Sanjarka sta se tice mog sljedeceg pregleda, ne znam sta bi ti rekla da mi stavis 😕
Jucer mi je V. reka da vise ne dolazim kod njega na preglede jer sam svakako svako 2-3 tjedna u bolnici radi secera pa ce mi tamo odradit sve preglede, a da on bas ne voli da me se puno cacka 😏
Nisam bas odusevljena jer u bolnici niko nista ne govori, a otpusno pisno dobijes nakon tjedan dana na mail pa se ti misli. Reka mi je a cemo nakon svakog pregleda u bolbici bit u kontaktu na mob, pa cemo po tome gledat sta i kako dalje 😔
Jedino jos moram u njega odradit bris na streptokok između 35-37 tjedna..
GUK mi je 23.09.
Drage cure,
Jučer oko pola 10 ujutro je došao moj Noel, 3850 i 52 cm.
Došla sam u bolnicu u nedjelju oko pola 3 u noći jer su krenuli trudovi i to odmah pravilni na svakih 5 minuta, provjerila sam tlak i bio je 150/98 pa smo krenuli u bolnicu.
Zaprimili me zbog trudova iako nisam bila otvorena uopće, kod njih je tlak bio dobar.
Ujutro kažu da sam otvorena 1 prst i da kreće porod, ali zbog prethodnog carskog će se pustiti da sve ide polako prirodno.
Sad više ni trudove baš ne osjetim, a dobivam temperaturu 38. Curica doma mi ima rota virus i od srijede je loše, dehidrirala i vozili je 3 dana na infuziju. Napomenula sam im to kod prijema ali nisu registrirali. Nakon što sam dobila temperaturu me izoliraju odmah u rađaonicu.
Ukratko jer ne želim pisati sve, bila u rađaonici od 11h u nedjelju do jučer ujutro kada je na kraju rođen moj bebač i to hitnim carskim pod općom anestezijom. Ja sam u nekoliko navrata molila da naprave carski jer da ne mogu više, bila sam iscrpljena još od brige za malenu taj tjedan i toliko sati trudova bez otvaranja. Cijelo vrijeme sam imala trudove jako pravilne i bolne, na kraju na 1-2 minute, ali sam stala na 5 prstiju otvorenosti, isto kao i prvi put.
Na kraju mi izmjerili zdjelicu, ispalo je da je premala i da beba neće proći te da će vjerojatno ponovno stati porod, prokinuli su vodenjak i bila je mekonijska plodna voda - pa su se odlučili za carski.
Malenog još nisam vidjela jer su ga izolirali od mene, i ja sam sama dolje u izolaciji jer su kod mene isto potvrdili rotu 😭
Moram danas doći k sebi i ustati se pa će mi ga donijeti ako budem dobro jer će onda cijelo vrijeme ostati sa mnom, ne smije se miješati više s drugim bebama, a preko mlijeka će dobivati antitijela za virus.
Nemojte se obeshrabriti mojim iskustvom, ne želim zato pisati detalje - ali kod mene se stvarno poklopilo više stanja i ja sam vidjela već tamo u nedjelju navečer da ja neću moći prirodno roditi. Hvala Bogu on je dobro, a to je najbitnije 🙏
Muffin cestitam i dobrodosao Noel! 🎉🥰 Zao mi je sto si se napatila, ali sad je sve iza vas i ubrzo ste zajedno. 💙 Brz oporavak ti zelim!
Curkee ja zaboravila pisatii..imam prijaviti kuce pritisak citav dan 140/90 i otkucaji 90 🤷♀️ sada opet izmjerila istooo...hmm a uvijek mi je nizak ili normalan jikada ne prelazi 130/70...danas idem u bolnicu pa cu da kazem...mada mislim da to nije bas toliko strasno 🤷♀️
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Drage cure,
Jučer oko pola 10 ujutro je došao moj Noel, 3850 i 52 cm.
Došla sam u bolnicu u nedjelju oko pola 3 u noći jer su krenuli trudovi i to odmah pravilni na svakih 5 minuta, provjerila sam tlak i bio je 150/98 pa smo krenuli u bolnicu.
