i sretno curama koje su danas u rađaonama i sretno u bračnom životu, da se uvijek volite
ajme ljudi, čini mi se da sam jedina tu, al meni se još uopće ne da ić rodit, ni malo mi se ne žuri, šta se mene tiče može još bar tjedan dana
i sretno curama koje su danas u rađaonama i sretno u bračnom životu, da se uvijek volite
ajme ljudi, čini mi se da sam jedina tu, al meni se još uopće ne da ić rodit, ni malo mi se ne žuri, šta se mene tiče može još bar tjedan dana
Isto se osjećam! Termin u petak ali meni se ne žuri 😁
Ivkica & maffin sretno od srca! Nadam se da su vec bebice na prsima... ❤️
Sanja iskrene cestitke jos jednom... Brak je divna institucija uzivajte oslanjajuc se jedno na drugo🥰🥰🥰 puno srece!
Ja sam spavala dobro prvi put u tjedan dana... Inace to je jedna tegoba koju imam.. Nesanica i cesto piskenje... Kad kazem cesto znaci nekad i 10x u sat vremena...
Bog cure. Da li mi može neko pomoći odgovorom. Od kad sam se porodila, utorak do danas nisam spavala 6 h, psiha mi neda, jako loše izgledam... Da li se neka od vas susrela s time, šta mi je raditi
📍Split
➕🙏🏻💙
07.09.21'.
Joj ne znam... Al zelim ti miran san sto prije. Vjerojatno hormoni dok se ne posloze teze ide... Pokusaj se smiriti nekako opustiti pa spavati... Ili nez dal se smije tableta neka za spavanje ako dojis... Sretno ti. Nadam se da ce druge imati bolji odg... A svakako pitaj i nekog od doktora il babicu ako imas mogućnost....
Samo da javim da ima jos par komada plavih Mickyja u Pepcu u Arena Parku. 😊
https://ibb.co/vLDHJtM
Cure koje ste se nedavno udavale kod maticara, kakve ste haljine imale i gdje ste ih kupile? Ja i dragi cijelo vrijeme razmišljamo oćemo, nećemo to obaviti prije bebe. Ja nisam htjela forsirat i nekako sam htjela napraviti pir nakon, ali nakon dugo razmišljanja, odlučili smo ipak to riješiti prije. I sad nemam puno vremena za traženje 😂 pomoziteee ❤️
Baby N 💙
Cure koje ste se nedavno udavale kod maticara, kakve ste haljine imale i gdje ste ih kupile? Ja i dragi cijelo vrijeme razmišljamo oćemo, nećemo to obaviti prije bebe. Ja nisam htjela forsirat i nekako sam htjela napraviti pir nakon, ali nakon dugo razmišljanja, odlučili smo ipak to riješiti prije. I sad nemam puno vremena za traženje 😂 pomoziteee ❤️
Ja sam ti imala ovako https://ibb.co/Hq6hYbF mi smo zamisli kao obiteljsko opusteno druzenje. Bilo nas je 14 i bilo je super
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
I hvala svim curama na cestitkama 🥰❤
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji