I hvala svim curama na cestitkama 🥰❤
Cestitaam ❤
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Cure koje ste se nedavno udavale kod maticara, kakve ste haljine imale i gdje ste ih kupile? Ja i dragi cijelo vrijeme razmišljamo oćemo, nećemo to obaviti prije bebe. Ja nisam htjela forsirat i nekako sam htjela napraviti pir nakon, ali nakon dugo razmišljanja, odlučili smo ipak to riješiti prije. I sad nemam puno vremena za traženje 😂 pomoziteee ❤️
Ja sam ti imala ovakohttps://ibb.co/Hq6hYbF mi smo zamisli kao obiteljsko opusteno druzenje. Bilo nas je 14 i bilo je super
Cestitam od ♥️, super izgledate 😍🥰
Bog cure. Da li mi može neko pomoći odgovorom. Od kad sam se porodila, utorak do danas nisam spavala 6 h, psiha mi neda, jako loše izgledam… Da li se neka od vas susrela s time, šta mi je raditi
Uh, nisam se susrela, ali sigurno ti je jako teško na forumu nema baš mjesta za da kažeš više o tome što te muči, strah da će se bebi nešto dogodit dok spavaš? strah od budućnosti, odgovornosti? razmišljanja ništa neće biti kao prije? ne znam ima li koja psihologica u grupi, ali mislim da je najbolje da potražiš pomoć, ne mora biti tako, kod svog doktora ili na neki sos telefon, beba treba da mama bude dobro
pogledala sam rodin tečaj o babinju, ima poglavlje o mentalnom zdravlju pa baci pogled, možda ti pomogne da shvatiš što i zašto se događa https://edukacija.roda.hr/tecajevi/pripreme-za-babinje/lekcije/mentalno-zdravlje/
ne daj se, bit će bolje i lakše!
Malamaka promaknuo mi je tvoj post, a Bebushka ti je jako lijepo napisala. Je li te muci strah da ce nesto biti bebi ili? Sad si pod ogromnim utjecajem hormona pa nije ni cudo da ti se tako nesto dogadja. Ali vidis li da stvari ne idu na bolje, nemoj se libiti potraziti strucnu pomoc. Sto je tebi bolje, bit ce i bebi.
Ajme cure upravo sam sanjala da sam se probudila ujutro i otišla na forum i vidjela da ste noćas SVE rodila osim mene. Znaci znoj me oblio 🤦🏼♀️🤦🏼♀️😂😂
Cure koje ste u procesu nadam se da ste već i gotove i da ću ujutro stvarno pročitat da je došla jedna ili dvije bebice 😍
Vama nespavalicama želim ugodnu noć :*
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Ubiii ova nesanica 🙄🤮😟😤😠🤦♀️🤷♀️
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Ubiii ova nesanica 🙄🤮😟😤😠🤦♀️🤷♀️
Sto da ti kažem, od 3 h budna.. Ja nez dali se to tijelo tako priprema za buduće neprospavane noći
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Vjerojatno. 🤣 Adrian je spavao od 10 do pol 2. I onda od 2 do 4, pa smo zakunjali na kauču, pa je propustila mokraća na boku, pa smo se presvukli i evo nas na sisi. Nadam se da će sastavit bar do pola 8
Jutro curke. Koje rađate sretno ❤❤❤. Neka danas bude beba 🥰🥰🥰🥰. Ja sam jos u bolnici. Bilo mi je bolje jer naravno od utorka primam infuziju protiv trudova. Jucer se igla presavinula i nije tekla infuzija i mene uhvatili trudovi ispod 10 minuta i satrali su me. Toliko su me iscrpili da nisam mogla hodati. Prepone su me bolile desna strana trbuha cijelu noc. Sad je malo bolje. Jutros dolazi na odjel moja dr. Pa cu vidit sta ona kaze koliko me jos dugo moze drzati na infuziji i hoce li me pregledati da viditi jesu li trudovi potakli dalje otvaranje jer sam uloziva za prst a cerviks 4cm.
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Sortiraj odgovore
Najstariji