Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonkica111
    10. Rujan 2021. 10:09

Ivona1505

Tonkica111

Cure jeste li imale ikako onako žućkasto zelenkasti iscjedak….najobilniji mi bude ujutro sa prvim odlaskom u wc ali onako žućkasti, međutim boja je danas malo otišla na zelenkasto pa sam se pripala… Inače nema mirisa, svrbeža itd. Jedino šta me zadnjih dana malo stomak steže dole al imam osjećaj da je to od širenja. Svakako sam poslala mail ginekologici.

Vecinom bjelkasti, rijetko kad svijetlo zuckasti onako malo gusci isto ujutro, bez mirisa ikakvog, boli ili svrbeza. Doktorica je rekla da je to normalno na prosloj kontroli, jedino ako budem osjetila peckanje ili da se iscjedak promjenio da ju nazovem.

Meni ubiti nije nikad bijel bijel... Uvik ide na žućkasto... Poslala mi je da pijem omni biotic flora plus pa ako ne prođe do ponediljka da se javim. 

Lollypop
    10. Rujan 2021. 10:11

Ivona1505

Lollypop

Pregled prosao super, u biti radili su samo uzv, ali sve je ok.. Bebac oko 2500gr,sljedeci pregled 24.9.

U kojem si tjednu? Drago mi je da je pregled prosao super. 😊

34+4 sam sada

Ivona1505
    10. Rujan 2021. 10:25

Lollypop

Ivona1505

Lollypop

Pregled prosao super, u biti radili su samo uzv, ali sve je ok.. Bebac oko 2500gr,sljedeci pregled 24.9.

U kojem si tjednu? Drago mi je da je pregled prosao super. 😊

34+4 sam sada

To je taman kilazica, ja sam ravno 34 danas, a na kontroli cu biti 34+5 i jedva cekam da vidim kako nam je napredovao bebac nas. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Lady.D
    10. Rujan 2021. 11:00

Ivona1505

Lady.D

Jutro cure, jucer sam vas nesto na preskokce citala, al sam sinoc bila tako smorena da se vise nisam niceg sjecala, osim onog sa svog pregleda.
    Cestitam svima na uspjesnim pregledima i sretno curama koje imaju danas! 🍀
    Sanjarka i Lorre,divne ste obje! 😍🤩
    Daniella2207, ovo sve iz Pepca mi je top. Minnie mi je preslatka. Bas me zanima ima li plavih verzija negdje u Zg (cure, ak neka slucajni vidi nek javi). Sto se tice kadice za kupanje, ja sam zbog manjka prostora u stanu i kupaoni narucila Freeon sklopivu kadicu za 220 kn, pa si pogledaj.
    Buhtlica34,hvala na umirenju. I ja mislim da je mozda kapilarica pukla. Danas je vec normalni iscjedak bio.
    Plavabosanka,ajmeovo sto si pripremila za izlazak iz bolnice je preslatko. 🤩 I kao sto cure kazu, obavezno jos nesto preko toga, mozda neku jaknicu i nogice pokriti dekicom ako ces ga iznijeti u jajetu.
    Sanjalica, nadam se da nije korona, nego samo obicna prehlada. Drzi se.
    Ivona1505, suosjecam. Ja sam nocas spavala najgore otkako sam trudna. Ne znam jel nesto u zraku, al sam se vrtila, budila 100 puta, isla na wc, pa piti vode i tako u krug dok sat nije zvonio.

E zeno katastrofa noc, jos ne znam jel mi bilo hladno ili vruce, malo se znojim pa mi malo zima, pa isto piskiti pa zaspim pa pocinje bol ta i zatezanje pa mi treba 10 minuta psihicke pripreme da se okrenem s jednog boka na drugi uzas. Nadam se da ce veceras biti lakse.
    Jos ko za klinac danas idemo po Pevexu i Lesnini hodat i kupovat, bit ce divan dan. Ajde bar ne moram kuhati, imam divnog svekra koji uvijek skuha hrpu graha pa nam donese, kaze da mu se snajka ne umori previse, svaka mu cast. 😊😁

E bravo...sjetila si me. I meni je bilo vruce nocas. Na to sam i zaboravila. Poplun sam cijeli maknula sa sebe. A onaj jastuk za trudnice sam izvrtila par puta s jedne na drugu stranu. I ja se nadam da cu veceras bolje spavati.
    Bravo za svekra! Mogla bi i ja napraviti grah sljedeci tjedan jedan dan. 😆

Ivona1505
    10. Rujan 2021. 11:15

Lady.D

Ivona1505

Lady.D

Jutro cure, jucer sam vas nesto na preskokce citala, al sam sinoc bila tako smorena da se vise nisam niceg sjecala, osim onog sa svog pregleda.
    Cestitam svima na uspjesnim pregledima i sretno curama koje imaju danas! 🍀
    Sanjarka i Lorre,divne ste obje! 😍🤩
    Daniella2207, ovo sve iz Pepca mi je top. Minnie mi je preslatka. Bas me zanima ima li plavih verzija negdje u Zg (cure, ak neka slucajni vidi nek javi). Sto se tice kadice za kupanje, ja sam zbog manjka prostora u stanu i kupaoni narucila Freeon sklopivu kadicu za 220 kn, pa si pogledaj.
    Buhtlica34,hvala na umirenju. I ja mislim da je mozda kapilarica pukla. Danas je vec normalni iscjedak bio.
    Plavabosanka,ajmeovo sto si pripremila za izlazak iz bolnice je preslatko. 🤩 I kao sto cure kazu, obavezno jos nesto preko toga, mozda neku jaknicu i nogice pokriti dekicom ako ces ga iznijeti u jajetu.
    Sanjalica, nadam se da nije korona, nego samo obicna prehlada. Drzi se.
    Ivona1505, suosjecam. Ja sam nocas spavala najgore otkako sam trudna. Ne znam jel nesto u zraku, al sam se vrtila, budila 100 puta, isla na wc, pa piti vode i tako u krug dok sat nije zvonio.

