Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    12. Rujan 2021. 06:32

Sretno ivkice  možda se već grlite 
    Sretan rođendan cure

Muffin 🧁👨‍👩‍👧‍👦
    12. Rujan 2021. 07:17

Jutro cure,
    Ja sam isto u predrađaonici od noćas. 
    Dobila sam trudove oko 22h, i bili su jako pravilni po 45 sec svakih 3-4 minute.
    Oko pola 2 sam mjerila tlak i bio je povišen pa sam požurila u rađaonu. 
    Ovdje trudovi svake 2 minute ali sve je to blago i na pregledu bila skroz zatvorena. 
    Ostavili me do jutra da se vidi kako će se razvijati i idealno bi bilo da se trudovi pojačaju i krene otvaranje.
    Nekako si mislim da neće to baš tako brzo kod mene, vratio mi se scenarij od prvog poroda. 

Sretno i ostalim curama 🙌

Sanjarka88
    12. Rujan 2021. 07:35

Dobro jutro cure 😊

Ivkice sretnoooo , nadam se da se vec mazite 🤗💙
    Muffin 🍀🍀🍀🍀 nadam se da ces se ipak otvoriti u roku keks ajmoooooo 🎉🎉🎉 jupi! Uzbudljiv dan na temi 🤗😊

Bebushka mrak su mi torbe 👍
    Kad je tebi termin? Cura ili dečko? 😍 Da te upisem na listu 😊

MARELA brzo ozdravi 🤗 vrijeme je "idealno* za viroze i prehlade 😒

Endzrue kako je sladak, premedeni 😍😍😍 super ste mi! Kosica je 🔝
    Bumac a da stvarno odes na hitnu zbog tih bolova? Bas je cudno da te tako boli 😣
    Bubice super da je sve u redu 🎉🎉 sad mirno čekaju bebici 🥰
    Sanjalica o pa sretan rođendan 🥰🎉🎉🎉🎉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    12. Rujan 2021. 08:10

Zaboravih prijavit tko nije vidio da Svijet beba ima online vikend popuste 
    Naravno da sam jos i u petak naručila nuzno potrebne stvari 😂😂😂
    Slikam kad stigne paket

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• ponosna.mama
    12. Rujan 2021. 08:14

Jutro ☀️
    Sretan rođendan cure 🎂💞
    Endzrue presladak je, rastopila sam se kad sam vidila sliku 💙💙
    Muffin i Ivkica nadam se da ste vec sa svojim bebicama, javite se kad se budete odjecale bolje 🥰💞
    Bumac muka mi je citat vise kako se patis, mogu mislit kako je tebi svaki dan 😕
    Traveller nasmijala si me s ovim, mene isto svi zivciraju, ali iz drugog razloga. Kako MM ne zeli znat spol ne smim nikome rec. I onda me svi pilaju stalno pa zasto ne mozes, pa kakva je to tajna, pa necu ja nikome rec 🙄🙄

• sunce7
    12. Rujan 2021. 08:45

Jutro cure 🥰
    Ivkica i Muffin nadam se da su bebice stigle.🥰
    Endzrue Ko meeed 😍
    Curama sretan rodendan.🎉🎈 Lijepo se pocastite.
    Ponosna.mama mi ni ne znamo sa sigurnoscu spol, tako da znam kako ti je.🤦‍♀️ Najradije bi iskljucila mob, ostavila samo mamu koja me jedina upita jesam mogla spavat😂
    Kod mene nistaaaaa,legnem svaku vecer sa mislju da ce se sigurno nesto pokrenut.😂 Dzaba mi sest kilometara jucer i ostale karafeke.😂 Dobro sam ja prije 20tak dana rekla,kako su cure pozurile mi cemo ostale prenijet.🤯🥶😂

• buhtlica34
    12. Rujan 2021. 09:17

Jutro curke!
    Samo da poželim sreću Ivkici i Muffin, nadam se da je/će sve proći uredu 🍀🍀
    Endzrue bebač ti je presladak! Nama se da ću i ja uspjet savladati vještinu vezana u maramu!
    Sanjalica I ostale cure, sretan vam rođendan, sve vam cvalo! 🎉🥳
    Mi na moru, ja doslovno niš ne radim neg ležim, mala uživa tu moram primijetiti, sve je aktivnija! Dobro spavam, I jedino se na umor moram požaliti, jučer sam otišla u 10 spavati, ostavila sam ekipu da se druži ja uopće nisam mogla više sjediti s njima.. 

ivkica
    12. Rujan 2021. 09:18

Evo javljam se vodenjak mi još curi imam neke lagane trudove ali nisam još otvorena. Planiraju gel stavljati da potaknu otvaranje kak je krenulo mislim da tek sutra stiže Luka. Trudovi su išli do 90 al su voljeli ko sam vrag potpisala sam i za epiduralnu i za sve 

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Haru
    12. Rujan 2021. 09:18

Muffin i Ivkica sretnooo! Neka bude brzo! 🤞🏻🤗
    Slavljenice, sretan vam rođendan! 🥳🤩

'21. 💙
    '24. 💛

marija3998
    12. Rujan 2021. 09:39

Traveller

Dobro jutro.
    Ivkica, čekamo lijepe vijesti, nadam se da se već mazis sa svojom mrvicom. 💖
    Ja budna od 4 i nešto, najgore mi je to lezanje u krevetu i čekanje neke donekle primjerene ure da ustanem, a ne probudim muža.
    Sinoć bilo uzbudljivo, jak pritisak nakon seksa, pisanje minimalno 10 puta u sat vremena, hopsala na lopti pa malo kontrakcija.. Bitno da nije dosadno. 😂

Danas vodim muža na doručak pa radimo peku doma. Mobitel ću ostaviti negdje u ladici jer ne želim čitati 20 istih poruka danas i svima pisati isto šta pišem zadnjih mjesec dana nego samo prazniti mozak.

Puno sam naučila u ovoj trudnoći za iduću. Obznaniti trudnoću što kasnije, spol i ime na znanje samo meni i mužu do kraja, termin lagati da je mjesec dana kasnije. Recept za sreću 😍😂

Oprosti što ću te pitati, malo mi je neugodno, ali nemam kog pitati, Sex, jel ide normalno?
    Mi smo jučer isto krenuli ali ne ide ko prije, nemre do kraja ući, pa neznam jel to normalno jel se i drugim curama desava?
    Jel razlog za brigu? 

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.