Sunce, daniella čestitam na curicama 🥰🥰🥰 brz oporavak želim ❤ ovo je stvarno bio plodonosan vikend 🙂
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sunce bas mi je zao da si se tako ispatila, želim ti najbrži oporavak I puno mazenja sa malenom Evicom 🥰
Daniella, sretnice, čestitke! Ti ćeš morat bar još jednu bebicu kad ti tako dobro ide! 😃🤩
Sto se mene tiče, nastavlja se saga o pozitivnom testu senzibilizacije. Pitala je jedna od vas jel IAT- da, to je to. Sutra moram ići ponovno u Petrovu ponovit testove da se isključi mogućnost pogreške laboratorijske i ako se pokazu visoke razine vjerojatno ću na hitni carski rez morat ic. Uzasno sam bila kad sam vidjela kakve su sve posljedice moguće za bebu, a o komplikacijama u eventualnim budućim trudnocama sa rh+ bebom da ne pričam. Uzas. Javim vam novosti kad budem u stanju
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Suncebas mi je zao da si se tako ispatila, želim ti najbrži oporavak I puno mazenja sa malenom Evicom 🥰
Daniella, sretnice, čestitke! Ti ćeš morat bar još jednu bebicu kad ti tako dobro ide! 😃🤩
Sto se mene tiče, nastavlja se saga o pozitivnom testu senzibilizacije. Pitala je jedna od vas jel IAT- da, to je to. Sutra moram ići ponovno u Petrovu ponovit testove da se isključi mogućnost pogreške laboratorijske i ako se pokazu visoke razine vjerojatno ću na hitni carski rez morat ic. Uzasno sam bila kad sam vidjela kakve su sve posljedice moguće za bebu, a o komplikacijama u eventualnim budućim trudnocama sa rh+ bebom da ne pričam. Uzas. Javim vam novosti kad budem u stanju
Joj zao mi je sto to prolazis... Ne razumujem se o cemu se tocno radi ali zelim ti svu srecu i snagu da sve bude na kraju dobro... Pa da slavimo ovdje sa svim rapolozivim smajlicima... Drzi se i nek vas Bog prati..❤️
Suncebas mi je zao da si se tako ispatila, želim ti najbrži oporavak I puno mazenja sa malenom Evicom 🥰
Ajme :( drži se i javi nam sve obavezno, držim fige da sve bude dobro na kraju 💪💪
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Nijednog sava,nakon pola sata sam vec isla na wc sama😊
Ajmeeee cestitaaaam 💖💖💖
Koji blazeni porod, evo potpisala bi ga odmah za par stotina eura haha
No ne, stvarno predivnooo i zelim da vam tako lagodno bude i dalje u zivotu 😘😘
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Daniella savrseno iskustvo!!!! Očekujem na godinu još jednu bebu kod tebe, kad ti tako dobro ide 🥰
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Zara nadam se da ces i ti brzo,kod mene je krenulo iz nicega,bebica je manja da ali nema ni tvoja veliku kilazu,meni su rekli 3100 jutros a ipak je manje😉
Rita37 sve je moguce,ne brini proci ce lako i tebi samo je disanje stvarno jako bitno,prodisati trud i probat ne panicariti.
Tienna cemo viditi za drugo😁
Hvala cure na svim lijepim cestitkama❤❤❤
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Daniellasavrseno iskustvo!!!! Očekujem na godinu još jednu bebu kod tebe, kad ti tako dobro ide 🥰
😁
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Joj da ja sam pitala, nadam se da će proći sve dobro..i ovako mi nije bas svejedno jer moram mislilti na to da nakon poroda moraju bebici izvaditi krvnu grupu i ako je ona rh + mene treba cjepiti s tim nekim antitjelima kroz 72h nakon poroda kako bi se izbjegle komplikacije u buducim trudnocama, a osim toga jos mi je i taj streptokok uletio pa moram dobiti i antibiotik na porodu...svasta nestooo ali vjerujem da ce sve biti okej :)
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sortiraj odgovore
Najstariji