Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Haru
    14. Rujan 2021. 20:53

Bilja1212 🕊

I ne znam sta da uopce obucem, gledaju li me uopce vaginalno prvi put u trudnickoj? 😂 obukla bi hlace i majicu ako ce gledati samo trbuh i ctg, ali ako obucem haljinu a gledaju samo trbuh bit cu tamo gola izgleda 😂🤔 koje muke..🙈 pomozite mi i recite sta mi misle tamo raditi!!😂😂😂😂

Na prvom ctg-u sam vidjela iskusne trudnice... Dođu u haljini i ispod haljine još nešto kao biciklističke kratke hlačice. Zadignu haljinu fino kad se snimaju da nisu u gaćama, a kasnije kad idu u ambulantu skinu ih pa su za pregled i ostanu u haljini. Meni se učinilo baš praktično... 🙂

'21. 💙
    '24. 💛

little baby
    14. Rujan 2021. 21:04

Haru

Bilja1212 🕊

I ne znam sta da uopce obucem, gledaju li me uopce vaginalno prvi put u trudnickoj? 😂 obukla bi hlace i majicu ako ce gledati samo trbuh i ctg, ali ako obucem haljinu a gledaju samo trbuh bit cu tamo gola izgleda 😂🤔 koje muke..🙈 pomozite mi i recite sta mi misle tamo raditi!!😂😂😂😂

Na prvom ctg-u sam vidjela iskusne trudnice… Dođu u haljini i ispod haljine još nešto kao biciklističke kratke hlačice. Zadignu haljinu fino kad se snimaju da nisu u gaćama, a kasnije kad idu u ambulantu skinu ih pa su za pregled i ostanu u haljini. Meni se učinilo baš praktično… 🙂

Hahah ovo sam i ja vidjela😅

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Biilja
    14. Rujan 2021. 21:10

Haru al ja nemam te biciklisticke a bas bi mi sutra dobro dosle hhaha 😂😂😂🙈
    Bubica0706 i ja cu sutra cini mi se ici u haljini i imati isto pitanje pa sta bude 🤷🏻‍♀️🙈😬
    Tommyfame sutra haljina i gace.. ne gine mi lezati u gacama dok traje ctg 😂
    Traveller hvala ti na opsirnom objasnjenju, javim se u 9 jesam li uspjela pronaci odjel, poznavajuci moju orijentaciju, nek mi Bog bude na pomoci 😂🙏🏻
    CarpeDiem. Tako ce i biti🤷🏻‍♀️😂
    Lady.D pa to je odlicna ideja, i bilo bi jako dobro da sam ja koristila mozak i to kupila na vrijeme, tako da cu sutra ipak biti gologuza na krevetu ako dode do samo pregleda trbuha 😂😂 

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

little baby
    14. Rujan 2021. 21:15

preggo_life

Pozdrav žene! Dugo me nije bilo na forumu i bome dosta bebača nam je stiglo. 😀 Čestitke svima!
    Ja se tek trebam naručiti za TA i nikako odlučit dal bi Sv.Duh ili Vinogradsku. S obzirom da ipak nekako više naginjem Vinogradskoj, pretpostavljam da neke od vas idu tamo, pa dajte mi pliz napišite kakva je trenutno situacija sa čekanjem, doktorima i sl.
    I jel teško naći TA u bolnici? 😀 Ja se užasno loše snalazim inače 😂 Sorry ako se ponavljam s istim pitanjima…

Ja idem odpocetka u TA u Vinogradsku,tamo vodim trudnocu. Ja sam zadovoljna,idem petkom i petkom mi je super doktorica mada kad nje nije bilo bili su mi uvijek super ljubazni doktori. S tim da je ovo treci put da radam tamo,a i proslu trudnocu sam cijelu vodila kod njih. Takoder imala super doktoricu koja me vodila. A TA ti uopce nije tesko naci tako da sto se toga tice takoder nije komplicirano. Sto se tice cekanja,ovisi da li imas UZV i pregled ili imas samo pregled. I skuzila sam da ovisi u koje doba te naruce. U prosjeku sam cekala od 1-3h,al vecinom oko 1.5-2h 

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Sanjarka88
    14. Rujan 2021. 21:46

Evo i mene s kratkim izvjestajem

Baby L. Raste i ima 2600g..bit ce veci i od sestre i brata jadna ti sam 🤤
    Ja sam otvorena jedan prst ☝️ 
    Kaze da ne trebam strogo mirovat al da ne divljam 🤭
    Urin u redu, kg i dalje +6.
    Tlak opet visok prije pregleda 🙄 nakon se spustio.
    Pregled za 2 tjedna i tad ce mi i bris napravit. 

