Sanjarka88baš si zgodna 🥰😍
Buhtlica34nisam ni ja našla ništa zanimljivo u Pepcu, al što ti kažeš i bolje mir🤣 jedino bi bilo fora ovak neku igračkicu.
Mi smo jučer jeli nabrzina. Ja jela one lazanje što se smo zapeku, a muž si je kuhao kobasice dok sam se ja bavila nekim glupim mailovima od interneta. Danas ćemo carsko meso s krumpirom 😋 super zdravo se hranim nema šta 🤣🤣😂😂
Mmmm lazanje😀😍igrackica je stvarno super,imas i u plavoj boji za deckica stvarno je super 45 kn dođe kad povuces donju mini svira,a ovo ostalo zvecka i susti,i mozes zavezati za kolica jaje krevetic…u mulleru ista stvar oko 150 kn🙈
Jooj super cijena znam da kad sam gledala ovako po trgovinama su užasno skupe, a još mi nisu ni lijepe bile i neka muzika mrtva al doslovno 🤣🤣 sad mi krivo što nemam Pepco. Možda u Kiku ima nešto slično, sad su akcije al mi mrsko hodat do njega. Ustvari veći je problem iz njega doć kući ubrdo sve 😭 mislim da bi rodila putem još ova vrućina 🤣🤣
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Evo mene sa pregleda. Trudovi nešto preko 90 idu i moram priznat da ih osjetim. ALI i dalje su nepravilni i u razmaku od 10 do 20 minuta. Kaže da kad padnu ispod 10 pakiram lagano stvari i idem za bolnicu pa će oni dripom ubrzat proces ako moji ne budu dovoljni. Opet ista stvar, može bit dana, a može i za vikend 😂
Pokazala sam mu sliku sluznog čepa, kaže da je to i Da ne mora bit krvi kod svih. Tako da eto potvrde :D
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Pozdrav okruglice 🙋🏼♀️
Samo da vas kratko pozdravim i prokomentiram lijepe trudnice (Sanjarka88 i Lorre), curke baš ste prekrasne trudnice. 🤰🏼🤩
Daniella2207 super ulov si imala! Jako mi se sviđaju stvračice za malenu koje si kupila. A kako si ti to sve tako lijepo posložila, divota. 😍🤗 Sad si me nadahnula da se i ja bacim na spremanje sobe. ☺️ I mislim da bi i ja trebala do Pepca, samo šta ni kod mene nije baš neki izbor. 🤨
Ane_ši drži se! Neka još malenog u tvom trbuhu. Budete vas dvoje to odgurali do 37. tjedna. 🙏🏻💪🏻
Ja prijavljujem da mi je stigla knjiga (Zara) 😊 pa se bacam na čitanje i javljam dojmove. 😎
Postalo mi je sve teže, ali očito je to sve normalno. Preforsiram se, pa se ljutim sama na sebe jer me sve živo dolje boli. Trbuh mi je dosta nisko, osjetim ga u krilu. A mala luduje, i nema mira. Ne znam dal je gore ujutro ili navečer. 🙆🏼♀️ Još to štucanje, pa za poluditi. 😂🥴 Štucka je luda ko šiba. 😋
I eto, javljam se kratko, a napišem vam dugačko. Oprostite.. 🤦🏼♀️
Pozdravljam vas sve. 💋💋
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Znala sam da sam nešta zaboravila.. 🤦🏼♀️
Čestitam svim curkama na dobrim i uspješnim pregledima! 😄🥳 Baš mi je drago čitati da se bebice lijepo razvijaju i rastu punom parom. Još malo, i eto njih. 🤗🤩
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Prije svega moram pohvalit vas dvi, ne znam koja je zgodnija, obe ste top 😍😍
Bumac jos malo i stize nam bebica, izgleda da su u tebe vec u pitanju sati, a ne dani 🙈
Putnice nasa ti cekaj do subote 😆😆
Super za sve preglede koji su prosli ok, ja bi najrađe prespavala do ponedjeljka da odem u lidla po grudnjake pa na pregled 🙈🙈🙈
I naravno da sam i ja otisla do pepca, onu igrackicu na minnie za u kolica sam kupila vec prije mjesec dana, a sad sam isla po dekicu 😍
E sad, imam jedno pitanje.. zapravo dva 😂😂
Prvo.. je li se jos radi siroko povijanje? Odnosno oce li ijedna od vas radit, zasto da ili zasto ne?
Drugo.. u cemu cete iznit bebu iz rodilista? Nosi li se jos uvijek paketina ili se sad stavi u nesto drugo ili se mozda uopce ne stavi u nista? Gledam slike zadnjih par cura koje su rodile u mojoj blizini, neke bebe su samo u dekici, neke bez icega pa mi vise nista nije jasno 🤷🏻♀️
Bumacjos malo i stize nam bebica, izgleda da su u tebe vec u pitanju sati, a ne dani 🙈
Putnice nasati cekaj do subote 😆😆
Super za sve preglede koji su prosli ok, ja bi najrađe prespavala do ponedjeljka da odem u lidla po grudnjake pa na pregled 🙈🙈🙈
I naravno da sam i ja otisla do pepca, onu igrackicu na minnie za u kolica sam kupila vec prije mjesec dana, a sad sam isla po dekicu 😍
Prvo.. je li se jos radi siroko povijanje? Odnosno oce li ijedna od vas radit, zasto da ili zasto ne?
Drugo.. u cemu cete iznit bebu iz rodilista? Nosi li se jos uvijek paketina ili se sad stavi u nesto drugo ili se mozda uopce ne stavi u nista? Gledam slike zadnjih par cura koje su rodile u mojoj blizini, neke bebe su samo u dekici, neke bez icega pa mi vise nista nije jasno 🤷🏻♀️
Ja ću raditi švedsko povijanje.... Kupila sam u magic baby 2 one švedske pelene na čičak, iako bi morala još bar jednu. Starijoj kći mi znalo često na to iscuriti iz pelene pa bi i njih često mijenjala.
Što se tiče paketine ja sam je naručila u dade i rocco. Tj. naručila sam posteljinu pa i na isti uzorak kao tu paketinu ilitiga dekicu za zamatanje s kojom ćemo izać iz bolnice. Meni je ona znala u početku poslužiti i za spavanje na kauču i u krevetiću tako da će biti od koristi.
Bumacjos malo i stize nam bebica, izgleda da su u tebe vec u pitanju sati, a ne dani 🙈
Nama su na tečaju rekli da se ne radi više široko povijanje, osim ako za to nema potrebe. Ako postoji potreba, reći će doktor ili nakon UZV-a kukova se kreće s povijanjem.
-
Što se tiče iznošenja mislim da sam negdje vidjela da je obavezno imati autosjedalicu jaje. Kod nas u Osijeku je čini mi se obavezno - inače ne možeš iznijeti dijete iz rodilišta 🤷♀️🤷♀️
Sad ne znam kakva je praksa u ostalim bolnicama.
Mi planiramo u jajetu iznijet 😊
-
Ako neka od cura koje su friško rodile ili imaju neke info - neka me isprave ako griješim 😃😃
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Ponosna.mama ja imam djelomičan odgovor na drugo pitanje (bar su meni tako rekle prijateljice koje su rodile prošle godine), da se bebe iz rodilišta nose u jajetu. 😊 Ovo je za Zagreb, sad ne znam da li je isto i u Splitu. Ajde curke, pomagajte ako koja nešto bolje i više zna. 😄
A visoko povijanje sam čula, ali nisam se baš dovoljno informirala. Pa pratim odgovore. 😎
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Evo gledam slike od prije, prekjučer je izašla iz kbc-a
split... Samo vidim paketinu. 🤷♀️
U splitu se ne iznosi u jajetu, ali po zakonu ga moras imat u autu tako da ga svakako nosis u rodiliste. Bebu oblaci sestra i iznosi je u tome ispred rodilista, sad neko nosi u paketini da je lakse za drzat, neko u gnijezdu, neko u dekici, a neko bez icega 🤷🏻♀️ ..a ja vise nisam ni sama pametna nakon svega 😂😂
Zava (muzeva sestra 😆) mi je izasla prije 2 dana iz rodilista (Tonkica mozda je to tvoja prija 😂😂😂) i imala je samo paketinu koja mi izgleda slicno ko ova dekica iz pepca, mozda je malo deblja, nisam pipala. Al nije klasicna paketina.
Kuma mi je rodila 15.07.i ona je iznila bez icega, samo u robici 🤷🏻♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji