Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mateja2602
    13. Rujan 2021. 13:12

lyraa

Mame kak su vam bebe u 33+5 bile teske ?

lyraa evo meni je danas (33+4) friško sa pregleda ginekologica rekla da je bebolina teška 2.200 grama. 😁 Koliko je tvoja bebica teška ? I koji si tjedan sada ? Nemaš dolje trakice pa mi je teško pratiti. ☺️

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Mateja2602
    13. Rujan 2021. 13:18

Orhideja13

Natalija cestitam 🎉🌺💐
    Moj ctg nije dobar.. 😢 Radila Mi je par puta, I na kraju dala uputnicu za bolnicu, da Mi tamo odrade 😭😭

Orhideja13 koliko sam uspjela pratiti ovdje kod nas znam da se to već događalo i da su curke baš pisale da doktorima nikad nije po volji (ako je beba pre aktivna - nije dobro, ako je beba mirna - opet nije dobro), i stalno nešto prate i kompliciraju... Vjerujem da je takav slučaj i kod tebe, ne brini, sve će to biti ok! ❤️❤️ Šaljem ti puno virtualnih zagrljaja i pozitive!! Drži se. 😘 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

bumac95
    13. Rujan 2021. 13:28

Sanjarka javim se danas nakon 3 pa ćemo vidjet koliko točno prije reda idem. Nije da sam bas previše požurila obzirom da mi je za 7 dana termin 😂😂
    Imam osjećaj kao da sam trudna već godinu i pol. Ubili me ovi zadnji dani 😂😂😂
    Traveller suosjeća pretpostavljam 😂
    Drago mi je da vam pregledi prolaze dobro curke. 🥰
    A za ctg samo da kažem da on zna bit svakakav. Meni prošli put počeo alarm tulit da nema otkucaja bebe. Ne moram ni rec da sam se živa usrala. Došla sestra, malo pomaknula one vezice i evo otkucaja Nazad. A ja 10 godina života izgubila 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    Ugl, ponovi i nadam se da će sve bit okej 🥰

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

little baby
    13. Rujan 2021. 13:41

monalisa

Pozdrav okruglice 😊
    Ivkica i Natalija cestitam na bebicama 🥰🥰
    Evo izvjestaj sa pregleda i kod nas stalno neki problemi, bebica se napokon pravilno razvija i mjere su kak trebaju biti jedino bude sitnija beba i termin mi je pomaknut za tj dana kao po uzv sam danas tocno 33tj a ne 34tj kao po mengi i bebica je 1900g,protoci su uredni sve je savrseno kaj se bebice tice, ugl ovaj puta je manjak plodne vode u pitanju tj nije jos ispod granice, ali opet su na oprezu i naravno opet za tj dana na kontrolu samo moram zvati u bolnicu za kontrolu, jedno se izregulira dode drugo 😔
    Koliko je vama iznosio afi u 33-34tj? Kod mene je trenutno 11, a tolerira se do 10 🥴 rekao mi je ginekolog da samo puno tekucine pijem jer se plodna voda obnavlja i da se mozda popravi stanje.

Proslu trudnocu,s 34tj hospitalizirana radi manjka plodne vode. Afi je bio 6/7 ako se dobro sijecam

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

little baby
    13. Rujan 2021. 13:43

lyraa

Mame kak su vam bebe u 33+5 bile teske ?

Moj prosli petak,33+3 imo je preko 2kg i nesto sitno

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Tracy_
    13. Rujan 2021. 13:43

Ajmeeee, čestitam na bebicama, mamice! ❤️🌺
    Dvi nove ni manje ni više! Čim sam vidila 10+ stranica odma san znala da je party 😁🍼
    I ja jutros u Lidla, uvatila grudnjake 🎉
    Bila na CTG, sve ok, u petak na termin pregled i plodna voda.

Orhideja ajme nemoj se stresirat oko CTG, može sve bit skroz ok a beba bila uspavana ili nešto tako. Bolje svakako da te šalju provjerit, neka puhanje i na hladno, ali ne stresiraj se. Ja jutros pojila čokoladu i popila kavu prije pregleda i baš je bila ekstra aktivna, skoro i previše. 🙈🙄 A sve od straha da ne bude premirna ka prošli put kad smo je budili. 

bubica_0706
    13. Rujan 2021. 13:46

Natalija91

Dan cure!
    Jutros u 8:54 sati stigla je Livia dugačka 49 cm i teška 3480 grama. 🤱🏼

Cestitam i dobrodosla Livia! 🥰🎉 Brz oporavak zelim. 💙

10/2021 ❤️
    01/2026 ❤️⏳

Taya_
    13. Rujan 2021. 14:01

Čestitam svima na bebicama.. ♥️
    Ja sam više aktivna na zimskim bebama pa rijetko tu pišem ali čitam vas redovito jer ipak datumski spadam ovamo.. 🙂 želim vam svima lake i brze porode.. i naravno da sve bude u redu..🤗 upijam redovito vaše savjete i iskustva.. 😀
    Kad vi sve riješite onda kreće naša grupa..a ja sam među prvima.. 🙉 sretno vam svima 💋

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Love2021
    13. Rujan 2021. 14:02

Orhideja kada ponavljaš ctg u bolnici? Vjerujem da je sve ok ali te šalje radi predostrožnosti. 🙏
    Sanjarka ti si mi iskusna šopingholičarka pa te moram pitat koliko dana treba da dođe dostava iz HM-a ako sam preko aplikacije naručila? Piše 2 do 7 dana a treba mi u četvrtak🤣 

freya_444
    13. Rujan 2021. 14:08

Ivkica & Natalija, čestitam mm 🎉🎉🎊🎊

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.