🍁JESENSKE BEBE🍁
RUJAN 🐿️ :
Endzrue 3.9. / Split
Mišić 04.09.
Missy88 5.9. / Zagreb
Kristina25 05.09. / Zagreb
Mala2323 8.9.
Ivkica 10.9. / Zagreb
Traveller 11.9. / Zagreb
Jana25 13.9. / Osijek
Ljesnjak 21.09. / Zagreb
Natalija91 24.09.
Ninuskaa 25.09.
Marisol 26.9.
Kiky 29.9. / Rijeka
Leonoah 29.09. / Dubrovnik
Plavabosanka 29.09. / DE
Mateja31 30.09. / Našice
LISTOPAD 🦔:
Zara7 01.10. / Zadar
FlipFlop 01.10.
Lisa27 4.10. / Rijeka
Pingo 8.10. / Zadar
Lori1998 13.10. / Zagreb
Orhideja13 13.10.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure
Sretno svima danas na pregledu!Kristina drži seLeonoah nadam se da si bolje danas i da te uskoro puštaju iz bolnice.
Meni je danas 6 tjedana…uhvatila me neka panika oko pregleda koji je u utorak tek, sva sam jadna. Ove promjene raspoloženja me ubijaju, čas mi se smije čas plače. Ne znam ima li još neka s time problema? Jučer sam plakala 2h zbog totalne gluposti. Onda se osjećam krivo jer znam da se ne smijem uzrujavati. I tako u krug. Ne znam nadam se da će me to uskoro pustiti jer nije normalno više.
Nista se ne sekiraaj 😁😁 ja sam se rasplakala u intersparu jer nije bilo kiselih jabuka 🤣
Jedno vrijeme cu izbjegavat taj ducan 😁
A nije bilo jabuke? 😂 Prava trudnica. 😍
Mene još ne pere ta osjetljivost. Znam samo nekad biti malo više razdražljiva i to je to.
Zena se ubila da mi objasni da ima drugih vrsta jabuka. Ne shvaca da ja zelim te jedne, zelene i da su kisele 🤣🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
🍀Termin idućeg pregleda 🍀
Veljača :
Kristina25 17.2.
Lisa27 17.2.
ivkica 17.2.
Missy88 18.2.
Mala2323 19.2.
Kiky 19.2.
Lollypop 19.2.
Mokosh 22.2.
Endzrue 22.2.
MARELA 22.2.
Missy88 23.2.
Lori1988 23.2.
Traveller 23.2.
Marija3998 23.02.
Jana25 24.02.
Lovely 25.02.
Mišić 25.02.
Pingo 26.02.
Ljesnjak 26.02.
Ožujak :
Plavabosanka 03.03.
FlipFlop 05.03.
Orhideja13 08.03.
Mateja31 10.03.
Leonoah 17.03.
Jutro trudnice 🥰
Kako ste mi danas?
Mene od jucer šora neka mučnina, nekako sve Kontam da je nesto trenutno mozda. Zatvor me pati 😒 i budim se vec 2 noci u 4h, znala sam imat takve faze u prosli t pa prođe brzo. Nadam se da ce i ovaj put.
Leonoah uh nas mi je zao da te tako uhvatilo, izdrzat ces ti to sve za svoju malu mrvicu ❤️ drzi se 🤗
Dubrovčanka mislim na tebe 🙏
Jana moja sucut 😓 sve te promjene raspolozenje koje spominjes su normalne ipak te hormoni šoraju.
Normalno je da ta boluckanja prestanu. Evo mene nista ne bolucka pa se opet mislim...
S druge strane u prosloj t su me oba jajnika probadala stalno i donji dio leđa bolio pa je lose zavrsilo. Eto nt znam sta je bolje a sta nije 😅
Kristina, Lisa, Ivkica sretno danas cure 🍀🍀🍀
U koliko sati su pregledi?
Jutro cure
Sretno svima danas na pregledu!Kristina drži seLeonoah nadam se da si bolje danas i da te uskoro puštaju iz bolnice.
Meni je danas 6 tjedana…uhvatila me neka panika oko pregleda koji je u utorak tek, sva sam jadna. Ove promjene raspoloženja me ubijaju, čas mi se smije čas plače. Ne znam ima li još neka s time problema? Jučer sam plakala 2h zbog totalne gluposti. Onda se osjećam krivo jer znam da se ne smijem uzrujavati. I tako u krug. Ne znam nadam se da će me to uskoro pustiti jer nije normalno više.
