Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mokosh
    14. Rujan 2021. 15:01

Samo da vas pozdravim. Puno toga sam propustila. Cestitam na novim bebicama. Svima kojima se blizi termin ili su ga prosle drzim fige i zelim puno srece na porodu. ❤

Ja sam zavrsila na antibioticima zbog upale uha, cijela lijeva strana mi je bila pod uzasnom upalom da sam plakala od bolova, nije bilo moguce namjestiti se za spavanje. Nikad me u zivotu nije tako bolio vrat. Jos uvijek sam malo ukocena, navecer mi skoci temperatura, ali izdrzim dan napokon bez tableta za bolove (morala sam ih piti svakih 6h jer je bilo neizdrzivo). Kasalj je jos uvijek tu, ali rana vise ne boli tako, pa nije problem, iako ipak moram paziti u kojem polozaju kasljem. Ugl bas sam se napatila. Ne zelim to nikome...

Malenog je pogledao kirurg jos u bolnici, ima polip i to sad moramo pratiti. Krajem 9mj bi trebali na kontrolu kod kirurga, nadam se da ce se to ipak samo povuci i da nece biti potrebno odstranjivanje. Sad se malo mucimo s pupkom koji je otpao u nedjelju, dosta vlazi, jucer mu je pedijatrica tretirala s necim, mislim da je srebro-nitratom. Sutra nam dolazi patronazna jos jednom pogledati pupak. I uz sve to ima i pupcanu kilu, nije strasno, ali je tu. Srecom to se samo povuce pa me to tjesi. Maleni siki, dojenje nam lijepo ide, jako je mirna i dobra bebica. 😊 Pravo osvjezenje nakon seke koja je bila ekstremno zahtjevno novorodence. 

Pozdravljam se od ove teme, skicat cu vas povremeno da vidim ima li novih bebica. Sretno svima! 😊❤ 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

bumac95
    14. Rujan 2021. 15:51

Traveller meni su gledali vodu svaki put nakon termina 🤷🏼‍♀️
    Evo da se javim. Puštena u bolnici ali indukcija tek ujutro. Do tad se nadaju da će moji nešto Napravit 😂😅

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

preggo_life
    14. Rujan 2021. 15:53

Pozdrav žene! Dugo me nije bilo na forumu i bome dosta bebača nam je stiglo. 😀 Čestitke svima! 
    Ja se tek trebam naručiti za TA i nikako odlučit dal bi Sv.Duh ili Vinogradsku. S obzirom da ipak nekako više naginjem Vinogradskoj, pretpostavljam da neke od vas idu tamo, pa dajte mi pliz napišite kakva je trenutno situacija sa čekanjem, doktorima i sl. 
    I jel teško naći TA u bolnici? 😀 Ja se užasno loše snalazim inače 😂 Sorry ako se ponavljam s istim pitanjima...

CarpeDiem.
    14. Rujan 2021. 16:16

Traveller

Ja s pregleda, nakon dvosatnog čekanja opet nisam pregledana. Neću ništa komentirat uopće više. Napravili su mi ctg, ima netko da se kuzi? Stavila sam stari od subote, vidite po datumu koji je koji. Ovaj danas ide donja crta do 40 a inače je bila 10, 

Vidne  kontrakcije ali nedovoljne za otvaranje odnosno pocetak poroda.  To za sada kako vidim. 🙈 možda se nocas nešto pokrene i budu malo jače 🤞

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

SamoMalo
    14. Rujan 2021. 16:19

Evo ja jutros bila u TA u Petrovoj pa da podijelim iskustvo ako ce nekome trebati.
    TA je u zgradi desno od ulaza, odmah do satora za trijazu. Prvo trijaza, tj mjerenje temp. Nakon toga udes u zgradu, prijavis se na pult i cekas. Ne ceka se dugo, odmah ide pisanje, ctg relativno brzo pa pregled i razgovor s doktorom. Ukupno sam bila sat vremena. Meni to nije puno jer sam cula da se negdje ceka i po 3h.
    Svi su susretljivi, odgovaraju na pitanja i ljubazni (salter, sestre, doktor). Nemam zamjerke osim da bi stvarno tu bolnicu trebalo renovirati al ok, najmanje bitno po meni. 

