Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mišić
    12. Rujan 2021. 09:45

Sanjalica sretan rodjendan!! 🥳🥳 i ja  ga danas slavim, hehehe 😁🎂
    Ivkica, muffin sreetnoo!!! 💪🏻💪🏻💪🏻

Lady.D
    12. Rujan 2021. 10:36

Endzrue, mališa je med medeni! Predivni smotuljak srece! 😍
    Ivkica i Muffin, drzite se! Nadam se da ce se uskoro nesto pokrenuti objema. 
    Sanjalica5 i cure koje su ga imale, sretan rođendan i sve najbolje! Uzivajte u slavljenickom vikendu. 🥳
    Sanjarka, sto si narucila na snizenju? Ja nikako da smanjim shopping listu. Kako nesto kupim, sjetim se da trebam jos nesto i nema kraja. 
    Jucer sam obavila dio shoppinga u DM-u...uzela sam Chicco uloske (2 pakiranja), To.to Mama mrezaste gacice, vel. M (3x), Violeta podloge za previjanje (2 pakiranja), Babylove blazinice (2x), Vir 90 (1x). Purelan kremu sam jos ranije kupila. I imam Tommy Tippeee jastucice za dojenje.
    Ostalo mi je za kupiti jos svasta nesto od stvari za njegu...pelene, nikako da se odlucim koje, pa cu to sljedeci mjesec; sve za pupak u ljekarni; Multi-MAM komprese, šeširiće za dojenje (nek se nađu), vlažne maramice i kozmetiku za sebe. Sto se tice krema za osipe i crvenila pripremit cu jednu od onih prirodnih sto su cure savjetovale i mozda uzmem neko malo pakiranje Sudocrema ili Pavloviceve, za svaki slucaj.
    Ako imate jos kakvih savjeta pisite! 

Mišić
    12. Rujan 2021. 10:52

Traveller hvala ti! 🤗😘 hehhe, daa, nije torta, ali djecak i ja smo pravili tiramisu: https://ibb.co/x6Vhd1k (naravno da smo jutros 150 puta puhali u svjecicu 😆). 

Kiky 🥰
    12. Rujan 2021. 11:30

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Orhideja13

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Orhideja13

Ima li I jedna cura da je muci nesanica?? 😖😖
    Ne znam vise sta da radim 🤷‍♀️

Taaa saaaam dragaaa mojaaa 🤷🤷🤷

Imas li kakav prijedlog, da sto brze prodje ovih par, sati dok ne svane 😅😅
    PA stvarno je postalo nepodnosljivo, koliko God ujutru rano ustala navecer nece San na oci pa nece 😢

Hahaha i sama sam ti takva…ustajem svako jutro u pola 7 jer ne mogu duze da spavam….a ni na vece ne mogu zaspat dugo…jos sam do skora imala goste jer mi je rodjendan 🤗 naradila se kao ludaaaaa i opet ne mogu zaspatii 🤷

Neka se javi moja terminusa koja isto ima rodjendan danas…ne mogu da pamtim imenaaa a znam da jedna ili cak dvijeee cure imaju na isti dan rodjendan kao i ja 🤗😌🤗😌🤗 paa da im cestitaam 😌🤗❤

Evo terminuse ta sam 😊😊 Ja sam mamu zaduzila danas za kolace jer smo mi jucer bili na vjencanju i danas na rodjendan sam krepana 😂 Plesala sam dosta i bas se zabavila, a bebica ce bit pravi festar, obozava glazbu 😂 
    I ja tebi zelim sretan rođendan i nas najljepsi poklon tek dolazi 💞💞

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    12. Rujan 2021. 11:35

Ivkica, Muffin Sretno vam cure, zelim vam cim bezbolniji porod i da se cim prije mazite sa bebicama💞
    Slavljenice SRETAN ROĐENDAN, ima nas danas 🥰

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Lady.D
    12. Rujan 2021. 11:46

Kiky, sretan ti rođendan! Lijep provod danas! 🥳🎂
    Znam da je vec bila rijec o izdajalicama i da je puno vas vec davno uzelo. Ja sam gledala elektricnu aventovu i kod nas su stvarno papar cijene...cca 1000 kn, negdje i skuplje. Sad sam upravo naletila na amazon.de istu takvu za nekih 85 eur (manje od 650kn) i odmah narucila. Evo link, ako kome treba:
    https://www.amazon.de/-/en/dp/B084G9XLZK/?coliid=I9EEMSB3RI2EL&colid=1ZTSXZ9SPX1TS&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it

Mišić
    12. Rujan 2021. 11:47

Kiky sretan rodjendan! 🎂🥳

bumac95
    12. Rujan 2021. 11:50

Ivkica nadam se da će ti gel pomoć kod otvaranja 🥰 možda ti i drip daju. Držimo fige kako god da prođe sto brže i bezbolnije 🥰
    Misic sretan tiii i uživaj u tiramisuu. To mi je najdraži kolač 😍😍
    Sanjarka bila sam preksinoć. Tlak plus ti bolovi i nisam mogla bit na miru vise doma. Prvo me sestra otpilila da je šta očekujem i da sam na kraju i da je normalno da boli?!?!?! Ja poludila kad sam to čula 🤦🏼‍♀️
    Onda na pregledu kod dr dala mi dvije tablete za tlak koje NISU preporučljive u trudnoći ali smanjuju brzinski tlak pa za svaki slučaj ako se ponovi opet visok. Za bolove je rekla da ne vidi ništa i da malac pritišće mjehur pa vjerovatno od toga. Ja onda rekla da mi je moj gin preporučio indukciju sljedeći tjedan, pa jel bi mogli to možda odmah jer me stvarno jako boli. Kaže da mi ne preporuča indukciju vikendom jer stanje bas nije bajno na dežurstvima pa neka se strpim do ponedjeljka, a za bolove uzmem normabel.
    Ugl izgubila sam pol noći da bi me otpilili praktički 😂🤦🏼‍♀️

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    12. Rujan 2021. 11:53

Kiky terminusooo sve najboljeee i uzivaaj...a nas najljepsi piklon tek stize ako Bog da 🤗🤗

Hvala svim curama na cestitkama...ja sam svoj juce proslavila i danas odmaram jer sam od juce mrtva 🤷 mozda sa muzem i svekrvom ode do grada na sladoled i to je sve....

Uzivajte u nedjelji ❤❤❤

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Jana25
    12. Rujan 2021. 13:02

Svima koje slave, SRETAN ROĐENDAN!!! 🥳🎂🍾
    Dame s puknutim vodenjacima i trudovima, sretno! Drzite se! 💪😁
    Di su te bebe? Ajmo 😁😁😁

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.