Citam vas sutra 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

sanja0508
    14. Rujan 2021. 21:46

Haru

Bilja1212 🕊

Na prvom ctg-u sam vidjela iskusne trudnice… Dođu u haljini i ispod haljine još nešto kao biciklističke kratke hlačice. Zadignu haljinu fino kad se snimaju da nisu u gaćama, a kasnije kad idu u ambulantu skinu ih pa su za pregled i ostanu u haljini. Meni se učinilo baš praktično… 🙂

Ja uvijek neku haljinicu ili tuniku i tajice. Za ctg samo dignem preko stomaka i ostanem u tajicama, a za pregled vecinom je i jedan i drugi, ali i ako nije sta me briga mislim da doktori vise ni ne kuze dali imamo gace ili ne. 🤣

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Rita37🤰
    14. Rujan 2021. 22:33

Kod mog gin vaginalni pregeld u jednoj prostoriji... Uzv u drugoj... Ctg trecoj.... Tak da cijelo ljeto sam u haljini isla... Prvo vaginalni bez gaca pa na uzv imam gace i dignutu haljinu.... (sto mi je ok nekako bilo.... Nimalo neugodno)... A od kad  imam ctg svaka dva tjedna dodjem u tajicama. Jer ipak nekako  ulazi unutra ko stigne pa mi je ugodnije da sam u vise odjece.... 

• Bebushka
    14. Rujan 2021. 22:46

Bilja  i ja sam sutra na sv. duhu, naručena u 10:15, ako još budeš tamo možemo si mahnit:)
    na prvi pregled tamo sam išla s 38+2 i nisu mi radili CTG nego samo detaljni UZV pa kod doktora, al možda tebi bude drukčije, ko zna
    vidim da im praksa više nije ujednačena, jedan od razloga zašto volim tamo ić je bilo jer nema vaginalnih pregleda prije termina, al predzadnji put me baš neugodno iznenadilo, uopće nisam bila spremna za tu opciju. Sad u ponedjeljak samo ctg i mjerenje bebe UZV preko trbuha, a ja opet sve skinila...tako da jednostavno izgleda da nema pravila 
    ako se mene pita, bilo bi mi draže da mi više ne mjere bebu svaki put jer mi samo stvaraju stres, izgleda da je već uhvatila 4 kg 

Rita37🤰
    15. Rujan 2021. 00:30

Hey mamice..  Jaa sam se nekad znala zabrinut ako se mala premalo javlja.. Al zadnji dana je toliko aktivna da se pitam spava li uopce?... I jel normalno pred kraj toliko akcije  osjetim sa strana istezanja najvise Al i valda glavicu dole na mjehuru  (osjetim pokrete dole nisko u preponama).. Tjera na piskenje cesto... Jel se spusta? Sta radi.....  Lijepo ju je osjecat (nikad me ne bole njeni pokreti) al se pitam hocu li ikad rodit... Jer ono kazu bebe se smire pred porod.... Kad ova moja misli van?,.... Uglavnom nema spavanja.... Kako je kod vas? 

plavabosanka
    15. Rujan 2021. 00:44

Heej. Čestitke novim mamicama na bebicama i brz oporavak vam želim svima 🍀🍀💗🥰 drago mi je i zbog dobrih pregleda i velikih bebica, svi se pomalo bližimo terminu💪🏻🤞🏻

Hvala curke i na komplimentima, baš ste me raspekmezile 🙈💖😘 ali Zarin komentar "prekrasna, nježna i bajkovita" ne znam šta da kažem ☺️☺️ hvalaa vam još jednom 💗

Rita37 ni moj malac se nije smirio i bome nekad i boli kad se stisne, gura kao da želi van🤣🤣 al meni je sve čudno kad ga nekad ne osjetim pa mi bude žao što če uskoro bit kraj🙉

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.