Sanjarka88 prelijepe je robica za maleckog,taj h&m ima bas lijepe stvari...a i ja imam kosaricu punu koja samo ceka kadicu imam osjecaj da cim napravim narudzbu da ce doci na stanje🤣
Ivkica meni je na zadnjem pregledu sada u utorak bila sam 36+4 tt rekla da prestanem piti i magnezij i prenatal koje sam uzimala.Ja sam magnezij prestala piti ali ove prenatal sam nastavila njje mi jasno zasto da to prestanem svih koje pitam i dalje piju...ja krv sam vadila u 3.mjesecu i to je to,tako da neznam po cemu smatra da mi nije potrebno,zeljezo isto nisam od tada kontrolirala.
Sanjalica super ipak je samo prehlada😀
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Sanjarka88prelijepe je robica za maleckog,taj h&m ima bas lijepe stvari…a i ja imam kosaricu punu koja samo ceka kadicu imam osjecaj da cim napravim narudzbu da ce doci na stanje🤣
Ivkicameni je na zadnjem pregledu sada u utorak bila sam 36+4 tt rekla da prestanem piti i magnezij i prenatal koje sam uzimala.Ja sam magnezij prestala piti ali ove prenatal sam nastavila njje mi jasno zasto da to prestanem svih koje pitam i dalje piju…ja krv sam vadila u 3.mjesecu i to je to,tako da neznam po cemu smatra da mi nije potrebno,zeljezo isto nisam od tada kontrolirala.
Daaaaa pa nadam se da nece dugoo trajaat jer je bas neugodna bol 🤷
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Pozdrav ženske 🤰🏼
Da vas malo pozdravim i mahnem vam. 🙋🏼♀️☺️
Sanjarka88 robica za malenog L. je prekrasna. Odličan ulov si imala. 😍🤭
Plavabosanka i tvoje stvarčice su divne. 😍 Maleni dečkići će biti baš bombon! 😉
Zara svakako se javim. Čak mi se sviđa sve šta sam do sad pročitala. 😉
Traveller, Ivkica idemo bebe!! 🥳🥳 Imam zapisano od jedne doule koje su metode otvaranja nakon 40. tt pa vam tipkam u nastavku da imate. 🤩
- hodanje
- čučnjevi
- penjanje na stepenice
- stimulacija bradavica
- odnosi
- muškatna kadulja (masaža eteričnim uljem pomiješanim s baznim uljem)
- ljuta hrana
- ananas
Pa eto, neka se nađe, a možda kojoj i pomogne. 💪🏻🙏🏻😃
Drago mi je za dobre preglede i bebolince koji su već pravi malošani u maminim bušama. 😎🤗
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Sanjarka88prelijepe je robica za maleckog,taj h&m ima bas lijepe stvari…a i ja imam kosaricu punu koja samo ceka kadicu imam osjecaj da cim napravim narudzbu da ce doci na stanje🤣
Ivkicameni je na zadnjem pregledu sada u utorak bila sam 36+4 tt rekla da prestanem piti i magnezij i prenatal koje sam uzimala.Ja sam magnezij prestala piti ali ove prenatal sam nastavila njje mi jasno zasto da to prestanem svih koje pitam i dalje piju…ja krv sam vadila u 3.mjesecu i to je to,tako da neznam po cemu smatra da mi nije potrebno,zeljezo isto nisam od tada kontrolirala.
