Stalno zakasnim sa terminom, po zadnjem ultrazvuku je 21.9./ Zagreb
Dubrovcanka stvarno mi je žao što prolazis sada kroz to, znam da ti je teško ali ostani jaka i naravno svakako otidi po drugo mišljenje i javi sta su ti rekli. Uz tebe smo ❤
Kristina želim ti svu sreću i držim fige da sve na kraju dobro završi 🙏❤
Dubrovcanka svakako otiđi po drugo mišljenje, ako si ikako u mogucnosti raspitati se i naći liječnika koji će ti objasniti sve, a ne ovako vrtiti ukrug.
Kristina Ja sam bila na pregledu 8+0 po zadnjoj M, na slicici s ultrazvuka je pisalo 7+9 i velicina 1,67 cm, a dr mi je napisao na nalaz da kasni tj dana, a uzivo mi nije to rekao nego spominjao neku kasnu ovulaciju, a meni ni po odnosima bas nebi trebala toliko kasniti i skroz sam se izbezumila. Nazvala sam drugog dr i tako mu procitala i on kaze pa ne kasni, to je sve ok. Zašto je to ovaj napisao ni danas neznam. Ostani pozitivna i svi ti šaljemo pozitivnu energiju da sutra dobis samo pozitivne vijesti.
Draga dubrovcanka bas mi je zao ☹ svakako odi po jos jedno misljene kod nekog boljeg privatnika i nadam se sa su ipak pogrijesili ❤
Kristina vjerujem da je sve ok ❤ javi sutra obavezno ❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Dubrovckanka sjetila sam se jutros da je danas pregled pa sam skicnila. Jako sam ljuta na tvog dr 🤬🤯 ali i meni su vise manje slicna iskustva kad nesta nije uredu njima je to pod normalno kao da s godinama totalno izgube empatiju i volju za radom, kao da mi sve trebamo znati 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Ako se ne varam ti si rekla da su ti ciklusi duzi, jesi kako pratila ovulaciju? Slazem se s curama da trebas otici po drugo misljenje, ako nista ti ces biti mirnija. Drzim fige i saljem ti zagrljaje! Drzi se! 💜💜💜
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Dubrovčanka, evo čitam i ne vjerujem🥺 Nadam se da ćeš ipak otići po drugo mišljenje, pa ako i ispadne da nema ploda barem ćeš točno znati i nećeš se pitat što bi moglo biti..
Kristina držim fige da ipak sve bude dobro, mogu samo zamisliti kako se obje osjećate..
Ja sam od jučer u bolnici, danima već povraćam bez prestanka i toliko sam dehidrirala da sam jedva došla u bolnicu. Pozitivna stvar je što su mi u bolnici napravili uzv i doktor je rekao da je sve u redu, čuli su se otkucaji i to mi je dalo nadu da ovo mučenje ipak nije uzalud. Čula sam doktora kako spominje dijagnozu hipermesis pa sam odma išla guglat🙈 Čak sam morala i otvoriti bolovanje jer ne mogu iz kreveta. U svakom slučaju sretna sam što se beba razvija i što joj je lijepo u trbuhu, na snimci uzv-a ja skroz raširila ruke i noge i baš mi je smiješno bilo vidjeti veliku glavu i male sitne udove.
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Leonoah drago mi je da je beba dobro ❤ a nadam se da je i tebi krenulo na bolje i da uskoro izlaziš iz bolnice ❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Dubrovčanka, evo čitam i ne vjerujem🥺 Nadam se da ćeš ipak otići po drugo mišljenje, pa ako i ispadne da nema ploda barem ćeš točno znati i nećeš se pitat što bi moglo biti..
Kristina držim fige da ipak sve bude dobro, mogu samo zamisliti kako se obje osjećate..
Ja sam od jučer u bolnici, danima već povraćam bez prestanka i toliko sam dehidrirala da sam jedva došla u bolnicu. Pozitivna stvar je što su mi u bolnici napravili uzv i doktor je rekao da je sve u redu, čuli su se otkucaji i to mi je dalo nadu da ovo mučenje ipak nije uzalud. Čula sam doktora kako spominje dijagnozu hipermesis pa sam odma išla guglat🙈 Čak sam morala i otvoriti bolovanje jer ne mogu iz kreveta. U svakom slučaju sretna sam što se beba razvija i što joj je lijepo u trbuhu, na snimci uzv-a ja skroz raširila ruke i noge i baš mi je smiješno bilo vidjeti veliku glavu i male sitne udove.
Ajme grozno. Drzi se, nadam se da se bar malo bolje osjecas ako su ti uspjeli ikako ublaziti to. Bitno da je beba ok 🥰
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Leonoah bas mi je zao sto ti je toliko lose😥 Nadam se da ces vrlo brzo biti bolje! U kojem si tt?
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Hvala cure na podršci, koliko god da je grozno meni bitno mi je da je beba dobro😊
Lori za dva dana ulazim u 9. tjedan, tješim se da moram još samo malo izdržat pa će proći mučnine.
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji