Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    11. Rujan 2021. 18:36

Mi zadnja 2 dana malo slabije. Mislim da imamo neki skok u razvoju (3-6-9 dana, tjedana, mjeseci tako mi je s malenom bilo). Recimo sinoć je zaspao u pola 8 do pola 12 onda dok smo se namrdali je zaspao u pola 1 pa buđenje u pola 3 pa u 5 pa onda pola 6,6, pola 7,7 i u pola 8 se probudila i starija. Danas sam zaspala s oboje u 1 popodne. Inače spava od 2  do 4h razmaka između jela. To mi je ok jer dobro dobiva na kilaži (isključivo dojen). Inače bi trebalo bit svaka 2.5-3h buđenje. Ne plače i nemamo grčenje pa mi je dobro. Inače je sam znao zaspat u krevetiću al bila je baka 10 dana tako da traži da ga se malo digne ipak.. Al što bi rekli 9 mj u stomaku 9 na mami.. Evo vam slikica nas u marami
    https://ibb.co/rF40whS
    https://ibb.co/XbTNg9F

• MARELA
    11. Rujan 2021. 18:39

Traveller

MARELA

Traveller

MARELA

Traveller

Ja s pregleda, ništa ne znam više nego prije jer me nisu pregledali kad sam rekla da trenutno nemam trudove. Žali bože 2 i pol sata šta smo proveli tamo. Niti izmjerili bebu, pola minute uzv da mi kažu da je plodna voda ok i da se beba uredno miče.
    Idući put pregled u utorak. Ako ne rodim najradije ne bih ni išla.

Ah jelda, samo gnjavaza u tim TA, a nacekas se ko sivonja. Nisu ti fkt nis radili. Jesi bila sta otvorena na proslom pregledu?

Nisam, samo uloziva za prst. Ma totalni gubitak vremena.

A i to ne mora nis znaciti, ja sam s proslim bila dosta otvorena, pa na kraju bez trudova mos se slikat🙃
    Al bude to kod vas, samo sto nije🥳 Nika, cekamo te na popisu bebica🤠

Ma znam, svjesna sam toga. Više mi je tlaka radi tih odlazaka na pregled jer izgubim s prijevozom po 5 h na to bezveze. A sad ću morat svaka dva dana ako se gda ne pokrene. 😂

A treba i parking naci na Duhu ak te naruce u spici 🤪

Nego, jesam to samo ja tak trknuta zadnja 2 dana kad gledam real porode na Youtube-u?😅😅 Ono bas gdje se sve vidi..kao malo za podsjetnik🙃. mislim da cu si uzet slusalice u box da ne moram slusat ove u ostalim boxevima kak rađaju i da se mogu skonc na svoje 😜

Mateja32
    11. Rujan 2021. 18:41

Endzrue

Mi zadnja 2 dana malo slabije. Mislim da imamo neki skok u razvoju (3-6-9 dana, tjedana, mjeseci tako mi je s malenom bilo). Recimo sinoć je zaspao u pola 8 do pola 12 onda dok smo se namrdali je zaspao u pola 1 pa buđenje u pola 3 pa u 5 pa onda pola 6,6, pola 7,7 i u pola 8 se probudila i starija. Danas sam zaspala s oboje u 1 popodne. Inače spava od 2 do 4h razmaka između jela. To mi je ok jer dobro dobiva na kilaži (isključivo dojen). Inače bi trebalo bit svaka 2.5-3h buđenje. Ne plače i nemamo grčenje pa mi je dobro. Inače je sam znao zaspat u krevetiću al bila je baka 10 dana tako da traži da ga se malo digne ipak.. Al što bi rekli 9 mj u stomaku 9 na mami.. Evo vam slikica nas u marami

A kako je divan, rastopim se 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

• MARELA
    11. Rujan 2021. 18:45

Endzrue

Mi zadnja 2 dana malo slabije. Mislim da imamo neki skok u razvoju (3-6-9 dana, tjedana, mjeseci tako mi je s malenom bilo). Recimo sinoć je zaspao u pola 8 do pola 12 onda dok smo se namrdali je zaspao u pola 1 pa buđenje u pola 3 pa u 5 pa onda pola 6,6, pola 7,7 i u pola 8 se probudila i starija. Danas sam zaspala s oboje u 1 popodne. Inače spava od 2 do 4h razmaka između jela. To mi je ok jer dobro dobiva na kilaži (isključivo dojen). Inače bi trebalo bit svaka 2.5-3h buđenje. Ne plače i nemamo grčenje pa mi je dobro. Inače je sam znao zaspat u krevetiću al bila je baka 10 dana tako da traži da ga se malo digne ipak.. Al što bi rekli 9 mj u stomaku 9 na mami.. Evo vam slikica nas u marami

