Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    daniella2207
    10. Rujan 2021. 15:45

Sanjarka88  prelijepe je robica za maleckog,taj h&m ima bas lijepe stvari...a i ja imam kosaricu punu koja samo ceka kadicu imam osjecaj da cim napravim narudzbu da ce doci na stanje🤣
    Ivkica  meni je na zadnjem pregledu sada u utorak bila sam 36+4 tt rekla da prestanem piti i magnezij i prenatal koje sam uzimala.Ja sam magnezij prestala piti ali ove prenatal sam nastavila njje mi jasno zasto da to prestanem svih koje pitam i dalje piju...ja krv sam vadila u 3.mjesecu i to je to,tako da neznam po cemu smatra da mi nije potrebno,zeljezo isto nisam od tada kontrolirala.
    Sanjalica super ipak je samo prehlada😀

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    10. Rujan 2021. 15:54

daniella2207

Sanjarka88prelijepe je robica za maleckog,taj h&m ima bas lijepe stvari…a i ja imam kosaricu punu koja samo ceka kadicu imam osjecaj da cim napravim narudzbu da ce doci na stanje🤣
    Ivkicameni je na zadnjem pregledu sada u utorak bila sam 36+4 tt rekla da prestanem piti i magnezij i prenatal koje sam uzimala.Ja sam magnezij prestala piti ali ove prenatal sam nastavila njje mi jasno zasto da to prestanem svih koje pitam i dalje piju…ja krv sam vadila u 3.mjesecu i to je to,tako da neznam po cemu smatra da mi nije potrebno,zeljezo isto nisam od tada kontrolirala.

Daaaaa pa nadam se da nece dugoo trajaat jer je bas neugodna bol 🤷

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Mateja2602
    10. Rujan 2021. 16:45

Pozdrav ženske 🤰🏼
    Da vas malo pozdravim i mahnem vam. 🙋🏼‍♀️☺️ 
    Sanjarka88 robica za malenog L. je prekrasna. Odličan ulov si imala. 😍🤭 
    Plavabosanka i tvoje stvarčice su divne. 😍 Maleni dečkići će biti baš bombon! 😉
    Zara svakako se javim. Čak mi se sviđa sve šta sam do sad pročitala. 😉 
    Traveller, Ivkica idemo bebe!! 🥳🥳 Imam zapisano od jedne doule koje su metode otvaranja nakon 40. tt pa vam tipkam u nastavku da imate. 🤩
    - hodanje
    - čučnjevi 
    - penjanje na stepenice 
    - stimulacija bradavica
    - odnosi 
    - muškatna kadulja (masaža eteričnim uljem pomiješanim s baznim uljem) 
    - ljuta hrana
    - ananas 
    Pa eto, neka se nađe, a možda kojoj i pomogne. 💪🏻🙏🏻😃  
    Drago mi je za dobre preglede i bebolince koji su već pravi malošani u maminim bušama. 😎🤗

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

daniella2207
    10. Rujan 2021. 17:03

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

daniella2207

Sanjarka88prelijepe je robica za maleckog,taj h&m ima bas lijepe stvari…a i ja imam kosaricu punu koja samo ceka kadicu imam osjecaj da cim napravim narudzbu da ce doci na stanje🤣
    Ivkicameni je na zadnjem pregledu sada u utorak bila sam 36+4 tt rekla da prestanem piti i magnezij i prenatal koje sam uzimala.Ja sam magnezij prestala piti ali ove prenatal sam nastavila njje mi jasno zasto da to prestanem svih koje pitam i dalje piju…ja krv sam vadila u 3.mjesecu i to je to,tako da neznam po cemu smatra da mi nije potrebno,zeljezo isto nisam od tada kontrolirala.

Daaaaa pa nadam se da nece dugoo trajaat jer je bas neugodna bol 🤷

Vjerujem da je neugodna,nadam se da ce ti brzo proci😕 

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    10. Rujan 2021. 17:03

Mateja2602

Pozdrav ženske 🤰🏼
    Da vas malo pozdravim i mahnem vam. 🙋🏼‍♀️☺️
    Sanjarka88robica za malenog L. je prekrasna. Odličan ulov si imala. 😍🤭
    Plavabosanka i tvoje stvarčice su divne. 😍 Maleni dečkići će biti baš bombon! 😉
    Zara svakako se javim. Čak mi se sviđa sve šta sam do sad pročitala. 😉
    Traveller, Ivkica idemo bebe!! 🥳🥳 Imam zapisano od jedne doule koje su metode otvaranja nakon 40. tt pa vam tipkam u nastavku da imate. 🤩
    - hodanje
    - čučnjevi
    - penjanje na stepenice
    - stimulacija bradavica
    - odnosi
    - muškatna kadulja (masaža eteričnim uljem pomiješanim s baznim uljem)
    - ljuta hrana
    - ananas
    Pa eto, neka se nađe, a možda kojoj i pomogne. 💪🏻🙏🏻😃
    Drago mi je za dobre preglede i bebolince koji su već pravi malošani u maminim bušama. 😎🤗

