Pozdrav drage okruglice
Necu uspjet sve komentirati jer sam zaboravna, ali ostalo mi u pamćenju da se jedna mama bori sa nesanicom nakon poroda. Svakako nazovi ginekologa ili dr opće prakse, hormoni igraju svoju ulogu pa neka ti daj stručni savjet. Nije šala ta situacija I ako se ne popravi može ti biti samo još gore, ali nadam se da se već poboljšalo od kada si nam pisala 😊 svakako nam se javi ako budeš imala snage/vremena.
Sretno svima na pregledima!
Mene već dva jutra budi bol kao grčevi u lijevoj strani trbuha (od kuka do rebara je locirana) koju osjetim i na trbuhu i leđima, ali ne širi se na desnu stranu tijela. Što je to?? Ima koja iskustva?
Mislila sam da sam se preforsirala na svadbi jer smo bili do 5 ujutro, ali jutros se ponovilo pa mislim da nije to.
Sutra imam pregled pa neću zvat doktora prije, ali baš me zanima vaše misljenje
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Sinoć u 23:17 stigao moj Luka težak 4100 i 52 cm ♥️
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Traveller tek u 3 idem na pregled gdje će mi Dat uputnicu (pretpostavljam za sutra). 🤷🏼♀️
Ivkica čestitam ti od srca. Dobrodošao nam Luka 😍
Nadam se da te nije puno namučio 🥰
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sinoć u 23:17 stigao moj Luka težak 4100 i 52 cm ♥️
Čestitam! 🥳🥳 Želim ti brz oporavak, a Luki zdravlje i sretan život! 💙
'21. 💙
'24. 💛
Bravo ivkica cestitam ti.. Brz oporavak zelim 💐🌺 da Nam je Luka zdrav I ziv.. Ja Evo Imam danas test na secer.. Prvo vadjenje krvi obavljeno, pijem tekucinu I cekam 😖🤞
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Ivkica čestitam ❤️ Kad budeš mogla piši nam kako je prošao porod. 🥳
Ane drž se ☺️
Ivkica cestitaaam prvaa beba u terminu 🤣 ili mi se cini 🤣 zelim ti brz oporavak a Lukii sretno djetinjstvo i da sto prije idete kuciii...i Luka je veliki momcina 4100gr 😊😊😊
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
11.9. pukao vodenjak u 10 navečer krenuli za zg došli u ponoć u bolnicu. Cijelo vrijeme curila plodna voda. Stavili me na ctg lagani trudovi se očitavali ali nepravilni. Stavili mi klizmu i nakon toga u kabinu. Spavala nisam ništa. Suprug se uspio testirati i došao u 13 sati. Bila na 5 doza dripa vrištala sinoć na zadnje dvije od bolova povraćala i otvorila se jesam ali glavica se nije spustila skroz. Molila za epiduralnu al doktora nijednog nije bilo imali su hitne carske. I na kraju kad pregledao veli carski
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Sortiraj odgovore
Najstariji