Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanja0508
    16. Rujan 2021. 21:29

Lady.D

sanja0508

Lady.D

sanja0508

Ana25

Imam pitanje za komplikacije
    Naime,otvorila mi je doktorica sa 1.10 porodiljni,a sestra je rekla da dođem iduci petak pa ce mi 9dmah dati doznake i za komplikacije i za porodiljni.
    Pa me zanima dal saljem odma i jedne i druge doznake ili kako? Dali znate koja mozda?

Ja sam ti ovako sastavila e mail. I poslala sve odjednom-
    Poštovani,
    šaljem Vam podatke u svrhu isplate- komplikacije u trudnoci, te otvaranje rodiljnog dopusta koji zapocinje 31.8.2021

Ime i prezime:
    Adresa:
    OIB:
    MBO:
    TEL:

u prilogu Vam dostavljam:
    -doznaka za mjesec kolovoz u svrhu isplate komplikacije u trudnoci
    -doznaka H1 rodiljni dopust
    -zahtjev za isplatu rodiljnog dopusta
    -izjava za otvaranje rodiljnog dopusta
    Lp
    *eto tocno tako sam im napisala.
    Sve proslo. Potvrdili i sjelo danas za taj jedan dan. Ostatak ce sutra.

E super, to ce i meni uskoro trebati za otvaranje porodiljnog…pa cu iskoristiti. Na netu sam nasla šprancu izjave za otvaranje rodiljnog, ali nisam naisla na zahtjev. Jel postoji spranca i za njega ili pisem neki dopis u svoje ime?
    Bumac95, you go girl!!!! Cekamo lijepe vijesti! 🥰🥳

Zahtjev ti je isti onaj koji si slala za komplikacije. Samo sada ne zaokruzis stavku 3-komplikacije u trudnoci, vec ces zaokruziti pod brojem 4-obvezni rodiljni dopust. Ako nemas mozes poslati e mail na pisarnicu oni ti odgovore i posalju i izjavu i zahtjev koji moras ispuniti ili ti ja mogu poslati na e-mail, samo meni pisenu kutu da je poslao hzzo Rijeka. Nemam pojma dali to ima veze

Ja ti jos uvijek radim i radit cu do onih 45 dana prije poroda (06.10.), tako da cu odmah otvarati porodiljni, pa tek sad prikipljam dokumentaciju koja mi treba. Hvala svejedno, zatrazit cu putem maila onda u HZZO Zagreb da mi posalju svoj primjerak zahtjeva. 😉

Da najbolje ti tako. Tako sam i ja poslala u HZZO Rijeka e-mail i oni mi odgovorili i napisali sta trebam sve od papira. Ja ispunila poslala njima nazad i to je to. Proslo, pare sjedaju znaci dobro je 🤣🤣

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Kiky 🥰
    16. Rujan 2021. 21:40

daniella2207

Sto se tice porodiljnog ja sam isla 45 dana prije a normalna mi je trudnoca,jos me i prije tih 45 dana uvijek pitala pa vi jos radite,nije da imam neki teski posao,uredski sjedim ali mogu i prosetati.
    Kiky krevetic je predivno uređen😍 ovo na zidu ti je tapeta ili neke naljepnice? Jako lijepo izgleda
    Bumac ajme sretno,docekala si napokon
    Travellerajme koji stres nepotreban, ovo ti je jako dobra odluka iskljuci se od svega i uzivaj s dragim i bebicom bez stresa…
    Zara,japanka ako sam dobro zapamtila jer sam imala 20-etak stranica za nadoknaditi vi ste pricale o cerviksu i otvaranju.. ja sam jos prosli tjedan na pregledu pitala dali sam otvorena mozda ili za cerviks i rekla mi je da mi to vise nece niti gledati,kao da nema veze vise dali jesam ili nisam jer 37 tjedana je tu i sto se nje tice da mogu odmah roditi…sad citam da tu vama svima gledaju ali to ocito ovisi o doktoru kako naletis😁

Tapeta, narucili ju preko fejs stranice MagisWall i jako zadovoljni🤗

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Lady.D
    16. Rujan 2021. 21:44