E zeno katastrofa noc, jos ne znam jel mi bilo hladno ili vruce, malo se znojim pa mi malo zima, pa isto piskiti pa zaspim pa pocinje bol ta i zatezanje pa mi treba 10 minuta psihicke pripreme da se okrenem s jednog boka na drugi uzas. Nadam se da ce veceras biti lakse.
    Jos ko za klinac danas idemo po Pevexu i Lesnini hodat i kupovat, bit ce divan dan. Ajde bar ne moram kuhati, imam divnog svekra koji uvijek skuha hrpu graha pa nam donese, kaze da mu se snajka ne umori previse, svaka mu cast. 😊😁

E bravo…sjetila si me. I meni je bilo vruce nocas. Na to sam i zaboravila. Poplun sam cijeli maknula sa sebe. A onaj jastuk za trudnice sam izvrtila par puta s jedne na drugu stranu. I ja se nadam da cu veceras bolje spavati.
    Bravo za svekra! Mogla bi i ja napraviti grah sljedeci tjedan jedan dan. 😆

Ma ja se samo sa dekom pokrila i umrla na kraju haha. 
    Svekar je odlican, pazi na mene vise nego itko. 😊 
    A ja sam htjela kelj na varivo zazelila sam ga se kad me nazvao da je previse nakuhao pa ce donijet haha. 

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

ivkica
    10. Rujan 2021. 11:34

Pregled završio. Bila na ctg trudova nema. Zatvorena znači zacementirana.  Nalaz isti ko prije 2 tj cerviks 1/2 članka uloživa za jagodicu prsta. U pon ponovo pregled. Koliko znam sad idu svaka dva dana pregledi  poslije termina jel tako? Zaboravila sam ih pitati

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Sanjarka88
    10. Rujan 2021. 11:47

Hello 
    Ja popila kavu sa sestrom. Sad malo odmora pa odoh sterilizirat sta se sterilizirat da i potrpati to u kofere.
    Jučer stigao h&m paketić 
    https://ibb.co/mBSyxBn
    https://ibb.co/ng6D7mj

Ovi jezici su nam u kombinaciji za izlazak iz rodilista. Samo trazim smeđu ili boje konjaka vesticu pa ako netko negdje vidi molim dojavu 🙏

Bumac visoko mi je trbuh da. Rebra , pluća , zeludac uzas...iako virujem da i spusteni ima svoje "radosti" 😅
    Kakva je danas situacija?

Štucanje - slatko i iritantno u isto vrijeme 🤣 pogotovo kad mi odzvanja dole u guzici 😁

Lorre ja sam kupila Arianu sto ide na usisavač. Po iskustvu nista ručno nije pomagalo 🤷🏻‍♀️
    Ponosnamama malog nisam povijala , bilo je ljeto i uzasno vruće. Sad bi i mogla. Vidit cu, ne moze skodit.
    Iz rodilista u jastuku za nosenje da. U autu čeka jaje
    Daniella i ja sam luda zbog Ikee i kadice 😅 sreća imam doma kadu nije da se nece imat u čemu kupat ali ono 😒
    Cekam jos do kraja Mjeseca pa pravim narudžbu bez nje. Jastuk za dojenje cu uzet njihov i nesto posteljine jos i one organizatore
    Buhtlice lineu imam već duze al nije bas izrazena. Samo se nazire 🤷🏻‍♀️
    Lorre, Lollypop i LadyD super za dobre preglede 🥰
    Ivkice kod nas u St nakon termina svako 2 dana na pregled plodne vode se ide. Ajmo imenjačeee sta se nedas 😁💪🎉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    10. Rujan 2021. 11:48

🍀Termin idućeg  pregleda 🍀
    RUJAN:
    Little baby 10.09.
    Bubica0706 11.09.
    Traveller 11.09.
    Nyssa_ 13.09.
    Ponosnamama 13.09.
    aAnchy 13.09.
    Veky004 13.09.
    Monalisa 13.09.
    Mateja2602 13.09.
    Tracy 13.09.
    Sanjarka88 14.09.
    CarpeDiem 14.09.
    Muffin 14.09.
    Daniella 14.09.
    Ivona1505 15.09.
    Bilja1212 15.09.
    Ana25 16.09.
    Tommyfame 16.09.
    Sanjalica 16.09.
    Zara 16.09.
    Tracy 17.09.
    Rita37 20.09.
    Freya_444 21.09.
    Keto35 22.09.
    Orhideja 22.09.
    Lisa27 22.09.
    Love2021 23.09.
    Leah 23.09.
    LiLM 24.09.
    Lollypop 24.09.
    Kiky 27.09.
    Mala_Ive 27.09.
    Lyra 28.09.
    Lorre 28.09.
    LISTOPAD:
    Buhtlica34 04.10.
    LadyD 07.10.

Sanjarka88
    10. Rujan 2021. 11:49

Little baby čekamo izvjestaj 🍀

Mateja32
    10. Rujan 2021. 11:52

Sanjarka88 🤍

Little baby čekamo izvjestaj 🍀

Mene si danas izbacila 😅🤔

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.