Joj boze, kako ja spavam, kod mame je najljepse😍😍
     ja isto nabavila takvu plavu elasticnu Boba wrap. Sam se nadam da cu ipak nekako uspjet nadoknaditi, bar malo, to buđenje po noci, inace se pretvaram u vjesticu🤪

Leonoah
    11. Rujan 2021. 19:10

Mene uhvatila neka lagana panika.. cijeli dan imam neke menstrualne bolove ito nisu bas zanemarive jacine. Zadnja dva dana imam po tri puta dnevno veliku nuzdu, a sad i nalete mucnine dok traju bolovi. Beba je danas nesto manje aktivna nego inace. I da, zadnjih dana mi je iscjedak obilniji nego inače. Malo sam legla da vidim hoce li se sto smiriti. Vjerujem da nije pocetak poroda, mozda sam se i preforsirala ili se beba priprema. U svakom slucaju stomak mi je jos gore visoko i rebra me bole za poludit. Pregled je u utorak, ako ostanem u jednom komadu do tad :) 

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

Haru
    11. Rujan 2021. 19:30

Endzrue, baaaaš je slatkiš. 💙
    Što se tiče našeg spavanja... Za sada je bolje po noći. Budi se svaka 3-3,5 sata za hranjenje pa ispadne 2 buđenja. Danas i jučer po danu bude malo drame između hranjenja u 15h i 18h. Nikako zaspati, štuca, migolji se i tako. 😅 Nekako mislim sve je to ok i za malu bebu normalno. 

'21. 💙
    '24. 💛

bumac95
    11. Rujan 2021. 20:11

Točno sam ljubomorna na ta ne spavanja zbog bebe. Bar ste gotove sa time (porodom) i doma 😂😅
    Za dva tjedna ću vjerovatno kukat kako je bilo dobro dok sam bila trudna i mogla lezat koliko želim 😂
    Ugl Traveller čestitam na dočekivanju termina. Nisam sigurna jel nam to prva bebica koja ga je dočekala :D 
    U isto vrijeme se nadam da neće još dugo Haha
    Ja sam inače još u komadu i sigurna sam da ću tako i Ostat do indukcije. Ovi strašni bolovi koje imam garant vise nisu povezani sa trudovima. Boli kao neka najjača upala mjehura ikad. Na nogama stajat i hodat je postala nemoguća misija od bolova dolje. Doslovno jedva čekam taj ponedjeljak i pregled!!!! 😭

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• Crni_labud
    11. Rujan 2021. 20:17

Endzrue

Ajme kako je slaadak i koliko kosice već ima 🤩

👱‍♀️38 Amh 1,7 Pmol, hipotireoza 🧑45 oligoastenozoospermija

bubica_0706
    11. Rujan 2021. 20:29

Pozdrav cure, evo i nas s pregleda. 
    Bebica je super napredovala, nadoknadila je sve zaostatke i vise je nece dodatno pratit zbog kilaze. Trenutno smo na 2650 grama. 🥰💪 Ctg, plodna voda i protoci isto sve ok. ❤️ Vaginalni pregled nisam imala. Iduci pregled je 21.9. u TA na Sv. Duhu.
    .
    Traveller, Ivkica, Bumac izdrzite jos malo i sretno! 💪💙

Love2021
    11. Rujan 2021. 21:21

bumac95

Točno sam ljubomorna na ta ne spavanja zbog bebe. Bar ste gotove sa time (porodom) i doma 😂😅
    Za dva tjedna ću vjerovatno kukat kako je bilo dobro dok sam bila trudna i mogla lezat koliko želim 😂
    Ugl Traveller čestitam na dočekivanju termina. Nisam sigurna jel nam to prva bebica koja ga je dočekala :D
    U isto vrijeme se nadam da neće još dugo Haha
    Ja sam inače još u komadu i sigurna sam da ću tako i Ostat do indukcije. Ovi strašni bolovi koje imam garant vise nisu povezani sa trudovima. Boli kao neka najjača upala mjehura ikad. Na nogama stajat i hodat je postala nemoguća misija od bolova dolje. Doslovno jedva čekam taj ponedjeljak i pregled!!!! 😭

Bumac jesi sigurna da nije stvarno neka upala mjehura? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.