Malamaka čestitam na bebaču. Uspjela sam pročitat zadnja 2 dana pisala u ove rane sate. Bebač je top.. Samo sisa i spava. Jučer je prespavao pola dana pa se sinoć malo češće budio. Jučer nam je otpao pupak. On ima 14 dana i dobio je 730g.. 4100g ima trenutno. Tako da nam je dobro. Vežemo se u maramu, prošetamo ispred kuće i tako
Nemam šta javit 🤦🏼♀️😂 spavala ko bubica hahahha
ALI javljam da su grudnjaci za dojenje od ponedjeljka u lidlu 😂😂😂
Čekala sam ih do zadnjeg tjedna evo doslovno 😂
I ja ih cekam,konacno🤣🤣🤣
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Evo cure da vam se javim iz bolnice. Imala pregled i dalje se ne otvaram sta je dobro (uloziva za vrsak prsta). Skinuli su mi ovo za zaustaviti trudove jer ne pomaze. Dr smatra da su ovo lazni da da mogu i potrajati a mogu se i sami smiriti. Ako se smire idem kuci ako se nastave i pocnem se otvarati idem na carski. Za bebu nema straha u petak ce biti 35 tt i pluca su razvijena moze se slobodno roditi (po procijeni ima 2460g) kaze dr. Dobila sam normabel da probam noc odspavati jer sam satrana skroz ali nije pomogao jer i dalje imam bolove svakih sat vremena koji su me budili. Danas imam dobiti inekciju za razvoj pluca vjerovatno zadnju posto sam sutra u 35tt i neznam jel vas boli ta inekcija mene pece uzasno bar 15min ali se sve da izdrzati za bebu.
Mene je peklo i kicma me bolila. Ali nakon nekih 15 min, pola sata prode kao da nista nije bilo. Jedino sto mi se nakon sto sam ih prestala primati spavalo. Spavala sam 2 dana satima i satima. Sada nisam sigurna dali je to do inekcije ili cega.
Mozda i tebe uspava. Drzim fige 🤣
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Malamaka čestitam na bebici 😍❤️
Ane drži se, beba je već u sigurnim tjednima a ako još koji dan iz držite u komadu super... makar vjerujem da si već jako izmorena od tih trudova.
Ja sam bila jučer na pregledu i curka se konačno okrenula od poprečnog položaja u položaj glavom prema dolje i povukla je posteljicu malo dalje od ušća tako da više nije carski u planu. Držim fige da se i ostalima okrene beba..
Teška je 2773kg ☺️
Idući pregled mi je 23.09.
Malamaka cestitam na djecaku! 🥳🥳 brz oporavak ti zelim!
Bumac go, go!!! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Drzimo fige! 😁🤩
Zara hahhaha, a kad moras slusati nas stare 😂😂😂
Sanjarka ti sesirici su ti super. Prije 2.5 god u rodilistu su ih sestre hvalile, meni su pomogli tih prvih par dana.
_____
Sad sam vec i zaboravila sto sam jos htjela komentirati. 😂😂😂😂 eeeeh i ja imam rodjendan u nedjelju. 😆 stvarno je puno djevica ovdje. 😁😃
Endzrue odlican napredak! I moja curka je tako u 15 dana dobila preko 600 g. Super za pupak, nama je ranije otpao, ali jos su one krastice unutra, nije se skroz ocistio. Divno mi je to nosenje u marami, ali ja se sad ne usudjujem. 🙈🙈🙈🙈 i daj pisi i u onoj drugoj grupi 😆
Evo cure da vam se javim iz bolnice. Imala pregled i dalje se ne otvaram sta je dobro (uloziva za vrsak prsta). Skinuli su mi ovo za zaustaviti trudove jer ne pomaze. Dr smatra da su ovo lazni da da mogu i potrajati a mogu se i sami smiriti. Ako se smire idem kuci ako se nastave i pocnem se otvarati idem na carski. Za bebu nema straha u petak ce biti 35 tt i pluca su razvijena moze se slobodno roditi (po procijeni ima 2460g) kaze dr. Dobila sam normabel da probam noc odspavati jer sam satrana skroz ali nije pomogao jer i dalje imam bolove svakih sat vremena koji su me budili. Danas imam dobiti inekciju za razvoj pluca vjerovatno zadnju posto sam sutra u 35tt i neznam jel vas boli ta inekcija mene pece uzasno bar 15min ali se sve da izdrzati za bebu.
Mene je isto bas jako bolilo i peklo nakon injekcije
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Cure,od ponedjeljka Lidl gori 🤣🤣 https://ibb.co/FJmZjPq
Ima jos bodya i carapica no koliko vidil vise za curice nego za decke..
Nego jel tko uzimao ova grudnjake? Kakvi su sa brojevima?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Evo me opet s pregleda. Beba ima po procjeni 2900 🤷♀️ prije 2 dana 2460🤷♀️ ista dr gledala. Idalje zatvorena trudove imala cesce pa mi vratili nazad ovu terapiju za sprecavanje. Da jos malo izdrzim i da ne idem na carski
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Traveller
Pokrece li se ista🧐😂😂
Daj mi reci stuca li tvoja beba u ovim kasnijim tjednima? 😂
E da se hoće odstucat više iz p**** materine. 😍😂
Gasi internet, motaj kabele 😂😂😂
Evo mene s pregleda, Ctg sve ok, nema trudova, zatvorena, cerviks 35 mm, nema naznaka skorog poroda 😏 a Jakov već ima 3300 g 😥 i dalje nekih 7-10 dana veći nego po zadnjoj M. 😶 Mislim da ću i ja krenit lagano s Amy da ga malo bocnem, ne žuri se njemu. Japanka koliki je tvoj frajer?
Sanjarka sljedeći pregled je 16.9. ☺️
Pozdravi svima 👋
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Evo mi se valjda rijesili alergije, inekcije su odradile svoje, svrbez se polako povlaci. Beba je super, plodna voda isto ctg ne ocitava trudove, 23.09. Iduci pregled.
Poslije pregleda sam poharala DM, kupila sam sve sta mi treba izaslo me.oko 1000kn i na to sam provukla onih 10x vise bodova sta smo dobili u knjizici za bodove s trudnickim paketom i jos 5x vise bodova u DM app kada imas njihovu karticu i sada za iducu kupnju imam.oko 1200 bodova sto je 1200kn, pa eto cure stvarno se isplati.
Cestitam svima koje su rodile❤
Sortiraj odgovore
Najstariji