Cordisoo, tnx za info za HZZO Zagreb. Probat cu onda i ja tako poslati, ali cu ispuniti i onu izjavu koju sam nasla na webu. Tamo se između ostalog navodi i IBAN. 
    Btw, dobrodosla!!! Mogla si nam se i prije javiti! 🤗😉

daniella2207
    16. Rujan 2021. 21:49

Kiky 🥰

daniella2207

Sto se tice porodiljnog ja sam isla 45 dana prije a normalna mi je trudnoca,jos me i prije tih 45 dana uvijek pitala pa vi jos radite,nije da imam neki teski posao,uredski sjedim ali mogu i prosetati.
    Kiky krevetic je predivno uređen😍 ovo na zidu ti je tapeta ili neke naljepnice? Jako lijepo izgleda
    Bumac ajme sretno,docekala si napokon
    Travellerajme koji stres nepotreban, ovo ti je jako dobra odluka iskljuci se od svega i uzivaj s dragim i bebicom bez stresa…
    Zara,japanka ako sam dobro zapamtila jer sam imala 20-etak stranica za nadoknaditi vi ste pricale o cerviksu i otvaranju.. ja sam jos prosli tjedan na pregledu pitala dali sam otvorena mozda ili za cerviks i rekla mi je da mi to vise nece niti gledati,kao da nema veze vise dali jesam ili nisam jer 37 tjedana je tu i sto se nje tice da mogu odmah roditi…sad citam da tu vama svima gledaju ali to ocito ovisi o doktoru kako naletis😁

Tapeta, narucili ju preko fejs stranice MagisWall i jako zadovoljni🤗

Super je,izgleda kao sobica iz nekog časopisa...bas ste lijepo sredili,idem baciti oko na tu stranicu😁👍

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

bumac95
    16. Rujan 2021. 22:00

Evo javljaaaam seee.
    U 7:50 se rodio mali Niko. Bilo je ekspresno ali jaaaaaako intenzivno 😂🤦🏼‍♀️
    Ima 3,330 i 50 cm. Sad se malo mazimo pa se javim kasnije cure 😍

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Lisa27 👶🧸🎀
    16. Rujan 2021. 22:04

bumac95

Evo javljaaaam seee.

Čestitam 🥰🥰🥰 znala sam da ce to ici brzo ❤ uživajtee

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

daniella2207
    16. Rujan 2021. 22:13

bumac95

Evo javljaaaam seee.

Bas je bilo brzo, čestitam i dobrodosao Niko,samo se vi mazite sada  i odmori se😘

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

freya_444
    16. Rujan 2021. 22:15

bumac95

Evo javljaaaam seee.

Čestitam 💗💗❤️💙

Lucija 16.12.2021.💗

Mateja32
    16. Rujan 2021. 22:15

bumac95

Evo javljaaaam seee.

Čestitam ti draga, brz oporavak a Niki sretno odrastanje.. Kad budes mogla piši

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Mateja2602
    16. Rujan 2021. 22:24

bumac95

Evo javljaaaam seee.

bumac95 baš ste brzinski to odradili. Super ste tim vas dvoje! 🤩 Dobrodošao maleni Niko, a tebi želim što brži i lakši oporavak. Uživajte sad, puno se mazite. ❤️😄 🥳🤩Piši nam svakako kad ćeš htjeti/moći. 
    Sanja0508 hvala ti na odgovoru, ma znam to da se porodiljni otvara 45 ili 28 dana prije termina, a meni je 45 dana bilo taman 14.09. ☺️ Pa mi zato nije bilo jasno ovo tvoje 31.08. Mislila sam da sam ja nešto krivo kod sebe izračunala. Uglavnom, sve štima sada.  
    Nove curke - dobro nam došle! 🥳 Neka je nama vas tu. Pišite nam puno. 😄💪🏻 
    Traveller i meni je žao šta su te tako bezveze isprepadali. Sad se odmori od svega i napuni baterije za ovaj lijepi nadolazeći period. ❤️☺️ Nadam se da si nam brzo natrag. P.s. ne znam čije će me objave sada nasmijavati. 😜 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.