Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    daniella2207
    09. Rujan 2021. 20:15

Ponosna.mama ja planiram siroko povijanje jer sam dobila te dvije pelene na cicak i biti ce mi lakse s bebicom sa svim tim ce mi biti malo veca,nama su isto rekli na tecaju da ne treba ali mislim da nije na odmet.
    Za izaci iz bolnice planiram uzeti jaje i tu dekicu/jastuk za nosenje iz pepca iz danasnjeg ulova😉

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207
    09. Rujan 2021. 20:16

Mateja2602

Pozdrav okruglice 🙋🏼‍♀️
    Samo da vas kratko pozdravim i prokomentiram lijepe trudnice (Sanjarka88 i Lorre), curke baš ste prekrasne trudnice. 🤰🏼🤩
    Daniella2207super ulov si imala! Jako mi se sviđaju stvračice za malenu koje si kupila. A kako si ti to sve tako lijepo posložila, divota. 😍🤗 Sad si me nadahnula da se i ja bacim na spremanje sobe. ☺️ I mislim da bi i ja trebala do Pepca, samo šta ni kod mene nije baš neki izbor. 🤨
    Ane_ši drži se! Neka još malenog u tvom trbuhu. Budete vas dvoje to odgurali do 37. tjedna. 🙏🏻💪🏻
    Ja prijavljujem da mi je stigla knjiga (Zara) 😊 pa se bacam na čitanje i javljam dojmove. 😎
    Postalo mi je sve teže, ali očito je to sve normalno. Preforsiram se, pa se ljutim sama na sebe jer me sve živo dolje boli. Trbuh mi je dosta nisko, osjetim ga u krilu. A mala luduje, i nema mira. Ne znam dal je gore ujutro ili navečer. 🙆🏼‍♀️ Još to štucanje, pa za poluditi. 😂🥴 Štucka je luda ko šiba. 😋
    I eto, javljam se kratko, a napišem vam dugačko. Oprostite.. 🤦🏼‍♀️
    Pozdravljam vas sve. 💋💋

Da bas me ulovilo to spremanje i sada evo spremam,dodajem premjestam🤣

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207
    09. Rujan 2021. 20:19

Ja jos uvijek cekam kadicu u ikei ali kako mi se cini prije cu rodit nego je oni dobiju nazad,bas dugo je nema...ima tko neku preporuku di kupiti a da je cijena razumna?😀

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Tratinčica12
    09. Rujan 2021. 20:32

daniella2207

Ja jos uvijek cekam kadicu u ikei ali kako mi se cini prije cu rodit nego je oni dobiju nazad,bas dugo je nema…ima tko neku preporuku di kupiti a da je cijena razumna?😀

I ja sam mjesecima čekala tu kadicu iz Ikee. Vidim ništa od nje, a htjela sam završiti s kupovinom 😃😃 tako da sam uzela u Bubamari za 130 kn. Bio je utorak, pa je još bilo nekog popusta malo. 

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Lady.D
    09. Rujan 2021. 20:34

Cure, evo mene s pregleda. Sve je dobro, malac se okrenuo glavicom dolje (🥳), ima 1400 g. Kaze doktor da su nogice duge, a glava veca i baci pogled na ćaću. 😆 Uglavnom, konacno sam saznala...s petom i nogicama me mlati po lijevoj preponi, a dupencetom se odguruje iznad pupka. Ja sam zatvorena i cervix je 4cm. Trenutno sam na +3kg. Za sljedeci pregled koji je 07.10. moram samo obaviti IAT test u Petrovoj. 
    Nego, sad kad sam isla piškiti pojavila mi se na papiru mala blijedoruzicasta tockica u iscjetku...a nisam imala vaginalni pregled, da bi mogla povezati s time. Da li da radim paniku ili ne bi trebalo biti nista alarmantno?! 🙄

Tonkica111
    09. Rujan 2021. 20:35

ponosna.mama

U splitu se ne iznosi u jajetu, ali po zakonu ga moras imat u autu tako da ga svakako nosis u rodiliste. Bebu oblaci sestra i iznosi je u tome ispred rodilista, sad neko nosi u paketini da je lakse za drzat, neko u gnijezdu, neko u dekici, a neko bez icega 🤷🏻‍♀️ ..a ja vise nisam ni sama pametna nakon svega 😂😂
    Zava (muzeva sestra 😆) mi je izasla prije 2 dana iz rodilista (Tonkica mozda je to tvoja prija 😂😂😂) i imala je samo paketinu koja mi izgleda slicno ko ova dekica iz pepca, mozda je malo deblja, nisam pipala. Al nije klasicna paketina.
    Kuma mi je rodila 15.07.i ona je iznila bez icega, samo u robici 🤷🏻‍♀️

A nije to ona onda hahaha... Ima doduše brata al dosta mlađeg i neoženjenog i paketina joj je bila bijela 🤣

Tonkica111
    09. Rujan 2021. 20:39

Btw računam maloprije koliko još imam do termina.... Faking 51 dan... Pa ne moguuuu... Ko će još toliko izdržat 😭😭 bitno da sam ja oprala i ispeglala robicu, tetrice itd. A ono još misec ipo dana 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

• buhtlica34
    09. Rujan 2021. 20:40

Ljudi jel nekoj od vas nestala ili se smanjila linea negra? Meni se baš dosta smanjila, umisto toga imam baš jako izražene vene po trbuhu! Kao jednu glavnu po sredini i, i onda razgranate svugdi po trbuhu, ko rijeka neka izgleda, ak me kružite. Skuzila sam to sad kad sam se tuširala, muž kaže da je skuzio ima 2-3 dana, al da je mislio da tak treba biti pa nije ništa ni govorio 😳 plus baš zadnjih tih dana mi je stomak narastao dosta, za broj valjda 😅 nosit ću mišinu isprid sebe uskoro 😂😂😂
    I jel vam iskočio pupak skroz? Moj se još povremeno drži unutra 😂😂 a to kad mi i skoči mi je tako smiješno i nije mi fino to. Znam da je to normalno inače.
    A šta je paketina cure 🙈? Je da ću ja u 11. Misecu roditi, ali ja ću malu u jaju, a donit ću im bodi, hlačice, medo odjelce za obuć malu

Tonkica111
    09. Rujan 2021. 20:40

I daa niti 51 dan... Nego po prvom ultrazvuku 56 danaaaaa

• ponosna.mama
    09. Rujan 2021. 20:46

Tonkica111

I daa niti 51 dan… Nego po prvom ultrazvuku 56 danaaaaa

Ja iman jos 56 dana do termina i nisan nista spremila 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.