Ivkica da, nastavila sam piti Elebaby, cak sam ih i u bolnicu nosila. 😁 kad popijem ovo sto jos imam, prijeci cu na Elemama, a planiram ih piti dokle god dojim.
U prvoj trudnoci sam pila Novalac i onda isto nastavila s njim.
I ja pohvaljujem AndyBrandy. Cijeli krevetac mi je pun njihovih stvari haha
Super ulovi cure :D
Ja danas pratim te kontrakcije koje su i dalje nepravilne al krenule su dosta jako bolit i mislim da ću večeras otic do rodilišta ako tako nastave. Već sam umorna jer traju danima i stvarno ne mogu vise :(
Uz to mi je i tlak 155/95 i ne znam do kuda ovo puštat vise 🙄🤦🏼♀️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sanjarka i Lorre obe predivne. 🥰 Ali Lorre koja kosaaa, bas wow😵
Bumac kod tebe se bar nesto dogadaa, kod mene nista, malo nekad nesto u ledima zaboli, zigne, uhvati koji grc u preponi 😂 ali inace nista.🙄
Pokusavam malo uz stepenice, setnja, datulje, caj od maline, koji cucanj, eto jedino nisam Amy.😂 Nju nekako preskacem jos od onog kod Traveller 🙊😂
Danas sam malo na preskake na preporuku citala ovu knjigu dio u vezi disanja pa bacite pogled http://www.cps.org.rs/Knjige/bezbolan_porodjaj.pdf
Ajmo cure u zavrsnici ovaj vikend odradit momacki.💪
I ja pohvaljujem AndyBrandy. Cijeli krevetac mi je pun njihovih stvari haha
Super ulovi cure :D
Ja danas pratim te kontrakcije koje su i dalje nepravilne al krenule su dosta jako bolit i mislim da ću večeras otic do rodilišta ako tako nastave. Već sam umorna jer traju danima i stvarno ne mogu vise :(
Uz to mi je i tlak 155/95 i ne znam do kuda ovo puštat vise 🙄🤦🏼♀️
Gdje te boli, steže ili kako?
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Buhtlice34 ja sam 30+2, a linea kao da ne postoji više, a bila je. Još mi pupak nije vani, ali brzo će i vene se vide dosta .
Lady D molim te da li je dekica topla, mekana ? Stalno gledam stvari od AB i prekrasne su, ali to me muči. Navikla sam opipati 😂
Sanjarka88 i ostale cure izgledate mrak 🤩 I mi smo u h&m-u kupili ježića i još neke stvarčice u veličini 56 i sve mi se čini minijaturno😃
Naš jučerašnji pregled prošao super, sve ok, dečko ima 1700g, sljedeći nam je tek 06.10.
Crni_labud, ja imam jednu bas ful debelu dekicu iz magic baby. I ako nju uspoređujem s ovom, onda i nije nesto predebela, ali mislim da je za unutarnje prostore dovoljno topla. Materijal je s jedne strane 100% pamuk, kao za posteljinu, a ova zuta strana je klasik dekica materijal. Stavim ti sliku dolje, pa mozda bolje uocis koje je zapravo debljine:
https://ibb.co/Sn99NTB
Sunce rade bi da nema ništa pa onda u jednom danu sroka sve. Ovako mi ometa život doslovno već danima 🤦🏼♀️
Mateja krene iza u leđima i proširi se na ispod pupka i sve se stegne. U leđima i gornjem djelu trbuha osjećam samo nelagodu, stvarno nije jaka bol, ALI ispod pupka onaj dio razvaljuje. I traje tako između 10-40 sekundi i popusti onda.
Evo nedavno su bila 4 komada ba tri minute, već sam rekla to je to, i onda 20 minuta ništa. Bas umara 🙄
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sunce rade bi da nema ništa pa onda u jednom danu sroka sve. Ovako mi ometa život doslovno već danima 🤦🏼♀️
Matejakrene iza u leđima i proširi se na ispod pupka i sve se stegne. U leđima i gornjem djelu trbuha osjećam samo nelagodu, stvarno nije jaka bol, ALI ispod pupka onaj dio razvaljuje. I traje tako između 10-40 sekundi i popusti onda.
Evo nedavno su bila 4 komada ba tri minute, već sam rekla to je to, i onda 20 minuta ništa. Bas umara 🙄
Vjerojatno lažni, mene danas dolje u stomaku stegne i drzi pa popusti najviše dok sam se kretala. Evo sad kako ležim ništa. Ali plašim se jer još nisam psihički spremna, i bojim se da neću prepoznati prave, jos sam otvorena 1 prst. U trecoj trudnoći imala sam bolove kao menstrualne, i nisam bila sigurna, a kad sam došla u bolnicu otvorena 8cm..
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
bumac95
A vjerujem ti😒 nadam se da ce se pokrenuti pravi trudovi i da sto prije beba dode na svijet.🙏 Ako bude srece mozda jos veceras.🥰
Ovi zadnji dani su bas kao godina.
Mateja31
Uvijek sam se pitala da li ima netko tko nije prepoznao trudove, jer uvijek kazu oo znat ces kad dodu pravi.
Ane joj grozno, vjerujem da si sva jadna već izmučena😔 drži nam se💗
Ponosna. Mama hvalaa 💗 Samo što je došo malo veći ovaj kompletić, a ja sam htjela da baš u nečem takvom izađemo, al dobro moći će dulje nosit. Znam da kažu jedan sloj više nego nama, al sam ja zimogrozna pa nisam mjerodavna🤣🙈
Da u DE, a zadnja dva tjedna nam je čak i toplo, pravo bablje ljeto.
Mateja31 da tako sam nešto i mislila. Imam taman jednu jaknicu koja je onako za jesensko vrijeme. Al nez jel bolje ispod jedan sloj, pa bodi pa još jaknicu. Il je to ipak previše? Bit će ko medo umotan🤣🤣
MARELA e bilo bi lijepo da nam bude topla jesen, da možemo lijepo šetati sve s bebicama🥰 a ne onako kišovita i ružna 😕
Traveller hahah pa neće valjda toliko dugo držat šator podignutim pa da će i medo odijelce trebat🤣🤣 ja sam kombinezon nabavila ona za snijeg a to još nisam moram to naći negdje, sad bi ih možda moglo biti
Daniella2207 pa zato sam ja mislila reko jastuk je deblji pa ga zamotam, al bolje ću onda još nešto mu obući preko. To sam naručila preko fejsa ženska koliko kužim zatvara obrt i onda je bio 50kn🙈
Sanjarka baš je zgodno, pravo jesensko. Ježići su mi oduševljenje🥰😍💖
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji