Leah jej za pregled i nestanak svrbeza! 🥳 eh, i to ti je 120 kn popusta, ne 1200. ☺️
Sanjarka ooopaaa! 😍 ajme i samo da znas da svaki put placem na naslov liste beba 🥺🥰
Bumac placem na ovo da je trbuh medju nogama 🤣
Daniella preslatke stvarcice! 😍
Danielle super su mi te stvarčice iz Pepca, ja ne znam kako ja na tako nešto nikad ne nađem! A mozda i bolje, i tako sam prećerala sa stvarima 😂😂
Sanjarka88 divnaaaaa si 😍😍
Ja se baš mislim kak ću u ponedjeljak od 7 čekati ispred lidla da se otvori jer cijelu trudnoću čekam odjeću za trudnice 😂😂nek su oni njih konačno dobili, valjda će ih netko uspjeti uhvatiti!
Moja Milica zadnjih dana štuca ko luda 🥰 meni to tako super iako stvarno kad je dugotrajno je malo ono, ajd mala dosta sad 😂
Oribala cili stan jer za vikend idemo na more pa neću moći a volim da nemam šta kad se vratimo raditi. Uglavnom crknuta sam nemrem se pomaknuti, čekam ekipu koja je radila kuhinju da ju dođu poslikati pa da konačno mogu leć! Bome mužu ću danas za ručak jaja na oko, baš me briga 😬
Nadam se da cete uzivati na moru. 😁
Bome i kod nas se jede KŠU, odnosno ko sta ulovi danas. A nisam jela kobasice i slanine od pocetka trudnoce maltene, morat cu se pocastiti makar maloo. 😂
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Malamaka čestitam na bebici 😍❤️
Ane drži se, beba je već u sigurnim tjednima a ako još koji dan iz držite u komadu super… makar vjerujem da si već jako izmorena od tih trudova.
Ja sam bila jučer na pregledu i curka se konačno okrenula od poprečnog položaja u položaj glavom prema dolje i povukla je posteljicu malo dalje od ušća tako da više nije carski u planu. Držim fige da se i ostalima okrene beba..
Teška je 2773kg ☺️
Idući pregled mi je 23.09.
Jooj super, bravo curka 👏🏻👏🏻 Da barem i moj dečkić tako🤞🏻🍀💗
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Sanjarka bas si zgodna 😍
I dosta ti je visoko trbuh da. Moj je pao dolje među noge, evo najozbiljnije. Nisam imala pojma da toliko nisko može otic 😂😂😂
Istina je da se puno lakše diše, a i žgaravicu nisam imala danima. :D u drugu ruku ima i to svoje nedostatke 🤦🏼♀️😂
Moj se zadnjih par dana isto dostaa spustiio,mada je i bio nize al sad se vidno spustio dodatno. Nadam se da ce malac jos koji tjedan biti unutra💙🙏
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Pozz evo ja sam dosla iz grada isla sam do dm-a opet po jos par sitnica,i naravno skrenula i u pepco😁 imaju jastuke za nosenje koji mogu posluziti i kao dekica za 45 kn pa ako koga zanima,stavit cu fotku,ima svakakvih uzoraka i plavih i rozih na slonice. I ovu igrackicu minnie za kolica sam uzela svira,zvecka svasta nesto,moze se zavezati i brze bolje sam pobjegla van jer bi pokupovala tamo sve🤣 i naljepnica mi je stigla na slonice tako da ovih dana sam bas u pripremama…
Čestitam curama na dobrim pregledima, najvaznije da su nam bebice dobro,mi cemo nekako izgurati jos malo😊
Sanjarka88 koja lijepa trudnica😍
https://ibb.co/V3dvW0D
https://ibb.co/FJnzg2g
Ajmee koji slatki kutak🥰🥰😍💗
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
Sanjarka88 baš si zgodna 🥰😍
Buhtlica34 nisam ni ja našla ništa zanimljivo u Pepcu, al što ti kažeš i bolje mir🤣 jedino bi bilo fora ovak neku igračkicu.
Mi smo jučer jeli nabrzina. Ja jela one lazanje što se smo zapeku, a muž si je kuhao kobasice dok sam se ja bavila nekim glupim mailovima od interneta. Danas ćemo carsko meso s krumpirom 😋 super zdravo se hranim nema šta 🤣🤣😂😂
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Danielle super su mi te stvarčice iz Pepca, ja ne znam kako ja na tako nešto nikad ne nađem! A mozda i bolje, i tako sam prećerala sa stvarima 😂😂
Bolje je da,ja nekako uvijek naletim pa vec imam brdo stvari,odlucila sam da vise necu ni uci tamo neko vrijeme🤣
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Sanjarka88baš si zgodna 🥰😍
Buhtlica34nisam ni ja našla ništa zanimljivo u Pepcu, al što ti kažeš i bolje mir🤣 jedino bi bilo fora ovak neku igračkicu.
Mi smo jučer jeli nabrzina. Ja jela one lazanje što se smo zapeku, a muž si je kuhao kobasice dok sam se ja bavila nekim glupim mailovima od interneta. Danas ćemo carsko meso s krumpirom 😋 super zdravo se hranim nema šta 🤣🤣😂😂
Mmmm lazanje😀😍igrackica je stvarno super,imas i u plavoj boji za deckica stvarno je super 45 kn dođe kad povuces donju mini svira,a ovo ostalo zvecka i susti,i mozes zavezati za kolica jaje krevetic...u mulleru ista stvar oko 150 kn🙈
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Hvala Mateja31… Nadam se da ce i moja izac prirodno.. Prijateljica mi je sad rekla svoje iskustvo ako izlazi teze. Treba tiskati kao da kakas.... I onda izadje plus malo ispritiskaju stomak... Ma najvaznije da izadje. Jedna dr prijateljica nedavno je imala operaciju tjedan nakon poroda jer nije izasla cijela posteljica pa dosle temperature i komplikacije. Zato sam eto malo i oko toga se htjela vise informirati.
Sortiraj odgovore
Najstariji