Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebushka
    10. Rujan 2021. 21:06

sunce7

Mateja31
    Uvijek sam se pitala da li ima netko tko nije prepoznao trudove, jer uvijek kazu oo znat ces kad dodu pravi.

Ajme, ima i takvih, recimo ja stvarno ne znam prepoznat trudove. Na jednom porodu sam mislila da me jednostavno bole leđa, jer, Bože moj, trudna sam pa ništa čudno da me bole leđa, posumnjala sam tek kad sam skužila da mi ne pomaže nikakva promjena poze i da ide sve jače...
    A sad zadnji put sam imala neki proljev da prostite, i onda mi je isto bilo normalno da imam te neke grčeve u leđima kao kad imaš virozu, skužila sam da je ipak porod tek kad sam vidila malo krvi i došla sam na knap, ravno u boks na izgon. Al bar sam se doma lipo kretala dok je muž iša po svoje da pričuvaju djecu, najbolje mi se pokazalo radit čučnjeve i trčat na mjestu dok traje trud, to donekle skrene misli s boli 

a moj slučaj je još i takav da nemam klasično trudove na 10 min, pa na 5 i sl. nego odmah na 1-2 minute s malim pauzama, tako da iako izgleda da brzo rodim (manje od šest sati od prvog truda) u tom vremenu imam toliko trudova da je intenzitet ko da dva dana rađam 

plavabosanka
    10. Rujan 2021. 21:14

Bravo mamicee i bebice na dobrim pregledima 💗🙈
    Sanjalica5 dobro je da nije pozitivan nalaz. Jedini pozitivan nalaz kojem se ne veselimo 😂 brzo nam, ozdravi 🤞🏻🍀💗
    Lady. D Ajmee 😍😍 meni je ta senf žuta vrh boja, toliko se oduševim kad vidim stvari u kombinaciji s tom bojom 😍 i što je najbolje ne zna za spol 😂 a nije "dosadna" ko bež, siva i tako neke. 
    Haru super pa ste stigli kućici, sad slijedi puno maženja💗🥰 i nadam se prospavanih noći 🤞🏻 
    Bumac95 jooj to baš iscrpi. Još taj tlak na sve, baš sranje 😕 

Kod mene je obrnuto, od pupka se krene širit i stezat i onda ko grčevi i isto vremeno me presjeku i u kičmi. Nekad traju baš kratko doslovno više ko trnci neki sam projure a nekad dulje, nekad znaju i dva tri zaredom. Al nekad ni ne skužim jer mi se bebica gura u jednu stranu stalno i onda mislim da on gura 🙈evo i sad je pod stranu. 

Hoće tako nekako izgledati i pravi trudovi ili? Uh ako ih ne prepoznam jao si ga meni treba još vozit do bolnice pola sata. Bit će ko mama s bratom sam će izletit 😂

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

ivkica
    10. Rujan 2021. 21:41

Ja prijavljujem ispadanje sluznog čepa..al koliko vidim kod vas nekih ni to nije pokrenulo ništa 😂

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Rita37🤰
    10. Rujan 2021. 22:23

ivkica

Ja prijavljujem ispadanje sluznog čepa..al koliko vidim kod vas nekih ni to nije pokrenulo ništa 😂

Sretno fino znak da se pokrece nesto...
    Sve nam javljaj 🍀🙆✔️💞

• sunce7
    10. Rujan 2021. 22:31

ivkica
    You go,girl! 💪💪 Nadamo se da je to to. 🥰 

Mateja2602
    10. Rujan 2021. 22:57

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Mateja2602

Pozdrav ženske 🤰🏼
    Da vas malo pozdravim i mahnem vam. 🙋🏼‍♀️☺️
    Sanjarka88robica za malenog L. je prekrasna. Odličan ulov si imala. 😍🤭
    Plavabosanka i tvoje stvarčice su divne. 😍 Maleni dečkići će biti baš bombon! 😉
    Zara svakako se javim. Čak mi se sviđa sve šta sam do sad pročitala. 😉
    Traveller, Ivkica idemo bebe!! 🥳🥳 Imam zapisano od jedne doule koje su metode otvaranja nakon 40. tt pa vam tipkam u nastavku da imate. 🤩
    - hodanje
    - čučnjevi
    - penjanje na stepenice
    - stimulacija bradavica
    - odnosi
    - muškatna kadulja (masaža eteričnim uljem pomiješanim s baznim uljem)
    - ljuta hrana
    - ananas
    Pa eto, neka se nađe, a možda kojoj i pomogne. 💪🏻🙏🏻😃
    Drago mi je za dobre preglede i bebolince koji su već pravi malošani u maminim bušama. 😎🤗
    Mateja2602 jaa jedem datulje 5 dnevno…ananas…puno se krecem ( radim po kuci 😂) uz stepenice i niz stepenice ideeem…odnose imam…etoo nadam se da ce nestoo da od toga pokrene trudove i porod 😂😂 moj malii ima 3066gr takoo i da sada krene porod dovoljna mu je kilaza ( tako i doktor kaze) 🤞🤞💪💪

Sanjalica5 ti si nam onda već iskusna u svemu i držim fige da se nešto pokrene! 💪🏻🙏🏻😃 Ajmo bebo, van na sunce! 😜🌞 Ako ćeš uskoro roditi, ti ćeš nam biti primjer svega što ćemo raditi da se brže porodimo. 🤭🥳

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Mateja2602
    10. Rujan 2021. 23:04

Lady.D

Sanjalica,bravo za negativan nalaz. Ocito te uhvatila neka prehladica. Nadam se da ce ti uskoro popustiti simptomi.
    Sanjarka, prekrasne su ti stvari. Ja isto imam ovaj bež kombinezon bez rukava s ježićima.
    P.S. ne znam je li neka cura vec ranije hvalila….al upravo mi je stigla dekica i uško jastucic od naseg domaceg brenda Andy brandy…i odusevljena sam.
    Super materijali, prekrasni dezeni, brza dostava. Mozete ih pronaci na IG i FB. Evo i slikice:
    https://ibb.co/VTnSS1J

Lady.D prekrasna dekica i uško! 😍🤩 Baš mi se sviđa uzorak ove tlanine sa životinjama i ova senf žuta! Mrak izgleda. Sad bi i ja takvo, a zbilja imam previše dekica. 🥴😅 
    Ivkica bravo, možda je to to! Pokrenula si nešto sigurno. Ide bebica van. 🤗🙏🏻 Sretno!! ❤️ 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Endzrue
    11. Rujan 2021. 00:17

Ivkica koristim i novalac prenatal i kendural c i dalje. Prvu trudnoću nisam iza poroda al dojenje 2 god je iscrpilo organizam 

bumac95
    11. Rujan 2021. 01:33

Evo sad došla sa hitne. Tlak bio 165/105 pa sam otišla zbog njega. Dobila dvije tablete za tlak za sutra i prekosutra i u ponedjeljak se javit radi indukcije :D 
    Trudovi se očitavaju preko 90 al kao i do sad nisu pravilni pa me pustili kući.
    Sad ću lezat i pit kavu dva dana i skupljat snage za idući tjedan 😂
    Toliko od mene za večeras, noć 🥰

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    11. Rujan 2021. 01:43

Mateja aaa jook jook dragaa...kakva ja i iskustvo 🤦😂 ja sam ti prvorotka,pojma nemam 🤷

Ja evo ne mogu da spavam..utroba me boli kada treba da se okrenem u krevetu ili ustanem 😭 postalo mi je uzasno tesko,ne znam za vas ostale alii menii je uzas zadnja 2 dana 🤷

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.