Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    20. Rujan 2021. 06:09

sunce7

Netko je pitao za termin, jee tocno je na datum termina ridena.🙊🥰

Pripada u onih mislim 5% beba rodjenih na bas termin. 
    🤗 Slatko skroz..... Brz oporavak ti zelim i cestitam opet... Nadam se da ste vec bolje nakon dan vise.
    😍

Rita37🤰
    20. Rujan 2021. 06:19

Tracy_

P.s. u mene ništa novo, CTG danas malo lošiji, dosta je mirna i čak me straši, sutra pregled. Nadam se bit otvorena bar tih 1cm da mogu provjerit plodnu inače mi ne gine slanje na inducirani 😭

Sretno ti... I ja danas imam ctg... I mala na njemu vecinom je mirna plus jos na onu dodatnu tipku moram stisnut kad osjetim pokret.   Bas mi je uvijek stresno to snimanje... Al doktor kaze da je sve u redu na kraju.     A i ja budem mirna jer znam da me gura cijelu noc pa nije ni cudo kad je ulovimo u njenom odmoru... Mislim da je i kod tebe bas sve u redu... Javi nam kako je proslo
    ❤️🍀🍀🍀🤗

Lorre
    20. Rujan 2021. 06:33

Dobro jutro, mislim da se mogu pozdravit sa snom za dns 😔 već 2 sata se vrtim po krevetu.. Cure koje ste rodile, čestitam od srca ❤️ daniella tvoj porod je za poželjeti svima.. Traveller neka si odmorila od svega, sad se strpi još malooo i najtvrdoglavija beba s foruma dolazi 🥰
    Mene trenutno muči to što smo dogovorili matičara 1.10.,a sestra mi je pozitivna na koronu, mama bolesna, meni zasad nije ništa, ali uopće ne znam što da planiram za taj dan i kako.. Ne želim prebacit za tjedan iza jer ću se od stresa porodit prije vremena.. Baš nisam pametna što i kako 😣

Baby N 💙

Rita37🤰
    20. Rujan 2021. 06:45

Lorre

Dobro jutro, mislim da se mogu pozdravit sa snom za dns 😔 već 2 sata se vrtim po krevetu.. Cure koje ste rodile, čestitam od srca ❤️ daniella tvoj porod je za poželjeti svima.. Traveller neka si odmorila od svega, sad se strpi još malooo i najtvrdoglavija beba s foruma dolazi 🥰
    Mene trenutno muči to što smo dogovorili matičara 1.10.,a sestra mi je pozitivna na koronu, mama bolesna, meni zasad nije ništa, ali uopće ne znam što da planiram za taj dan i kako.. Ne želim prebacit za tjedan iza jer ću se od stresa porodit prije vremena.. Baš nisam pametna što i kako 😣

A joj... Zelim im brzo ozdravljenje... A i tebi da nista nije preslo......    Do 1.10 ima jos dana nemoj si pritisak stvarati   mozda ne moras odgodit a ako bude trebalo  opet ce sve biti na dobro. ...... Ja sam bila uvjerena da cu ranije rodit. A vidi me sad. Mala ne planira van cini se.    Sretno od ❤️. 

Lorre
    20. Rujan 2021. 07:08

Ja sam napravila kućni test i negativan je. . Mama se testirala, također je negativna, ali ima visoku temp.. Nadam se da će se kroz 10 dana sve vratit u normalu 🤞
    https://ibb.co/F8fdDJd stigla mi je naljepnica na medu za iznad krevetića.. Jedva čekam sve dovršiti, krevetić dolazi uskoro 😍

Baby N 💙

Ane_ši
    20. Rujan 2021. 07:36

sunce7

Cure moje
    Nakon 37 sati “procesa”dosla Eva, tvrdoglavica.
    Eva je ziva i zdrava, sve drugo ce mama zaboraviti.❤️
    Moje mame sve mozete, ovo je stvarno nadljudska snaga. 🥰

Cestitam draga ❤❤❤❤

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Love2021
    20. Rujan 2021. 07:46

BebushkaDaniellaSunce čestitam vam od ❤️❤️❤️. 

• monalisa
    20. Rujan 2021. 07:55

Dobro jutro svima 😊
    Daniella i sunce cestitam na bebicama 🥰
    Sanjarka mozes me stavit 29.9. za redovnu kontrolu kod mog ginekologa, a vjerovatno sutra idem u bolnicu na pregled zbog plodne vode, moram samo nazvat jos danas

Tracy_
    20. Rujan 2021. 08:07

Traveller

Tracy, ctg problem.. Sigurna sam 99.9 posto da je s bebicom sve ok. Problem je što doktori očekuju da su naše bebe na dugme i da moraju biti turbo aktivne tih 20 minuta kad je naš snimaju.

Baš mi se to dogodilo. Aktivna cilu noć više nego inače i naravno ujutro zaspala i ništa nije upalilo, ni sestrino vibriranje po stomaku mi i svašta, toliko me bezveze istresirala i pripala da san cili dan paničarila da je ne čujem ko inače, i onda opet se sinoć javila i razbila me u rebra ❤️ evo je i sad za dobro jutro a u 13 mi je idući CTG i vjerojatno će opet spavat snom pravednika. Hvala na savjetima, definitivno nosim bocu vode. Mislim da će mi danas radit i ultrazvuk, pogotovo ako ne uspiju plodnu vodu vidit, tj ako opet nisam otvorena ni prst.
    I ja sam ovaj vikend radila na otvaranju, em seks, em topla kupka, em skakutanje na pilates lopti, em zen na kauču s mužem a i duža šetnja s psom, doduše od klupe do klupe pa malo photosession da dokumentirano, nadan se zadnji s trbuhom... I toliko su me nervirale poruke koje stižu, ali u mene ne od ljudi bližih jer svi znaju situaciju pa me ne pilaju, nego od bivših kolegica priko rendom ljudi s društvenih mreža koji sve moraju znat odma a nisu mi se javili ne sićan se... To me baš trigera, par poruka san ostavila na "seen" i nije mi uopće neugodno. Totalno shvaćam da je najbitnije bez presinga sad bit koliko god moguće da proradi taj oksitocin jer ću inače poludit od nervoze, živaca i nestrpljenja! 😁

Lady.D
    20. Rujan 2021. 08:09

sunce7

Netko je pitao za termin, jee tocno je na datum termina ridena.🙊🥰

Sunce7, ja sam pitala! 😂 Malecka je stvarno cudo. Prvo se nikak nije htjela pokazati, a sad je kao prava streberica odlucila izaci van tocno na termin. Bas je unikatna. 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.