Mateja2602 jaa jedem datulje 5 dnevno...ananas...puno se krecem ( radim po kuci 😂) uz stepenice i niz stepenice ideeem...odnose imam...etoo nadam se da ce nestoo da od toga pokrene trudove i porod 😂😂 moj malii ima 3066gr takoo i da sada krene porod dovoljna mu je kilaza ( tako i doktor kaze) 🤞🤞💪💪

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Ani92
    10. Rujan 2021. 17:46

Samo da javim da je jucerasnji pregled u TA prosao odlicno. Bebica zaista je nisko, ali ja sam zatvorena i nema opasnosti od prijevremenog poroda, cak ne moram ni strogo mirovati! Kamen mi je pao sa srca😅 Sljedeci pregled mi je 20.09. 

🙋🏼‍♀️29
    🙋🏻‍♂️32
    16.02. ➕
    12.03. Prvi pregled ❤ kuca
    09.06. Stize nam curica 🥰
    27.10. Love is born ❤ baby E.

Lady.D
    10. Rujan 2021. 17:59

Sanjalica, bravo za negativan nalaz. Ocito te uhvatila neka prehladica. Nadam se da ce ti uskoro popustiti simptomi. 
    Sanjarka, prekrasne su ti stvari. Ja isto imam ovaj bež kombinezon bez rukava s ježićima.
    P.S. ne znam je li neka cura vec ranije hvalila....al upravo mi je stigla dekica i uško jastucic od naseg domaceg brenda Andy brandy...i odusevljena sam. 
    Super materijali, prekrasni dezeni, brza dostava. Mozete ih pronaci na IG i FB. Evo i slikice:
    https://ibb.co/VTnSS1J

Haru
    10. Rujan 2021. 18:00

malamaka Čestitam na bebici ! 🥳🥳
    Nisam vas redovno čitala posljednjih dana,  stigli smo kući pa hvatamo neki ritam. Izgubila sam se u presvlačenju, hranjenju, spavanju i tako u krug. 
    Čestitam svima na dobrim pregledima! 🤗
    Sanjalica, brzo ozdravi! 🤞🏻
    Moram vam reći da mi je prečudno čitati o pregledima i svim metodama kojima pokušavate potaknuti porod jer mi se moj čini daleko daleko, a ne da je bio prije 10 dana. 😅🙊
    Danas smo išli u matični ured rješavati papirologiju, ja sam prekjučer izvadila konce i to je to manje više od novosti. 🙂
    Želim vam svima super vikend i odlične preglede! ❤️
    Idem sada unatrag čitati i pronaći slike tih super ulova koje ste stavljale. 😄

'21. 💙
    '24. 💛

daniella2207
    10. Rujan 2021. 18:24

Lady.D

Sanjalica,bravo za negativan nalaz. Ocito te uhvatila neka prehladica. Nadam se da ce ti uskoro popustiti simptomi.
    Sanjarka, prekrasne su ti stvari. Ja isto imam ovaj bež kombinezon bez rukava s ježićima.
    P.S. ne znam je li neka cura vec ranije hvalila….al upravo mi je stigla dekica i uško jastucic od naseg domaceg brenda Andy brandy…i odusevljena sam.
    Super materijali, prekrasni dezeni, brza dostava. Mozete ih pronaci na IG i FB. Evo i slikice:
    https://ibb.co/VTnSS1J

Da svi ih hvale da su zadovoljni,ja planiram ogradicu uzeti od njih i usko jastucic također,ali sada cekam placu prvo😁  ovo je bas lijepi dezen😍

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• Crni_labud
    10. Rujan 2021. 18:33

Buhtlice34 ja sam 30+2, a linea kao da ne postoji više, a bila je. Još mi pupak nije vani, ali brzo će i vene se vide dosta . 
    Lady D molim te da li je dekica topla, mekana ? Stalno gledam stvari od AB i prekrasne su, ali to me muči. Navikla sam opipati 😂
    Sanjarka88 i ostale cure izgledate mrak 🤩 I mi smo u h&m-u kupili ježića i još neke stvarčice u veličini 56 i sve mi se čini minijaturno😃

Naš jučerašnji pregled prošao super, sve ok, dečko ima 1700g, sljedeći nam je tek 06.10. 

👱‍♀️38 Amh 1,7 Pmol, hipotireoza 🧑45 oligoastenozoospermija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.