Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavabosanka
    15. Rujan 2021. 00:47

Ne mogu zamisliti da mi je ostalo još samo 15dana do termina 😭😭 pa proletjelo je.
    Nego ženice jel ima još neka da osjeća bolove dolje ali ne u trbuhu nego baš u gospođi kao da netko sjeće užas😬😬

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Rita37🤰
    15. Rujan 2021. 01:05

plavabosanka

Ne mogu zamisliti da mi je ostalo još samo 15dana do termina 😭😭 pa proletjelo je.
    Nego ženice jel ima još neka da osjeća bolove dolje ali ne u trbuhu nego baš u gospođi kao da netko sjeće užas😬😬

Ponekad kad piskim osjetim kao neku nelagodu ili kratko probadanje.... A valda je sve normalno.    Je je i meni je termin nevjerojatno brzo dosao..   Sretno nam! 

Biilja
    15. Rujan 2021. 06:07

Bebushka Moze, naravno. Ja sam ti cudom uzasno sramezljiva pa ne znam kako cu uspjeti to ali brzo ces primjetiti ako netko suti i gleda u pod praveci se da ne postoji 😂🤞🏻
    Pa s obzirom da sam bila tek 4.8. Na pregledu sve si mislim da bi me mogli detaljno pregledati pa tko zna kad je bas svima drugacije 🤔  ja cu za svaki slucaj biti spremna ali u haljinici pa sta bude bude 🤷🏻‍♀️😂 

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

CarpeDiem.
    15. Rujan 2021. 07:17

plavabosanka

Heej. Čestitke novim mamicama na bebicama i brz oporavak vam želim svima 🍀🍀💗🥰 drago mi je i zbog dobrih pregleda i velikih bebica, svi se pomalo bližimo terminu💪🏻🤞🏻

Hvala curke i na komplimentima, baš ste me raspekmezile 🙈💖😘 ali Zarin komentar "prekrasna, nježna i bajkovita" ne znam šta da kažem ☺️☺️ hvalaa vam još jednom 💗

Rita37 ni moj malac se nije smirio i bome nekad i boli kad se stisne, gura kao da želi van🤣🤣 al meni je sve čudno kad ga nekad ne osjetim pa mi bude žao što če uskoro bit kraj🙉

Joj i meni je žao što je uskoro krah trudnoće🥰. Prošli put sam jedva čekala da rodim jer me žgaravica ubijala pred kraj. Uzasno je bilo niti sjediti niti hodati,  ni lezati. Jesti nikako 🙄.
    Ali kada sam rodila nikako se naviknuti da sam rodila, beba kraj mene, a je sve pazim kao stomak uz (misao trudna sam) 🤣🤣. Jedno 3 mjeseca mi je trebalo da se prestanem ponašati kao trudnica kod nekih pokreta ili slično 😁 vidim da će tako biti i sada, baš volim biti trudna 😅

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

• sunce7
    15. Rujan 2021. 07:46

Sanjarka i ostale cure bravo za dobre preglede i na +6 kg Sanjarka, na ovom forumu sve same zgodne zenske. Jos sam u soku sto je jedna cura napisala +1kg😱😱
    Traveller, Tracy ima li kod vas ista? Bumac pokrenu li se samo ista? 🙊
    Zadnja dva dana me lovaju menstrualni bolovi, ali u globalu nema nekih posebnih znakova da ce porod brzo.🤦‍♀️😂 
    Sinoc je toliko beba stucala da mi cak nije bilo ni svejedno😂😂
    Inace jedno pitanje 😅Kad krenu pravi trudovi, da li i kod njih bude tvrd, ukocen stomak? 

Mišić
    15. Rujan 2021. 07:47

Mokosh bas mi je zao da te to sve bilo uhvatilo. 🙁 nadam se da ce ti od sad oporavak ici glatko. 🤗  drago mi je da mali zmaj dobro napreduje i da jd mirna beba. 😊 saljem pozdrave i nadam se da ces pisati i na drugoj temi. 😃😃 
    Rita ne moraju se bebice nuzno umiriti pred porod, moji nisu. 😆😆

bumac95
    15. Rujan 2021. 07:49

Sunce noć prošla mirno haha
    Čekam sad neke preglede pa ćemo vidjet kako krećemo :D 

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Biilja
    15. Rujan 2021. 07:50

Ja sam jedina ovdje dobila 30kg, bacam se u depresiju mjesecima zbog toga ali i dalje nastavljam sve zivo jesti 😬😞

sunce7

Sanjarka i ostale cure bravo za dobre preglede i na +6 kg Sanjarka, na ovom forumu sve same zgodne zenske. Jos sam u soku sto je jedna cura napisala +1kg😱😱
    Traveller, Tracy ima li kod vas ista? Bumac pokrenu li se samo ista?🙊
    Zadnja dva dana me lovaju menstrualni bolovi, ali u globalu nema nekih posebnih znakova da ce porod brzo.🤦‍♀️😂
    Sinoc je toliko beba stucala da mi cak nije bilo ni svejedno😂😂
    Inace jedno pitanje 😅Kad krenu pravi trudovi, da li i kod njih bude tvrd, ukocen stomak?

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

• sunce7
    15. Rujan 2021. 07:54

bumac95
    Ajd bar znas da ce se pokrenut nesto.🙊😂😂 sretnooo🤍
    Bilja
    Ja sam imala grozne mucnine prva cetiri mj tako da sam tu kile izgubila, inace bi i ja bila u dobrom plusu.🙊 sve  je dobro dok doktori ne pridaju brigu kilama, tako da cemo o skidanju nakon poroda.😂😂

Ivona1505
    15. Rujan 2021. 08:22

Danas je dan D. 😁 Jedva cekam pregled da obavim drage moje, tako sam sva uzbudena. 😊
    I sretno i ostalima koje imaju pregled danas. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.