Zaprimili me zbog trudova iako nisam bila otvorena uopće, kod njih je tlak bio dobar.
Ujutro kažu da sam otvorena 1 prst i da kreće porod, ali zbog prethodnog carskog će se pustiti da sve ide polako prirodno.
Sad više ni trudove baš ne osjetim, a dobivam temperaturu 38. Curica doma mi ima rota virus i od srijede je loše, dehidrirala i vozili je 3 dana na infuziju. Napomenula sam im to kod prijema ali nisu registrirali. Nakon što sam dobila temperaturu me izoliraju odmah u rađaonicu.
Ukratko jer ne želim pisati sve, bila u rađaonici od 11h u nedjelju do jučer ujutro kada je na kraju rođen moj bebač i to hitnim carskim pod općom anestezijom. Ja sam u nekoliko navrata molila da naprave carski jer da ne mogu više, bila sam iscrpljena još od brige za malenu taj tjedan i toliko sati trudova bez otvaranja. Cijelo vrijeme sam imala trudove jako pravilne i bolne, na kraju na 1-2 minute, ali sam stala na 5 prstiju otvorenosti, isto kao i prvi put.
Na kraju mi izmjerili zdjelicu, ispalo je da je premala i da beba neće proći te da će vjerojatno ponovno stati porod, prokinuli su vodenjak i bila je mekonijska plodna voda - pa su se odlučili za carski.
Malenog još nisam vidjela jer su ga izolirali od mene, i ja sam sama dolje u izolaciji jer su kod mene isto potvrdili rotu 😭
Moram danas doći k sebi i ustati se pa će mi ga donijeti ako budem dobro jer će onda cijelo vrijeme ostati sa mnom, ne smije se miješati više s drugim bebama, a preko mlijeka će dobivati antitijela za virus.
Nemojte se obeshrabriti mojim iskustvom, ne želim zato pisati detalje - ali kod mene se stvarno poklopilo više stanja i ja sam vidjela već tamo u nedjelju navečer da ja neću moći prirodno roditi. Hvala Bogu on je dobro, a to je najbitnije 🙏
Draga čestitam 💙 samo neka je sve dobro prošlo i da sd svi skupa brzo oporavite ❤❤❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Muffin Čestitke na bebici!!! A tebi zelim da se cim prije oporavis i od poroda i od virusa.💙
Ja sam zvala za nalaz brisa na streptokok, sve je u redu. Jucer sam bila lose, tlak nizak, vrtilo mi se cijeli dan tako da sam prelezala dan, nisam nista mogla. A kicma me vec par dana boli, jedva hodam. Isla sam usisavat jutros, kicma sad ubija.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
🍀Termin idućeg pregleda🍀
RUJAN:Sanjarka8814.09.
CarpeDiem14.09.
Daniella14.09.
Traveller14.09.
Ivona150515.09.
Bilja121215.09.
Ana2516.09.
Tommyfame16.09.
Sanjalica16.09.
Zara16.09.
Plava Bosanka16.09.
Tracy17.09.
Mateja3117.09.
Rita3720.09.
Ani9220.09.
Freya_44421.09.
Bubica_070621.09.
MARELA21.09.
Keto3522.09.
Orhideja22.09.
Lisa2722.09.
Sanja050822.09.
Plava Bosanka22.09.
Love202123.09.
Leah23.09.
aAnchy 23.09.
LiLM24.09.
Lollypop24.09.
Little baby24.09.
Kiky27.09.
Mala_Ive27.09.
Lyra28.09.
Lorre28.09.
LISTOPAD:Buhtlica3404.10.
Mateja260204.10.
Crni Labud06.10.
LadyD07.10.