Tommyfame
    14. Rujan 2021. 16:31

SamoMalo

Evo ja jutros bila u TA u Petrovoj pa da podijelim iskustvo ako ce nekome trebati.
    TA je u zgradi desno od ulaza, odmah do satora za trijazu. Prvo trijaza, tj mjerenje temp. Nakon toga udes u zgradu, prijavis se na pult i cekas. Ne ceka se dugo, odmah ide pisanje, ctg relativno brzo pa pregled i razgovor s doktorom. Ukupno sam bila sat vremena. Meni to nije puno jer sam cula da se negdje ceka i po 3h.
    Svi su susretljivi, odgovaraju na pitanja i ljubazni (salter, sestre, doktor). Nemam zamjerke osim da bi stvarno tu bolnicu trebalo renovirati al ok, najmanje bitno po meni.

Takoder :) ja sam isto ocekivala da cu cekati dugo..nisam ni sjela vec su me pozvali na mjerenje i pisanje.
    E jesi skuzila silne zaljepljene zvakace gume oko vrata kabine?  Znaci 🤮🤮🤮🤮🤮 fuj,fuj! 
    Preksutra idem na PT1, navodno je tamo sve novo renovirano..bas me zanima 🤭

Ps.ja sam kod dr.Hermana 🤤🤤🤤🤤🤤 ajme Boze sto je zgodan! 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

SamoMalo
    14. Rujan 2021. 16:37

Iskreno, trudila sam se sto manje gledat oko sebe 
    Javi kak je. Zanima me i kakve su sobe za rodilje. Ipak se nadam da su malo bolje od trudnicke 

Lady.D
    14. Rujan 2021. 16:42

Traveller, istina, njima su smjene tamo svakakve i tesko da isti doktor bude na svim pregledima. Kad sam isla tamo radi operacije prosle godine moj doktor je bio u ambulanti samo ponedjeljkom, pa sam se tako i narucivala. U trudnoci je to sasvim druga prica, cesce si tamo i ne mozes si sama odrediti dan pregleda.
    Sto se tice Vasilja...bas sam mu na zadnjem pregledu kukala kako mi je zao sto je otisao sa Sv. Duha, pa mi je rekao da je on na porodima odnosno gore na odijelu doslovno bio 4 dana mjesecno i da se poklopi da bas onda rađam je nemoguce. 🙈😆
    I jos ne napomenuo, sto manje vidis doktore, pogotovo one stare, sjede i iskusne to bolje. Znaci da je sve u redu i da babica skoro sve sama moze odraditi. 

Ane_ši
    14. Rujan 2021. 16:48

Evo cure dogovor je ovakav. Doktorica zeli da beba bude sto duze u trbuhu i infuziju primam do ponediljka pa cemo se dogovoriti. Duze od 37tt mi nece davati znaci imam jos 10 dana izdrzati. Sljedeci tjedan ce beba stici samo cemo vidit koji dan. Cak je rekla da bi mi mozda probala skinuti infuziju i probat bez nje mozda ne bude trudova ali ja bi to odbila jer pokusali su vec i trudovi su me satrali i unistili 24 sata mi je trebalo da se oporavim od bolova. A cemu da me muce dodatno kad ionako idem poslije na carski. Trudove sam imala svakih 9 minuta i to jake a nisu me otvarali i izmucili su me samo.

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Tommyfame
    14. Rujan 2021. 16:51

SamoMalo

Iskreno, trudila sam se sto manje gledat oko sebe
    Javi kak je. Zanima me i kakve su sobe za rodilje. Ipak se nadam da su malo bolje od trudnicke

Joj ja nisam mogla ne vidjeti haha 🙈🙈 javim sve! Hrana mi izgleda okej, frendica mi salje slike. Kaze porcije su dosta velike.. 
    A sobe su u glavnoj zgradi a ona je renovirana nakon potresa. Imaju 3 kreveta u sobi, wc, frizider, tv, ormari. Dosta je velika soba, nije sve ugurano..e sad budemo vidjele 😊

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.