Ne mogu zamisliti da mi je ostalo još samo 15dana do termina 😭😭 pa proletjelo je.
Nego ženice jel ima još neka da osjeća bolove dolje ali ne u trbuhu nego baš u gospođi kao da netko sjeće užas😬😬
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Ne mogu zamisliti da mi je ostalo još samo 15dana do termina 😭😭 pa proletjelo je.
Nego ženice jel ima još neka da osjeća bolove dolje ali ne u trbuhu nego baš u gospođi kao da netko sjeće užas😬😬
Ponekad kad piskim osjetim kao neku nelagodu ili kratko probadanje.... A valda je sve normalno. Je je i meni je termin nevjerojatno brzo dosao.. Sretno nam!
Bebushka Moze, naravno. Ja sam ti cudom uzasno sramezljiva pa ne znam kako cu uspjeti to ali brzo ces primjetiti ako netko suti i gleda u pod praveci se da ne postoji 😂🤞🏻
Pa s obzirom da sam bila tek 4.8. Na pregledu sve si mislim da bi me mogli detaljno pregledati pa tko zna kad je bas svima drugacije 🤔 ja cu za svaki slucaj biti spremna ali u haljinici pa sta bude bude 🤷🏻♀️😂
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Heej. Čestitke novim mamicama na bebicama i brz oporavak vam želim svima 🍀🍀💗🥰 drago mi je i zbog dobrih pregleda i velikih bebica, svi se pomalo bližimo terminu💪🏻🤞🏻
Hvala curke i na komplimentima, baš ste me raspekmezile 🙈💖😘 ali Zarin komentar "prekrasna, nježna i bajkovita" ne znam šta da kažem ☺️☺️ hvalaa vam još jednom 💗
Rita37 ni moj malac se nije smirio i bome nekad i boli kad se stisne, gura kao da želi van🤣🤣 al meni je sve čudno kad ga nekad ne osjetim pa mi bude žao što če uskoro bit kraj🙉
Joj i meni je žao što je uskoro krah trudnoće🥰. Prošli put sam jedva čekala da rodim jer me žgaravica ubijala pred kraj. Uzasno je bilo niti sjediti niti hodati, ni lezati. Jesti nikako 🙄.
Ali kada sam rodila nikako se naviknuti da sam rodila, beba kraj mene, a je sve pazim kao stomak uz (misao trudna sam) 🤣🤣. Jedno 3 mjeseca mi je trebalo da se prestanem ponašati kao trudnica kod nekih pokreta ili slično 😁 vidim da će tako biti i sada, baš volim biti trudna 😅
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Sanjarka i ostale cure bravo za dobre preglede i na +6 kg Sanjarka, na ovom forumu sve same zgodne zenske. Jos sam u soku sto je jedna cura napisala +1kg😱😱
Traveller, Tracy ima li kod vas ista? Bumac pokrenu li se samo ista? 🙊
Zadnja dva dana me lovaju menstrualni bolovi, ali u globalu nema nekih posebnih znakova da ce porod brzo.🤦♀️😂
Sinoc je toliko beba stucala da mi cak nije bilo ni svejedno😂😂
Inace jedno pitanje 😅Kad krenu pravi trudovi, da li i kod njih bude tvrd, ukocen stomak?
Mokosh bas mi je zao da te to sve bilo uhvatilo. 🙁 nadam se da ce ti od sad oporavak ici glatko. 🤗 drago mi je da mali zmaj dobro napreduje i da jd mirna beba. 😊 saljem pozdrave i nadam se da ces pisati i na drugoj temi. 😃😃
Rita ne moraju se bebice nuzno umiriti pred porod, moji nisu. 😆😆
Sunce noć prošla mirno haha
Čekam sad neke preglede pa ćemo vidjet kako krećemo :D
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Ja sam jedina ovdje dobila 30kg, bacam se u depresiju mjesecima zbog toga ali i dalje nastavljam sve zivo jesti 😬😞
Sanjarka i ostale cure bravo za dobre preglede i na +6 kg Sanjarka, na ovom forumu sve same zgodne zenske. Jos sam u soku sto je jedna cura napisala +1kg😱😱
Traveller, Tracy ima li kod vas ista? Bumac pokrenu li se samo ista?🙊
Zadnja dva dana me lovaju menstrualni bolovi, ali u globalu nema nekih posebnih znakova da ce porod brzo.🤦♀️😂
Sinoc je toliko beba stucala da mi cak nije bilo ni svejedno😂😂
Inace jedno pitanje 😅Kad krenu pravi trudovi, da li i kod njih bude tvrd, ukocen stomak?
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
bumac95
Ajd bar znas da ce se pokrenut nesto.🙊😂😂 sretnooo🤍
Bilja
Ja sam imala grozne mucnine prva cetiri mj tako da sam tu kile izgubila, inace bi i ja bila u dobrom plusu.🙊 sve je dobro dok doktori ne pridaju brigu kilama, tako da cemo o skidanju nakon poroda.😂😂
Danas je dan D. 😁 Jedva cekam pregled da obavim drage moje, tako sam sva uzbudena. 😊
I sretno i ostalima koje imaju pregled danas. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji