Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    19. Rujan 2021. 21:22

Daniela, čestitam 🎊🎊🎉🎉

Lucija 16.12.2021.💗

bubica_0706
    19. Rujan 2021. 22:40

daniella2207

Sunce cestitam🥳🥳🥳🥳
    Evo u 15:17 stigla nam je Korina,49 cm i 2760 g…islo je stvarno brzo,nakon sto su mi dali to poticanje trudova polako su poceli trudovi,dosla sam s tih 1 cm i odmah trazila epiduralnu pa mi je rekla to cemo poslije,nakon sat vremena zovem ih da mi su trudovi jaci i dali mogu sada dobiti epiduralnu,doktorica dode pogleda me i kaze pa vi ste se otvorili skroz samo su mi donijeli jastuk ispod guze i rekli da probam tiskat na sljedecem trudu ja sam stisnula jednom i Korina nam je izasla iz prvog tiska u predradaoni u sobi nismo ni stigle u rodiliste😁 dobro da su muza pustili u predradaonu inace nebi ni stigao doci do bolnice

Cestitam na malenoj Korini i porodu iz snova! 🎉🎉 Nadam se da se vec mazite. ❤️

Mateja2602
    19. Rujan 2021. 22:54

daniella2207

Sunce cestitam🥳🥳🥳🥳
    Evo u 15:17 stigla nam je Korina,49 cm i 2760 g…islo je stvarno brzo,nakon sto su mi dali to poticanje trudova polako su poceli trudovi,dosla sam s tih 1 cm i odmah trazila epiduralnu pa mi je rekla to cemo poslije,nakon sat vremena zovem ih da mi su trudovi jaci i dali mogu sada dobiti epiduralnu,doktorica dode pogleda me i kaze pa vi ste se otvorili skroz samo su mi donijeli jastuk ispod guze i rekli da probam tiskat na sljedecem trudu ja sam stisnula jednom i Korina nam je izasla iz prvog tiska u predradaoni u sobi nismo ni stigle u rodiliste😁 dobro da su muza pustili u predradaonu inace nebi ni stigao doci do bolnice

daniella2207 čestitam ti na predivnom porodu i malenoj curki Korini! 🥳🤩❤️🥰 Dobrodošla malena bebolina! 🤗 Predivna priča i predivan porod, svarno ste to super odradile. 💪🏻😉 Želim ti što brži i lakši oporavak i da dođete doma što prije. 😎🎉 

Puno se mazite i pazite, i držim fige da su ti već donijeli Korinu, pa da uživaš u svom malom, mirišljavom smotuljku sreće. 🤩🥰😍 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Mateja2602
    19. Rujan 2021. 23:03

Tienna

Suncebas mi je zao da si se tako ispatila, želim ti najbrži oporavak I puno mazenja sa malenom Evicom 🥰
    Daniella, sretnice, čestitke! Ti ćeš morat bar još jednu bebicu kad ti tako dobro ide! 😃🤩
    Sto se mene tiče, nastavlja se saga o pozitivnom testu senzibilizacije. Pitala je jedna od vas jel IAT- da, to je to. Sutra moram ići ponovno u Petrovu ponovit testove da se isključi mogućnost pogreške laboratorijske i ako se pokazu visoke razine vjerojatno ću na hitni carski rez morat ic. Uzasno sam bila kad sam vidjela kakve su sve posljedice moguće za bebu, a o komplikacijama u eventualnim budućim trudnocama sa rh+ bebom da ne pričam. Uzas. Javim vam novosti kad budem u stanju

Tienna sretno sutra. 🙏🏻🙏🏻🍀🍀 
    Bit će to sve super, samo neka ste ti i bebica dobro. ❤️ Javi nam se kad ćeš htjeti. U mislima si nam, i znaš da smo tu ako bilo šta trebaš. 💪🏻😊  

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

daniella2207
    20. Rujan 2021. 00:27

Tienna sretno🙏samo hrabto biti ce sve u redu...
    Joj da donijeli su mi je napokon ali spavalica samo takva nece ni jesti samo spava😁

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Rita37🤰
    20. Rujan 2021. 00:43

daniella2207

Tienna sretno🙏samo hrabto biti ce sve u redu…
    Joj da donijeli su mi je napokon ali spavalica samo takva nece ni jesti samo spava😁

Mmmm mrvica mala pa umorila se... Morala je zurit izac sto prije... Vani nije tjesno uziva vjerujem u snu... Odmori se i ti...
     Jojjj mogu mislit koje ju je uzbudjenje imati pored 
    🙃 ❤️😍❤️😍😍😘😍

• sunce7
    20. Rujan 2021. 02:16

Hvalaa svim curama.❤️
    Daniella takodeer cestitke, da nam je ziva i zdrava🥰
    Tienna sretnoo.🙏

• sunce7
    20. Rujan 2021. 02:16

Netko je pitao za termin, jee tocno je na datum termina ridena.🙊🥰

Mateja32
    20. Rujan 2021. 03:49

Traveller 
    Jutro, znam kako ti je. Ja se osjećam nikakvo zadnji dana, osobe koje se inače ne javljaju šalju poruke jesi još u "komada"  to mi je nesta najgore. Ja sam s trećom trebala na indukciju i to jutro krenuli moji trudovi, kako god bilo kod tebe želim ti sreću, da napokon držiš Niku. 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Rita37🤰
    20. Rujan 2021. 05:59

Jutro svima ❤️  Nemojte me pogresno shvatiti... Ali  kod mene je stanje i osjecaj drugaciji... Dole sam kod svojih (gdje ni zivi sva familija i prijatelji) bila u 6 mj....  Sa nekima sam svakodnevno u kontaktu kao i prije trudnoce.... A neki s kojima sam bila manje se javljaju sada sa " mislimo ba tebe... Blizi se..... Sretno nek bude brzo.... Cekamo sa vama..... Kako izdrzavas zadnje dane....."... I iskreno uopce mi ne smeta nego mi je lijepo da su zapamtili termin i sjetili me se u ovom razdoblju... Ja i snajka smo trudne u isto vrijeme (termin u dan razlike) svako jutro koja se prva probudi zeza onu drugu" jesi u komadu". .  Od ostalih ljudi nitko mi se nije tako obratio.... Mi, samo mi jer hocemo i zezamo se... Jer smo u istom "sosu".... Ja jedino koga se mislim rijesit u trudnoci je jedna dosta bliska osoba koja u ovih 9 mj samo dva put pitala kako sam... Bebu zove beba bez imena i spola.... A od 13 tj zbog nipt znamo 100%: spol al ga nije u stanju  zapamtit...   Tak da evo nezz meni javljanja ne smetaju.... A sad kako ce bit ako prenesem... Javim vam... Nemojte se zivcirat.... Na "zrakoplovnom naciinu" svo vrijene kad osjecam da zelim mir.. I to je isto normalno.... Al da ne pitaju  za mene, nas.... Bilo bi mi tesko. Pusu vam saljem... Nismo svi isti. . I nedaj te da vam ovo vrijeme bilo sto (ili tko) pokvari... 
    ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.