Sanjarka meni su danas prebacili pregled s 21.9. na 17.9., pa promijenis kad stignes. 🤗😘
Draga Ivkica i Natalija, čestitke od srca objema! Livia je zaista predivno ime! :)
Bilja1212,jučer sam bila na pregledu i OGTT je pročitala nalaz i kaže šećer je skroz uredan, ali se pojavio blagi nedostatak željeza pa mi je pripisala istu terapiju - Heferol kapsule. Jutros sam krenula uzeti nakon što sam pojela jaja za doručak i skužim da se ne smije uzimati u kombinaciji s jajima tako da sad čekam da prođe 2 sata pa da mogu popiti. Inače, iste kapsule piju kolegice koje su anemične i kažu da su dosta teške tako da se ne veselim baš uzimanju istih do kraja trudnoće, ali što je, tu je, sve za bebu.
_____
Izvještaj s pregleda sa 29t+5
Mala se okrenula glavom prema dolje, teška je cca 1340 gr, i nema drugih komentara. :D Ponovo je radila bris na Ureaplazmu i, ako se ovaj put ne povuče, nećemo ga više liječiti. Sljedeći pregled je 04.10.
Čitam Vas i pratim iako rijetko tipkam jer puno učim/selim se/razmještam namještaj/obavljam posljednje šopinge i sl.
Čestitke svima koje ste rodile, nadam se da se lijepo i brzo oporavljate.
_____
E da, tko ima iskustva sa kolicima 3u1 Kinderkraft? ili FreeOn?
E, sto se tice Freeon kolica... radim u toj bransi, pa ti iz iskustva kazem kako koji model.
Na neka ima reklamacija ko u prici, a neka su super.
Sad ne znam jeste gledali neki odredjeni model?
url=https://lilypie.com]
Muffin čestitam
Evo slika za usporedbu, ljevo prije mjesec dana, desno od jutros. Baš se vidi da je spustio se stomak
https://ibb.co/K5hzNX9
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Jutro ženice 🙋🏼♀️
Muffin čestitam ti od ❤️-a na dječaku prekrasnog imena! 😍🥳🤩🤗❤️ Dobro nam došao maleni Noel! ☺️ Želim ti što brži i lakši oporavak, što od poroda, što od virusa. Žao mi je šta su te tako namučili, ali se zbilja nadam da kad tvoj maleni smotuljak sreće bude uz tebe, da će sve biti zaboravljeno. ❤️
Bumac95 sretno danas! 💪🏻😎 Možete vi to (ti i beba jel 🤭)! Želim ti da porod prođe što prije i da bude što bezbolnije. Držim fige da se mazite brzo, brzo. 💪🏻💪🏻 Samo jako! 🍀🍀🍀🍀
Ane_ši držim fige da izdržite još malo u komadu, bar do petka kako si i sama napisala kad ulazite u 36. tt. ☺️ Malac je već fino porasao, pa može onda i van. Sve će to biti super! 🤗❤️ Javi nam ako još nešto saznaš.
Traveller sretno danas! Nadamo se svi da je Nika spremna kao i njezina mama i da će se uskoro pridružiti listi jesenskih bebica! Ajmo curkeee!! 💪🏻💪🏻🥳
Orhideja jako mi je drago da je i danas CTG dobar i nadam se da idete kući. 😄 Javi nam se kad saznaš nešto više.
Bilja i ja pijem Heferol, skoro od samog početka trudnoće. Uzela sam uz njega šumeći C vitamin (Yasenka) i njega pijem po pola. Jer mi je teta u ljekarni rekla da nema potrebe da ga uzimam cijelog jer je isti sadržan i u Elebaby kapsulama. 😊 Pa eto, nije ti to zbilja ništa strašno. 🤗
Ostalim okruglicama 🤰🏼 želim sretne preglede! 😊 Uživajte danas gledajući vaše mališane u bušama. ❤️❤️
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Muffin čestitam
Evo slika za usporedbu, ljevo prije mjesec dana, desno od jutros. Baš se vidi da je spustio se stomak
https://ibb.co/K5hzNX9
Mateja31 baš se vidi razlika, sad ti je baš trbuščić dolje nisko. ☺️ I kad je dolje izgleda mi i manji, ne znam zašto. 🤗 Ali imaš baš lijepi i pravilni trbuh. 🤰🏼❤️
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Sortiraj odgovore
Najstariji