Pozdrav dali koju moju terminušu bole leda? Donji dio, danas bas drži, stomak se steže
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Sretan rođendan svim curama koje ga imaju danas 🥰
Sretno curama sa trudovima....🤞🥰
Mi smo jucer imali vjencanje kod maticara, rucak i obiteljsko druzenje u restoranu. Bilo je predivno ❤
Eto nakon 6 godina veze, godinu dana zaruka, sada imam i muža, bas neki lijep osjecaj 🤣❤
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sretno curama sa trudovima….🤞🥰
Mi smo jucer imali vjencanje kod maticara, rucak i obiteljsko druzenje u restoranu. Bilo je predivno ❤
Eto nakon 6 godina veze, godinu dana zaruka, sada imam i muža, bas neki lijep osjecaj 🤣❤
Čestitam i želim vam sve najbolje u braku 🥰🥳
Čestitam! 🥳🥳
'21. 💙
'24. 💛
Pozdrav okruglice 🤰🏼🙋🏼♀️
Sanja0508 čestitam vam!! 🤩🥳👰🏼♀️🤵🏻♂️🥂❤️ Uživajte u bračnim vodama i neka je sretno i dalje! 🤗
Sanjalica5, Mišić, Kiky (i ako sam još neku zaboravila - sorry) sretan vam rođendanko curke!! Nek je sretno i veselo, sve najbolje vam želim!! 🥳🥂❤️ Uživajte u slavljeničkom vikendu. 😃
Ivkica, Muffin sretno ženice.. da se što prije mazite sa svojim mirisnim smotuljcima sreće. 🥳🥳 Idemo bebice!! 💪🏻😎
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Meeneee, i to ne prestaje!!! Ubija me kicma, donji dio, jajnici, prepone. Svako malo na wc 😵💫😵💫😬
Pozdrav dali koju moju terminušu bole leda? Donji dio, danas bas drži, stomak se steže
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Sanja0508, cestitam vam! Sretno! 🥳🍾
P.s. htjela sam vam spomenuti da Reserved ima jako lijepih stvarčica za bebe. 😃 Ako se registrirate imate još 10% popusta, pa ako koju zanima - škicnite si. Znam da ste više manje sve kupile šta vam treba, ali te preslatke robice nikad dosta. 😜🤭🛍
Ja sam kupila još nešta od robice, pa vam slikam kad sve stigne. 🤗
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Bebushka mrak su mi torbe 👍
Kad je tebi termin? Cura ili dečko? 😍 Da te upisem na listu 😊
Termin 13.9., cura, i to peta cura, mi jako volimo to što imamo samo cure
ime ne zna skoro niko zato šta mi se ne da slušat komentare i iskrene reakcije, kad već bude gotovo bit će im neugodno pokazat i ako im se ne bude sviđalo al pretpostavljam da vama mogu reć kad smo tu tako ingoknito - bit će Abigail (to inače znači očeva radost).
Traveller jesi sad na svaka dva dana na sv. Duhu? ja sam sutra u devet naručena, pa se možda i sretnemo ili da ti ostavim poruku na zidu u nekoj od onih kabina
Sortiraj odgovore
Najstariji