Nista se ne sekiraaj 😁😁 ja sam se rasplakala u intersparu jer nije bilo kiselih jabuka 🤣
Mene još ne pere ta osjetljivost. Znam samo nekad biti malo više razdražljiva i to je to.
Zena se ubila da mi objasni da ima drugih vrsta jabuka. Ne shvaca da ja zelim te jedne, zelene i da su kisele 🤣🤣
I ja obožavam te zelene , kisele jabuke. Imaš u Lidlu, zapakirane su, 10 komada, e odlične su.
Hvala ti, teleportorat cu se i lidl 🤣🥰
E sto se tice dorektora, ajme.
Rekla sam " znate ono kad ste mi rekli "radim li na tome da odem?" E pa ne dajem otkaz, trudna sam"
Osmjeh od uha do uha, cestitke, lijepe zelje
A ja pala na guzicu jer sam ocekivala samaranje rijecima 🤣
Rekla sam da se dobro osjecam i da cu radit do lad budem mogla. I to je to 🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sanjarka hvala ❤
Ma mene nekad zna bockat za popizdit a evo sad par dana nista. U pocetkh sam imala M grceve onda je krenilo bas cesto nelagoda, probadanje i sad kao da je nestalo
Isto muku mucim sa zatvorom. Valjda je sve to normalno. A ko ce ga vise znat. Luda kuca 🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Dobro jutro cure....Evo da i ja prijavim da su mi se mucnine opet vratile...znaci vec vec dva dana sam koma,slabo jedem,nemam sta ni povratit...Sutra bi trebala u bolnicu radi šećera i to mi je muka...jucer jucer sam isla na testiranje za covid izmucili su me totalno,3 puta gurali štapić nisu mogli uzet uzorka dovoljno...ugl.. danas sam bas nikakva...😒😒😒😒
Jutro cure
I ja obožavam te zelene , kisele jabuke. Imaš u Lidlu, zapakirane su, 10 komada, e odlične su.
Hvala ti, teleportorat cu se i lidl 🤣🥰
E sto se tice dorektora, ajme.
Rekla sam " znate ono kad ste mi rekli "radim li na tome da odem?" E pa ne dajem otkaz, trudna sam"
Osmjeh od uha do uha, cestitke, lijepe zelje
A ja pala na guzicu jer sam ocekivala samaranje rijecima 🤣
Rekla sam da se dobro osjecam i da cu radit do lad budem mogla. I to je to 🤣
Mene baš zanima reakcija od moga, neće ovo očekivati nikako. 😁 Mislim neće mi sigurno ništa negativno reci, ali njemu će to biti problem jer za nas posao obuka traje gotovo godinu dana dok se ne osamostalis I jako je teško kad se mijenja osoblje. Nismo imali promjenu 5 godina i to sam ja zadnja došla u firmu. Uvijek mi govori da ako se bilo što desi, da ja ostajem zadnja s njim tako da će mu ovo pomrsiti sve planove. 😂 A ja se baš veselim da mu kažem, a i ne planiram se vraćati u firmu nakon porodiljnog.
Drzim 🤞 da sve bude okej, a i bit ce 🥰 ajde, pa naci ce se radnika, kako kod tebe u firmi tako i kod mene.
A i nije mi jasno ako ce se bunit, zasto zaposljavaju mlade cure? 🤣 pa normalno je i prirodno da ce ic na porodiljni
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Draga Jana, moja sućut za smrt u obitelji
Što se tiče jabuka, baš si me nasmijala, a slažem se za Lidl s Traveller, oni ti imaju super te zelene zapakirane ali nema ih uvijek pogotovo ako dođeš navečer pa se pripremi unaprijed
Traveller i Jana - oko posla se sad najmanje treba uzrujavati...tko ih šiša neka se snađu dok ste na porodiljnom. Uostalom, država te plaća oni nemaju tu trošak a samo će rasporediti posao na ostale radnike, bar je kod mene tako, nema novog zapošljavanja.
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Dobro jutro cure….Evo da i ja prijavim da su mi se mucnine opet vratile…znaci vec vec dva dana sam koma,slabo jedem,nemam sta ni povratit…Sutra bi trebala u bolnicu radi šećera i to mi je muka…jucer jucer sam isla na testiranje za covid izmucili su me totalno,3 puta gurali štapić nisu mogli uzet uzorka dovoljno…ugl.. danas sam bas nikakva…😒😒😒😒
Drži se, baš mi je žao da ti je loše. Da pitaš u ljekarni da ti daju nešto za trudnice za ublažavanje mučnina?
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Sortiraj odgovore
Najstariji