Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bumac95
    09. Rujan 2021. 20:52

Buhtlica ja tu lineu skoro pa ni nemam. Možda jaaako malo se primijeti. Ali žile se vide da. Bas mi je grozan trbuh u ovoj trudnoći. Nije da me to sekira uopće al činjenica je da je ružan 😂 ima strija i tih žilica i nekih prištića od znoja i tajica tako da je bas bljaki hahahah

Btw još ništa nema hahahah
    Moram si malo tlak popratit i ako donji pređe 100 idem dolje odmah (kaže gin tako). Oko 95 je trenutno pa ćemo vidjet 🤦🏼‍♀️

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• ponosna.mama
    09. Rujan 2021. 20:57

buhtlica34

Ljudi jel nekoj od vas nestala ili se smanjila linea negra? Meni se baš dosta smanjila, umisto toga imam baš jako izražene vene po trbuhu! Kao jednu glavnu po sredini i, i onda razgranate svugdi po trbuhu, ko rijeka neka izgleda, ak me kružite. Skuzila sam to sad kad sam se tuširala, muž kaže da je skuzio ima 2-3 dana, al da je mislio da tak treba biti pa nije ništa ni govorio 😳 plus baš zadnjih tih dana mi je stomak narastao dosta, za broj valjda 😅 nosit ću mišinu isprid sebe uskoro 😂😂😂
    I jel vam iskočio pupak skroz? Moj se još povremeno drži unutra 😂😂 a to kad mi i skoči mi je tako smiješno i nije mi fino to. Znam da je to normalno inače.
    A šta je paketina cure 🙈? Je da ću ja u 11. Misecu roditi, ali ja ću malu u jaju, a donit ću im bodi, hlačice, medo odjelce za obuć malu

Ja je nisam ni dobila, al sam isto tako primjetila da su mi bas dosta izrazene vene. I bas danas muzu komentiram da mi je stomak nenormalno narasta zadnjih par dana i da pupak polako pocinje izlazit vani, al nije jos skroz 🙈
    A nemam pojma kako da ti objasnim sta je paketina 🤷🏻‍♀️ Ja imam jos od njih dvi kad sam rodila, tad su bile satenske, izgleda ka mali jastuk u koji stavis bebu da je lakse nosit.
    Ja se jos mislim sta cu od robe obuc, vjerojatno bodi, jednodjelno odjelce, kapicu i stavit u paketinu, dekicu ovu iz pepca ili u vricu za zimu koju sam kupila za u kolica (ona cak najvise izgleda ka paketina), ovisi koliko ce bit hladno.

Tonkica111
    09. Rujan 2021. 21:04

ponosna.mama

Tonkica111

I daa niti 51 dan… Nego po prvom ultrazvuku 56 danaaaaa

Ja iman jos 56 dana do termina i nisan nista spremila 😂😂😂😂

Hahahaha ja ne znam di sam požurila... Sve ka brzo će to doć, a tek sad kužim da i neće baš 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ i kakve sriće sam prinit ću ka i prvo skoro 2 tjedna... A bože me sačuvaj... Još sam cila nikakva, bole prepone,ne mogu se saginjat ni ništa...pa kakva ću onda tad bit??? 🙄😭 

• buhtlica34
    09. Rujan 2021. 21:37

Lady. D, možda ti je samo kapilarica neka pukla dolje, mislim da se ne trebaš zabrinjavati, osim ako to ne bude obilnije. Meni je neki dan doktorica na pregledu rekla da se ne za brinem ako vidim par točkica svježe krvi, jer da imam dolje neku kapilaricu pa mi može puknut. Ali nije mi se ništa pojavilo. A i dolje je sve prokrvljeno poprilično sad..
    Ponosna. Mama, hm, guglat ću. 😅, čisto da znam šta je 😂😂 ja moram još neku malo deblju dekicu naći za nju, najradije bi finu vunenu neku

Endzrue
    09. Rujan 2021. 22:58

Jackie27

ponosna.mama

Prije svega moram pohvalit vas dvi, ne znam koja je zgodnija, obe ste top 😍😍
    Bumacjos malo i stize nam bebica, izgleda da su u tebe vec u pitanju sati, a ne dani 🙈
    Putnice nasati cekaj do subote 😆😆
    Super za sve preglede koji su prosli ok, ja bi najrađe prespavala do ponedjeljka da odem u lidla po grudnjake pa na pregled 🙈🙈🙈
    I naravno da sam i ja otisla do pepca, onu igrackicu na minnie za u kolica sam kupila vec prije mjesec dana, a sad sam isla po dekicu 😍
    E sad, imam jedno pitanje.. zapravo dva 😂😂
    Prvo.. je li se jos radi siroko povijanje? Odnosno oce li ijedna od vas radit, zasto da ili zasto ne?
    Drugo.. u cemu cete iznit bebu iz rodilista? Nosi li se jos uvijek paketina ili se sad stavi u nesto drugo ili se mozda uopce ne stavi u nista? Gledam slike zadnjih par cura koje su rodile u mojoj blizini, neke bebe su samo u dekici, neke bez icega pa mi vise nista nije jasno 🤷🏻‍♀️