Daaaaa pa nadam se da nece dugoo trajaat jer je bas neugodna bol 🤷
Vjerujem da je neugodna,nadam se da ce ti brzo proci😕
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Pozdrav ženske 🤰🏼
Da vas malo pozdravim i mahnem vam. 🙋🏼♀️☺️
Sanjarka88robica za malenog L. je prekrasna. Odličan ulov si imala. 😍🤭
Plavabosanka i tvoje stvarčice su divne. 😍 Maleni dečkići će biti baš bombon! 😉
Zara svakako se javim. Čak mi se sviđa sve šta sam do sad pročitala. 😉
Traveller, Ivkica idemo bebe!! 🥳🥳 Imam zapisano od jedne doule koje su metode otvaranja nakon 40. tt pa vam tipkam u nastavku da imate. 🤩
- hodanje
- čučnjevi
- penjanje na stepenice
- stimulacija bradavica
- odnosi
- muškatna kadulja (masaža eteričnim uljem pomiješanim s baznim uljem)
- ljuta hrana
- ananas
Pa eto, neka se nađe, a možda kojoj i pomogne. 💪🏻🙏🏻😃
Drago mi je za dobre preglede i bebolince koji su već pravi malošani u maminim bušama. 😎🤗
Mateja2602 jaa jedem datulje 5 dnevno...ananas...puno se krecem ( radim po kuci 😂) uz stepenice i niz stepenice ideeem...odnose imam...etoo nadam se da ce nestoo da od toga pokrene trudove i porod 😂😂 moj malii ima 3066gr takoo i da sada krene porod dovoljna mu je kilaza ( tako i doktor kaze) 🤞🤞💪💪
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Samo da javim da je jucerasnji pregled u TA prosao odlicno. Bebica zaista je nisko, ali ja sam zatvorena i nema opasnosti od prijevremenog poroda, cak ne moram ni strogo mirovati! Kamen mi je pao sa srca😅 Sljedeci pregled mi je 20.09.
🙋🏼♀️29
🙋🏻♂️32
16.02. ➕
12.03. Prvi pregled ❤ kuca
09.06. Stize nam curica 🥰
27.10. Love is born ❤ baby E.
Sanjalica, bravo za negativan nalaz. Ocito te uhvatila neka prehladica. Nadam se da ce ti uskoro popustiti simptomi.
Sanjarka, prekrasne su ti stvari. Ja isto imam ovaj bež kombinezon bez rukava s ježićima.
P.S. ne znam je li neka cura vec ranije hvalila....al upravo mi je stigla dekica i uško jastucic od naseg domaceg brenda Andy brandy...i odusevljena sam.
Super materijali, prekrasni dezeni, brza dostava. Mozete ih pronaci na IG i FB. Evo i slikice:
https://ibb.co/VTnSS1J
malamaka Čestitam na bebici ! 🥳🥳
Nisam vas redovno čitala posljednjih dana, stigli smo kući pa hvatamo neki ritam. Izgubila sam se u presvlačenju, hranjenju, spavanju i tako u krug.
Čestitam svima na dobrim pregledima! 🤗
Sanjalica, brzo ozdravi! 🤞🏻
Moram vam reći da mi je prečudno čitati o pregledima i svim metodama kojima pokušavate potaknuti porod jer mi se moj čini daleko daleko, a ne da je bio prije 10 dana. 😅🙊
Danas smo išli u matični ured rješavati papirologiju, ja sam prekjučer izvadila konce i to je to manje više od novosti. 🙂
Želim vam svima super vikend i odlične preglede! ❤️
Idem sada unatrag čitati i pronaći slike tih super ulova koje ste stavljale. 😄
'21. 💙
'24. 💛
Sanjalica,bravo za negativan nalaz. Ocito te uhvatila neka prehladica. Nadam se da ce ti uskoro popustiti simptomi.
Sanjarka, prekrasne su ti stvari. Ja isto imam ovaj bež kombinezon bez rukava s ježićima.
P.S. ne znam je li neka cura vec ranije hvalila….al upravo mi je stigla dekica i uško jastucic od naseg domaceg brenda Andy brandy…i odusevljena sam.
Super materijali, prekrasni dezeni, brza dostava. Mozete ih pronaci na IG i FB. Evo i slikice:
https://ibb.co/VTnSS1J
Da svi ih hvale da su zadovoljni,ja planiram ogradicu uzeti od njih i usko jastucic također,ali sada cekam placu prvo😁 ovo je bas lijepi dezen😍
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Buhtlice34 ja sam 30+2, a linea kao da ne postoji više, a bila je. Još mi pupak nije vani, ali brzo će i vene se vide dosta .
Lady D molim te da li je dekica topla, mekana ? Stalno gledam stvari od AB i prekrasne su, ali to me muči. Navikla sam opipati 😂
Sanjarka88 i ostale cure izgledate mrak 🤩 I mi smo u h&m-u kupili ježića i još neke stvarčice u veličini 56 i sve mi se čini minijaturno😃
Naš jučerašnji pregled prošao super, sve ok, dečko ima 1700g, sljedeći nam je tek 06.10.
👱♀️38 Amh 1,7 Pmol, hipotireoza 🧑45 oligoastenozoospermija
Sortiraj odgovore
Najstariji