Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    daniella2207
    10. Rujan 2021. 08:53

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Jutro zenice…ja evo hocu da idem doktoru ii da se testiram na covid jer me evo 3 dana grlo boli…sinoc me vec i krajnici poceli boljeti 🤦 pa idem da se testiram da iskljucim Covid ii porodicnom da vidi da li je jaka upala…stavljala sam obloge od rakije citavu noc 🤦🤷

Sretno na pregledima cureee ❤❤

Nadam se da nije Covid sada🤦‍♀️mozda je samo upala i drzim fige da brzo prode..meni je tata isto s nekom jakom upalom grla vec par dana,i on se testirao i negativan je,tako da se nadam da je to slucaj i kod tebe.

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    10. Rujan 2021. 09:12

daniella2207

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Jutro zenice…ja evo hocu da idem doktoru ii da se testiram na covid jer me evo 3 dana grlo boli…sinoc me vec i krajnici poceli boljeti 🤦 pa idem da se testiram da iskljucim Covid ii porodicnom da vidi da li je jaka upala…stavljala sam obloge od rakije citavu noc 🤦🤷

Nadam se da nije Covid sada🤦‍♀️mozda je samo upala i drzim fige da brzo prode..meni je tata isto s nekom jakom upalom grla vec par dana,i on se testirao i negativan je,tako da se nadam da je to slucaj i kod tebe.

Etoo danas u 12h idem da se testiram pa vidjet cemoo 🤷 nadam se da nije Covid 😡

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Ivona1505
    10. Rujan 2021. 09:24

Jutroo trudnice. 😁
    Kako ste spavale veceras? Ja katastrofa, ne znam sta je to bilo, ali probadanja dolje u gospodi, i onako kao zatezanje, ne znam jesu to BH kontrakcije ili? Neka pomogne neka iskusnija posto sam se usrala od straha, skoro sam muza probudila, bas je bolilo lijepo po pola minute i onda prestane pa nakon par minuta opet.

Sto se robice za izlazak iz rodilista tice, ja sam spremila kompletic malo deblji, majica i bodi sto se kopca na ramenima i spremila sam jos jednu deblju majicu i malo vecu ako bude hladno, kapicu i rukavice, a muz ce dekicu i jaje ponjet kad bude dolazio po nas, valjda nece biti toliko hladno, a mozda cak i bolje da ja dekicu spremim u kofer da sam sigurna. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

• ponosna.mama
    10. Rujan 2021. 09:50

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

daniella2207

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Etoo danas u 12h idem da se testiram pa vidjet cemoo 🤷 nadam se da nije Covid 😡

Drzim 🤞🏼 da sve prođe u redu 💞

Lady.D
    10. Rujan 2021. 09:55

Jutro cure, jucer sam vas nesto na preskokce citala, al sam sinoc bila tako smorena da se vise nisam niceg sjecala, osim onog sa svog pregleda. 
    Cestitam svima na uspjesnim pregledima i sretno curama koje imaju danas! 🍀
    Sanjarka i Lorre, divne ste obje! 😍🤩
    Daniella2207, ovo sve iz Pepca mi je top. Minnie mi je preslatka. Bas me zanima ima li plavih verzija negdje u Zg (cure, ak neka slucajni vidi nek javi). Sto se tice kadice za kupanje, ja sam zbog manjka prostora u stanu i kupaoni narucila Freeon sklopivu kadicu za 220 kn, pa si pogledaj.
    Buhtlica34, hvala na umirenju. I ja mislim da je mozda kapilarica pukla. Danas je vec normalni iscjedak bio.
    Plavabosanka, ajme ovo sto si pripremila za izlazak iz bolnice je preslatko. 🤩 I kao sto cure kazu, obavezno jos nesto preko toga, mozda neku jaknicu i nogice pokriti dekicom ako ces ga iznijeti u jajetu.
    Sanjalica, nadam se da nije korona, nego samo obicna prehlada. Drzi se. 
    Ivona1505, suosjecam. Ja sam nocas spavala najgore otkako sam trudna. Ne znam jel nesto u zraku, al sam se vrtila, budila 100 puta, isla na wc, pa piti vode i tako u krug dok sat nije zvonio. 