Nama su na tečaju rekli da se ne radi više široko povijanje, osim ako za to nema potrebe. Ako postoji potreba, reći će doktor ili nakon UZV-a kukova se kreće s povijanjem.
    -
    Što se tiče iznošenja mislim da sam negdje vidjela da je obavezno imati autosjedalicu jaje. Kod nas u Osijeku je čini mi se obavezno - inače ne možeš iznijeti dijete iz rodilišta 🤷‍♀️🤷‍♀️
    Sad ne znam kakva je praksa u ostalim bolnicama.
    Mi planiramo u jajetu iznijet 😊
    -
    Ako neka od cura koje su friško rodile ili imaju neke info - neka me isprave ako griješim 😃😃

U Splitu sestra iznosi bebu a mama stvari. Vani šta te volja. Mi smo jaje jer je najsigurnije

daniella2207
    09. Rujan 2021. 23:14

Jackie27

daniella2207

Ja jos uvijek cekam kadicu u ikei ali kako mi se cini prije cu rodit nego je oni dobiju nazad,bas dugo je nema…ima tko neku preporuku di kupiti a da je cijena razumna?😀

I ja sam mjesecima čekala tu kadicu iz Ikee. Vidim ništa od nje, a htjela sam završiti s kupovinom 😃😃 tako da sam uzela u Bubamari za 130 kn. Bio je utorak, pa je još bilo nekog popusta malo.

A morati cu i ja odustati, bas cu pogledati u Bubamari to je ok cijena👍

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

plavabosanka
    10. Rujan 2021. 02:24

buhtlica34

Ljudi jel nekoj od vas nestala ili se smanjila linea negra? Meni se baš dosta smanjila, umisto toga imam baš jako izražene vene po trbuhu! Kao jednu glavnu po sredini i, i onda razgranate svugdi po trbuhu, ko rijeka neka izgleda, ak me kružite. Skuzila sam to sad kad sam se tuširala, muž kaže da je skuzio ima 2-3 dana, al da je mislio da tak treba biti pa nije ništa ni govorio 😳 plus baš zadnjih tih dana mi je stomak narastao dosta, za broj valjda 😅 nosit ću mišinu isprid sebe uskoro 😂😂😂
    I jel vam iskočio pupak skroz? Moj se još povremeno drži unutra 😂😂 a to kad mi i skoči mi je tako smiješno i nije mi fino to. Znam da je to normalno inače.
    A šta je paketina cure 🙈? Je da ću ja u 11. Misecu roditi, ali ja ću malu u jaju, a donit ću im bodi, hlačice, medo odjelce za obuć malu

Ja nisam dobila tu liniju samo vene od početka po svuda hoćeš trbuh, sise najviše noge🤦🏻‍♀️ užas. Dobro meni su vene i inače bile izražene to nam je nasljedno. I da pupak iskočio al, nekad se povuče🙈🙈

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    10. Rujan 2021. 02:27

Doduše ja sam dobila jako dlake po trbuhu 😂😂😂

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

plavabosanka
    10. Rujan 2021. 02:44

https://ibb.co/Jvg3zsm
    https://ibb.co/tMcT69j
    Mi smo pripremili ovo za izlazak iz bolnice. Sad ne znam hoće li bit hladno samo u tom bodiju da ispod njega ipak uzmem još jedan kratki pa mu preko kratkog obučem ovaj? I štramplice sam mislila pa onda hlačice. Al nisam uopće pametna šta kako 🤔
    Pripremila sam i rukavice i čarapice i manju kapicu jer mislim da će ova bit preogromna, al sam ovo prije uslikala🙈

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

Ane_ši
    10. Rujan 2021. 06:07

Evo cure da se javim iz bolnice. Sinoc imala pregled vaginalnom sondom po njemu se vidi da sam uloziva za cijeli prst ali je cerviks jos na nesto manje od 4cm znaci nema panike od otvaranja i hitnog carskog. Bolove imam i dalje. Sinoc sam dobila voltaren cepic i normabel od 5mg zaspala 4 sata u komadu sta nisam od subote probudili se bolovi pa opet svakih sat vremena 🙈. Danas sam konacno u 35tt. Znaci jos min 14 dana patnje ovakve pa me mogu i poroditi jer je zaispaliti na zivce vise s tim bolovima. A kada znam sta me ceka jos nakon poroda uf ali bar je onda bebica vani i sigurna a ja cu vec sve to nekako istrpiti.

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.