Pozz evo da se i ja javim s danasnjeg pregleda, bebica ima istu kilazu kao prije 7 dana u gram 2940,mjere su ili iste ili manje, trbuh opet manji za 2 tjedna,danas je manji nego prije tjedan dana, prosli tjedan mi valjda nije dobro izmjerila tako mi je danas rekla ova koja mi je radila uzv i opet s tim da je beba manja ali dobro🤦♀️..ctg je uredan,plodne vode ima dovoljno tako da moram pratiti pokrete i kontrola za 7 dana opet, 21.09.
Ane_ši ja bi svakako ostala na infuziji jos tih 10 dana ako mozes birati,vec su te posteno izmucili ti trudovi.
Sanjarka88 javi nam kako je prosao tvoj pregled😉
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Sanjarka88 ne znam sta pametno napisat za svoj pregled. Malac ima vec 2550g 🤦🏻♀️
Ostalo sve ok, Hvala Bogu.
Sam ne znam kud taj malac misli izac, kroz koju rupu😆
url=https://lilypie.com]
Eh ja danas I neurologa posjetila, da vidimo zbog mojih ledja da li mogu podnijet prirodan porod.. Rekla Mi je 50:50 🙄🙄.. Znaci nista MI nije pomogla, a ja vaga u horoskopu 😂 ne mogu se odluciti za boju gaca a kamo li za tako nesto bitno 🙄😖.. Pitala me sta bih voljela ja, rekla Sam da ne znam, I da Imam strah od prirodnog, I Onda kaze da jednostavno trazim carski, I to je to.. Mada je I ona na kraju ipak Malo vise prevagnula na carski Ali opet kao kako ja zelim 🤔🤔🤔
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Trudnicka ambulanta na Svetom Duhu, gdje se nalazi? Kad sam isla na anomaly posteno sam se izgubila u bolnici. Setala sam nekih sat vremena posvuda. Doktor jedan salje vamo, drugi tamo i u krug 🙈 a sutra imam pregled prvi put u trudnickoj u 9h i ne znam hocu se stici snaci po bolnici i naci ambulantu 😬😬😬
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
I ne znam sta da uopce obucem, gledaju li me uopce vaginalno prvi put u trudnickoj? 😂 obukla bi hlace i majicu ako ce gledati samo trbuh i ctg, ali ako obucem haljinu a gledaju samo trbuh bit cu tamo gola izgleda 😂🤔 koje muke..🙈 pomozite mi i recite sta mi misle tamo raditi!!😂😂😂😂
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
I ne znam sta da uopce obucem, gledaju li me uopce vaginalno prvi put u trudnickoj? 😂 obukla bi hlace i majicu ako ce gledati samo trbuh i ctg, ali ako obucem haljinu a gledaju samo trbuh bit cu tamo gola izgleda 😂🤔 koje muke..🙈 pomozite mi i recite sta mi misle tamo raditi!!😂😂😂😂
Ja tek u petak imam prvi pregled u trudnickoj ambulanti, pa ti ne znam reci da li ces imati vaginalni pregled. Ali ja kad nisam sigurna obucem haljinu pa pitam hoce li biti vaginalni pregled da znam da li skinuti gacice. 🤭😂
Hahhhahaha poznate su mu ove muke 🤭🤣🤣 mene su uvijek do sad gledali i vaginalno i preko stomaka, tako da obucem haljinu i onda na stolu bude ko od majke rođena 🙈
No aj prekriju vaginu onim papirom za brisanje gela..
Tamo da za svaki slucaj ti obuci nesto preko guzice 😊
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Evo cure i moje izvješće od danas.
Sa bebom je sve super, odgovara mjerama: glavica, trbuh, bubrezi, srce, butna sve što je gledao. Težina joj je 1333 🥰 i on kaže da je to ok, u okviru granica za moje tjedne. Plodne vode dovoljno, protoci moji i bebini uredni. Zatvorena sam, kontrakcija nema ctg uredan.
Od početka sam na 6 kg i 100 grama🤣, ovih 100 g ne računam😁, tlak mi je super 108/60, otkucaji 89, I željezo je super (sto sam najviše I čekala da čujem).
Traveller ajde da se pokrene sve već večeras i da mala Nika iznenadi mamu. 🤞🤞 (Inace imenjakinja moje starije♥️)
Bilja ja nekako uvijek idem u haljini u njoj mi je najlakse, stalno me uz ultrazvuk gleda i veginalnopa i radi toga. A ponesem dekicu ili nesto pa se pokrijem dok budem na ctg-u iako imaju i oni svoju ali eto.
Jesam li predvidjela Sanjarka88 izvješće sa pregleda, neka cura je napisala da ne zna sta da kaže na taj pregeld, a ja se vraćam u nazad i ne nalazim post?🤔
Ja uvijek idem u tajicama (preko ljeta sam one kratke bicke furala) i nekoj duzoj kosulji ili haljinici. Pa nek si doktor bira sto da skidam. Ako je samo uzv podignem gornji dio, ak je i vaginalni skidam tajice i gacice i ostajem u haljinici ili sto vec obucem. 🤭🙈
Bas mi je drago čuti da se ne čeka dugo u Petrovoj! Ja sam prije 2 godine bila oko 2 sata svaki put, osim kad su mi radili i uzv - onda sam čekala jedno 6 sati. Ovaj put sam pametnija i nitko me neće nagovoriti da radim ijedan uzv u bolnici, idem privatno ako će tražiti.
Cure sobe za babinjace su vam u Petrovoj zakon! 3 kreveta, kupaonica, TV, klima, frižider. Ima svaka svoj veliki ormar i mali ormarić kraj kreveta. Hrana je isto super. U prizemlju ima automat za kavu, sokove i grickalice. Nije nam stvarno ništa falilo tih par dana. 🙌🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji