Ja sam neki dan obavila pregled, ali se nisam stigla javiti. Sve je super, mališan ima 2100g što mi se čini puno jer je u 3 tjedna dobio 600g. Ali doktor kaže da je to sve u redu 😊
Idući pregled je 28.9. I tek tad će mi otvoriti porodiljni.. Malo me to zbunilo jer sam mislila da se mora otvoriti 45 dana ranije, a to mi je idući tjedan.. Ali ok, valjda on zna bolje. Od početka trudnoće sam na nekih +9kg. https://ibb.co/j8cMFz1
Kad već pričate o hrani, dns sam išla u dućan i čim sam vidjela kiseli kupus, to je bilo to, sarma it is 😂 znam da je preeerano, ali nisam mogla odolit 🤣 taman su me leđa počela bolit dok sam to sve sfrkala, ali jedva čekam da se skuha haha
Jeste već nabavile aspiratore za nosić, koji preporučujete? Svakako bi uzela onaj nastavak za usisavač, ali bi htjela i nešto što bi lakše mogla koristiti eventualno po noći ili kad mi se ne vadi usisavač 🤷♀️
Eto, baš sam se raspisala, ali šta ću kad me nije bilo par dana
Baby N 💙
Cure, jedno tehničko pitanje 😁
Imate li za preporučiti neki provjereni robot za usisavanje, po mogućnosti da ne ostavim cijelu plaću na njega? Ili je to jedna od onih stvari koje baš moraš iskeširati da bi dobio kvalitetu? Pitam radi psećih dlaka, dosad usisavam svaka 2 dana, al s bebom ću sigurno malo češće, a manje vremena 🧹🧹
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sanjarka prekrasna trudnica 😍😍 i moram reć kako se pod sjaji lipo, super si oprala 🙊
Lorre prekrasna trudnica i kosaaa 😍
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Imate li za preporučiti neki provjereni robot za usisavanje, po mogućnosti da ne ostavim cijelu plaću na njega? Ili je to jedna od onih stvari koje baš moraš iskeširati da bi dobio kvalitetu? Pitam radi psećih dlaka, dosad usisavam svaka 2 dana, al s bebom ću sigurno malo češće, a manje vremena 🧹🧹
Ja imam xiaomi robot vacuum mop i meni je odličan, aliii ja nemam kućne ljubimce pa ne znam kako bi ti funkcioniralo..
Baby N 💙
Ta sam hahaha
Ja imam 2 psa, i od ta dva jedna mi se linja ko da sutra ne postoji (mix pit bulla i dalmatinera) a ja sam alergicna na dlake (ne doslovno).
Pa smo kupili Xiaomi S5 max ❤️ predivna je!! Odemo u setnju a nju pustimo da usisa, vratimo se u cisti stan bez dlaka :)
Super je i na tepihu, cak ima i mogucnost brisanja..to ne koristim previse zbog tepiha.
No u svakom slucaju mislim da sa Xiomi bilo kojim neces fulat :)
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Ja sam neki dan obavila pregled, ali se nisam stigla javiti. Sve je super, mališan ima 2100g što mi se čini puno jer je u 3 tjedna dobio 600g. Ali doktor kaže da je to sve u redu 😊
Idući pregled je 28.9. I tek tad će mi otvoriti porodiljni.. Malo me to zbunilo jer sam mislila da se mora otvoriti 45 dana ranije, a to mi je idući tjedan.. Ali ok, valjda on zna bolje. Od početka trudnoće sam na nekih +9kg.https://ibb.co/j8cMFz1
Kad već pričate o hrani, dns sam išla u dućan i čim sam vidjela kiseli kupus, to je bilo to, sarma it is 😂 znam da je preeerano, ali nisam mogla odolit 🤣 taman su me leđa počela bolit dok sam to sve sfrkala, ali jedva čekam da se skuha haha
Jeste već nabavile aspiratore za nosić, koji preporučujete? Svakako bi uzela onaj nastavak za usisavač, ali bi htjela i nešto što bi lakše mogla koristiti eventualno po noći ili kad mi se ne vadi usisavač 🤷♀️
Eto, baš sam se raspisala, ali šta ću kad me nije bilo par dana
E mislim da kad prelazis sa komplikacija na porodinji ti ide 45 dana prije a kad otvaras samo porodinji a bila si u odnosu do sad onda ide 30 dana. Nooo nisam 100% sigurna
Bas si lijepa trudnica 😍😍😍 lajkam kosicu ❤️❤️❤️
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Hvala cure!! Zaključak je da je sad Xiaomi postao IT robotski usisavač 😁
Traveller uuuf ovo je top akcija 🤑! Baš ću malo usporedit taj model i neke Xiaomi!
Hvala vam 🥰
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Traveller uuuf ovo je top akcija 🤑! Baš ću malo usporedit taj model i neke Xiaomi!
Hvala vam 🥰
Što se tiče određenog posla, bit ćeš zadovoljna koji god odaberes. Meni su i Roomba i Xiaomi super, oba sve detaljno usisaju. A Roomba je još stvarno prastari model, ali je pet verzija bila. Ja imam dva psa i u ludari bi završila da nema robota.
Odlično, ja imam onaj običan usisavač i baš leđa lomim sad u trudnoći s njim, spasit će me ovo 🐶. I još stvarno nisu toliko skupi, mislila sam da ih nema ispod 3, 4 tisuće.
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Ja sam prošli tjedan kupila xiaomi vacuum mop p, i zadovoljna sam, ne drzimo kućne ljubimce u kuci, imam Lesija ali on ima svoje mjesto vani. Pored tri kceri, svaki dan se usisava, ovo mi je spas. Bio je na akciji 2300 s 2800 kn. Preko mob sam spojila se na nj. I odredim sto zelim da usisa i kad, koliko. Kako ste vi danas, mi smo danas puni 37 tt ulazimo u 38,a hormoni su mi uzas, živci pucaju. Rasplakala sam se jer si je kcer sama ručak sipala u tanjur 😔 grozno se osjećam
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Hvala vam 🥰
Što se tiče određenog posla, bit ćeš zadovoljna koji god odaberes. Meni su i Roomba i Xiaomi super, oba sve detaljno usisaju. A Roomba je još stvarno prastari model, ali je pet verzija bila. Ja imam dva psa i u ludari bi završila da nema robota.
Odlično, ja imam onaj običan usisavač i baš leđa lomim sad u trudnoći s njim, spasit će me ovo 🐶. I još stvarno nisu toliko skupi, mislila sam da ih nema ispod 3, 4 tisuće.
Ja taman danas gledala sebi za narucit ovaj, ima mi ga mama i 3 prijateljice, sve su prezadovoljne.
Trenutno je na akciji 1500kn uz visa premium.
https://bazzar.hr/p/DEN6533-xiaomi-mi-robot-usisavac-mop
Sortiraj odgovore
Najstariji