Pozz cure 🤗
Bumac odmori ova dva dana i onda akcijaaa 💪
Ivkica opaaaa, baš mislim da se kod tebe pokreće, drži se 💪
Traveller sad pokušavate obrnutu psihologiju, a 😂
Haru super da si nam se malo javila, čekaj nas na drugoj temi 🤗
Uživajte sve u vikendu 💚
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Već par dana nema bebica, mislim da će za vikend biti baby boom 🥰 sretno cureee ❤️
Slažem si nekakav finalni popis za kupovinu pa ako vam se da bacite oko ako sam šta zaboravila ili ako mislite da je nešto nepotrebno
https://ibb.co/XbfQfSs
Baby N 💙
Već par dana nema bebica, mislim da će za vikend biti baby boom 🥰 sretno cureee ❤️
Slažem si nekakav finalni popis za kupovinu pa ako vam se da bacite oko ako sam šta zaboravila ili ako mislite da je nešto nepotrebno
https://ibb.co/XbfQfSs
Ja bih za pupak još dodala mrežicu 🙂
'21. 💙
'24. 💛
Nama evo nije bila potrebna mrežica. Raširi se sterilna gaza. Preklopi na pola i omota oko pupka cijeli krug i drži tako. Tek sad kad je otpao stavim mrežicu da drži gazu preko ranice. Držim fige da vam se pokrene nešto, ali ciljajte tjedan :D vikendi su dežurstva i fali puno doktora
Evo i mene trudnice moje. Danas nam je bilo zaposleno od jutra, skidali radijator, cistili dimnjak, pec i cijevi, rekli smo necemo ni vracati dok ne okrecimo iduci vikend. 😁 Jedva cekam da to zavrsimo pa krece sastavljanje krevetica i namjestanje svega sto ide u krevetic. 😊
Danas sam super hvala Bogu, nije bilo tog zatezanja, a jedva cekam srijedu vec vise da vidim kako je nas decko napredovao u ovih mjesec dana. 😁
Prekjucer nam je bila u gostima od muza sestricna, 15. ostaje na lezanju na sv. Duhu pa 22. porod, jedino joj nisu rekli hoce carski raditi ili indukciju, to nas kopka obje posto ce ju 10 dana prije termina poroditi, ali smo rekle samo neka nam malisan bude dobro nije bitno kako ce ju poroditi, uzbudena sam kao da ja idem radati, a nisam ni ja daleko od toga. 😊
Sve si mislim da iduci tjedan odem i u TA pa obavim ctg posto ni jednom nisam bila dosad, ali i da dogovorimo carski, nadam se da necu prekasno doci.
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Traveller
🤦♀️🤦♀️ znaci nikakvih naznaka jos nema da bih bebara mogla tipa veceras?😂
Meni od jutros kontrakcije izdržljive su al nepravilne. Čak mi i mučno od njih. Šta mislite jel krenulo?
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Ja s pregleda, ništa ne znam više nego prije jer me nisu pregledali kad sam rekla da trenutno nemam trudove. Žali bože 2 i pol sata šta smo proveli tamo. Niti izmjerili bebu, pola minute uzv da mi kažu da je plodna voda ok i da se beba uredno miče.
Idući put pregled u utorak. Ako ne rodim najradije ne bih ni išla.
Ah jelda, samo gnjavaza u tim TA, a nacekas se ko sivonja. Nisu ti fkt nis radili. Jesi bila sta otvorena na proslom pregledu?
Ja zaradila neku virozu, boli glava i curi nos, nemam temp, ne boli grlo, ali nis mi se neda, a bas je lijepa subota. Po simptomima nebi rekla da je korona, pa za sada necu na testiranje, osim ak se nekaj preokrene.
Bila na uzv u cetvrtak, nis extra, mali 2700g, 37.tj po korigiranom, plodna voda ok i iduci pregled 21.9.
Vaga i ja se nemilo gledamo, stvarno se nadam da do kraja necu dobiti vise od kg, nemrem vise, ko kit sam, kukovi otkazuju po noci, zgaravica redovito nakon svakog obroka i tak...nije lijepo, ali guslam, zadam si neke zadatke za po doma da ne mislim i to je to. E,da i vec 2 dana me boli zubno meso, ne znam jel to uobicajeno pred kraj, ali bas kao da mi je sve oteceno🥴.
Cure koje ste rodile, Endzure, Haru, jel spavate kaj?😅😅
Ja s pregleda, ništa ne znam više nego prije jer me nisu pregledali kad sam rekla da trenutno nemam trudove. Žali bože 2 i pol sata šta smo proveli tamo. Niti izmjerili bebu, pola minute uzv da mi kažu da je plodna voda ok i da se beba uredno miče.
Idući put pregled u utorak. Ako ne rodim najradije ne bih ni išla.
Ah jelda, samo gnjavaza u tim TA, a nacekas se ko sivonja. Nisu ti fkt nis radili. Jesi bila sta otvorena na proslom pregledu?
Nisam, samo uloziva za prst. Ma totalni gubitak vremena.
A i to ne mora nis znaciti, ja sam s proslim bila dosta otvorena, pa na kraju bez trudova mos se slikat🙃
Al bude to kod vas, samo sto nije🥳 Nika, cekamo te na popisu bebica🤠
Sortiraj odgovore
Najstariji