude sve ok s trudnoćom jer mi je ok raditi. A da me hebu u mozak isto bi kao MalaBosanka zbrisala prvom prilikom

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

Endzrue
    17. Veljača 2021. 09:29

Lori1988

Jutro cure

Sretno svima danas na pregledu!Kristina drži seLeonoah nadam se da si bolje danas i da te uskoro puštaju iz bolnice.

Meni je danas 6 tjedana…uhvatila me neka panika oko pregleda koji je u utorak tek, sva sam jadna. Ove promjene raspoloženja me ubijaju, čas mi se smije čas plače. Ne znam ima li još neka s time problema? Jučer sam plakala 2h zbog totalne gluposti. Onda se osjećam krivo jer znam da se ne smijem uzrujavati. I tako u krug. Ne znam nadam se da će me to uskoro pustiti jer nije normalno više.

Ja ni u prvoj trudnoći nisam imala problema s primjenom raspoloženja, nisam imala ni nekih želja za neke namirnice, nit mi miris nekih nije smetao (samo poriluk i svinja), ovu sad isto nemam problema. Nisam primjetila neke želje..
    Hera što se tiče umora, nema ti tu pomoći osim spavanja i odmora, tijelo stvara više krvi, više pumpa srce, organi se podižu lagano prema gore, ligamenti propuštaju... normalno je da smo nikakvi (sačekaj drugo tromjesečje, tad je sve ko rukom odnešeno)
    Probaj ubacit cijeđene sokove, povrća, voća. Bit će lakše

Sanjarka88
    17. Veljača 2021. 09:46

Hera nazalost nema pomoci
    Prvo tromjesečje je takvo 
    Sta kaze Endzrue drugo je vec druga pisma
    Odmaraj koliko god ti uvjeti dozvole 
    Sta se posla tiče, ja sam proslu radila tako do kraja 
    I bilo mi je ok. Al sad sam malo pametnija i necu tako 😂
    Naradit cu se do penzije haha 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lisa27 👶🧸🎀
    17. Veljača 2021. 10:01

Jutro curee ❤
    Nisam vas jutros uspjela skroz pohvatiti, spremam se za pregled i bas sam nervozna i uzbuđena neznam tocno koji je to osjecaj hahah. U 11.10 sam narucena pa se javim kad zavrsim 🙂
    Sretno i kristini i ivkici, javite se cure kad zavrsite pregled ❤

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Ljesnjak
    17. Veljača 2021. 10:04

Lisa27 👶🧸🎀

Jutro curee ❤
    Nisam vas jutros uspjela skroz pohvatiti, spremam se za pregled i bas sam nervozna i uzbuđena neznam tocno koji je to osjecaj hahah. U 11.10 sam narucena pa se javim kad zavrsim 🙂
    Sretno i kristini i ivkici,javite se cure kad zavrsite pregled ❤

Orhideja13
    17. Veljača 2021. 10:09

Jutrooo, nadam se da ste lijepo spavale.. 
    Cure Koje imaju preglede Sretnooo.. Javite Nam se.. ❤️❤️

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.