Tonkica111
    10. Rujan 2021. 09:56

Cure jeste li imale ikako onako žućkasto zelenkasti iscjedak....najobilniji mi bude ujutro sa prvim odlaskom u wc ali onako žućkasti, međutim boja je danas malo otišla na zelenkasto pa sam se pripala... Inače nema mirisa, svrbeža itd. Jedino šta me zadnjih dana malo stomak steže dole al imam osjećaj da je to od širenja. Svakako sam poslala mail ginekologici. 

Lollypop
    10. Rujan 2021. 09:57

Pregled prosao super, u biti radili su samo uzv, ali sve je ok.. Bebac oko 2500gr,sljedeci pregled 24.9.

Ivona1505
    10. Rujan 2021. 10:01

Lady.D

Jutro cure, jucer sam vas nesto na preskokce citala, al sam sinoc bila tako smorena da se vise nisam niceg sjecala, osim onog sa svog pregleda.
    Cestitam svima na uspjesnim pregledima i sretno curama koje imaju danas! 🍀
    Sanjarka i Lorre,divne ste obje! 😍🤩
    Daniella2207, ovo sve iz Pepca mi je top. Minnie mi je preslatka. Bas me zanima ima li plavih verzija negdje u Zg (cure, ak neka slucajni vidi nek javi). Sto se tice kadice za kupanje, ja sam zbog manjka prostora u stanu i kupaoni narucila Freeon sklopivu kadicu za 220 kn, pa si pogledaj.
    Buhtlica34,hvala na umirenju. I ja mislim da je mozda kapilarica pukla. Danas je vec normalni iscjedak bio.
    Plavabosanka,ajmeovo sto si pripremila za izlazak iz bolnice je preslatko. 🤩 I kao sto cure kazu, obavezno jos nesto preko toga, mozda neku jaknicu i nogice pokriti dekicom ako ces ga iznijeti u jajetu.
    Sanjalica, nadam se da nije korona, nego samo obicna prehlada. Drzi se.
    Ivona1505, suosjecam. Ja sam nocas spavala najgore otkako sam trudna. Ne znam jel nesto u zraku, al sam se vrtila, budila 100 puta, isla na wc, pa piti vode i tako u krug dok sat nije zvonio.

E zeno katastrofa noc, jos ne znam jel mi bilo hladno ili vruce, malo se znojim pa mi malo zima, pa isto piskiti pa zaspim pa pocinje bol ta i zatezanje pa mi treba 10 minuta psihicke pripreme da se okrenem s jednog boka na drugi uzas. Nadam se da ce veceras biti lakse.
    Jos ko za klinac danas idemo po Pevexu i Lesnini hodat i kupovat, bit ce divan dan. Ajde bar ne moram kuhati, imam divnog svekra koji uvijek skuha hrpu graha pa nam donese, kaze da mu se snajka ne umori previse, svaka mu cast. 😊😁

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    25.02.➕🤰🏻
    09.01. ➕

Ivona1505
    10. Rujan 2021. 10:02

Lollypop

Pregled prosao super, u biti radili su samo uzv, ali sve je ok.. Bebac oko 2500gr,sljedeci pregled 24.9.

U kojem si tjednu? Drago mi je da je pregled prosao super. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    25.02.➕🤰🏻
    09.01. ➕

Ivona1505
    10. Rujan 2021. 10:05

Tonkica111

Cure jeste li imale ikako onako žućkasto zelenkasti iscjedak….najobilniji mi bude ujutro sa prvim odlaskom u wc ali onako žućkasti, međutim boja je danas malo otišla na zelenkasto pa sam se pripala… Inače nema mirisa, svrbeža itd. Jedino šta me zadnjih dana malo stomak steže dole al imam osjećaj da je to od širenja. Svakako sam poslala mail ginekologici.

Vecinom bjelkasti, rijetko kad svijetlo zuckasti onako malo gusci isto ujutro, bez mirisa ikakvog, boli ili svrbeza. Doktorica je rekla da je to normalno na prosloj kontroli, jedino ako budem osjetila peckanje ili da se iscjedak promjenio da ju nazovem. 

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    25.02.➕🤰🏻
    09.01. ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.