Da li mozda neka od vas zna po ovim mjerama koja bi bila kilaza bebe
BPD 93mm, FL 71mm, AC 326. Rekao mi je da su mjere u redu sve
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Stigaooo nam dječak! 07.09.21'. U 13:55h, 3380g, 52cm 💙🙏🏻
Čestitam!!!!!! Brz oporavak ti zelim!!!
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
malamaka
Cestitkee😍 da nam je djecak ziv i zdrav, a tebi sto brzii oporavak. 😇
Stigaooo nam dječak! 07.09.21'. U 13:55h, 3380g, 52cm 💙🙏🏻
Aaaaa! Čestitam!
🎉
Daj dojmove o friškom iskustvu sa Splitskog rodilišta kad stigneš!
Kiky imaš na netu kalkulator. Idem ti ga probat nać pa linkat
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Cure ja prijavljujem pojacani iscjedak zadnjih nekoliko dana. Bijel je i bez mirisa, ali bas dosta obilan, nadam da nije nista zabrinjavajuce. U subotu imam pregled pa cu pitati doktoricu.
Jel ima jos koja da joj je tako? 🙈😬
Takoder od pocetka trudnoce me prati. Bijeli, prozirni zavisi kako kad, bez mirisa. Nalazi dobri, zatvorena. Tako da mislim da nije nista strasno.
Meni isto iscjedak preobilan zadnjih dva tjedna!
Cestitke cure na dobrim nalazima 🥰
Sanjarka kako je tvoj tlak danas?
Anedrzi se jos malo 💪🏼🤞🏼
Leonoahnadam se da ce porod proc ok bez glavobolje i ikakvih problema 💞
Iscjedak je i u mene također prisutan od pocetka, zadnjih par dana mi je isto pojacan bijeli bez mirisa.
Nikakvih posebnih bolova nemam osim standarno leđa, al to muku mucim vec godinama 😏
Sta se tice kilaze, jos uvik na +1kg 😊
Cure koje nisu iz Splita, koliko se kod vas placa pratnja u bolnici i je li vam obavezno traze da pratnja ima odslusan tecaj?
E da i je li mora pratnja imati obavezno pcr test ili moze i brzi antigenski? Iako dok ja budem isla rodit vjerojatno ce ukinit pratnju 🙄
Tracy dobila sam otpusno pismo, dobro si rekla, nakon tjedan dana 😂😂
Citam maloprije u otpusnom pise posteljica sprijeda, a u trudnickoj straga 🤔
E da, ono vađenje krvi za krvnu grupu u 34.tt je li to obavezno? Ima koja da nije isla? Ne da mi se ponovo vadit krv bezveze kad sam pozitivna, ruke su mi skroz modre koliko puta su mi izvadili ovih misec dana 😕
Svasta sam vam nadrobila 🙈
Meni je rečeno da je dobro ić i drugi put jer se ne gleda samo krvna grupa koja je nepromjenjena nego još nešto.. Imala sam ista pitanja jer sam i ja 0 pozitivna a muž 0 negativan i nisam vidila svrhu ali sam na internetu pročitala da ipak ima smisla radi nečeg, ne mogu se sjetit čega.
Leonoah glavobolja je baš zeznuta stvar, znam kad sam ja imala glavobolje sa nekih 14.5godina taman pred upis u srednju školu, toliko su me iscrpile da nisam znala razlikovati stvarnost od sna. Sjećam se što se dešavalo, ali tad u tim trenucima kao da to nije bilo stvarno nego kao da sanjam. Užasan osjećaj.
Držim fige da prođe sve u najboljem redu i bez te glupe glavobolje 💗💗🤞🏻🤞🏻
Ponosna. Mama nisam znala da se za pratnju na porodu mora i platiti? Šta stvarno?? 😱
Ma to se valjda placa tecaj koji se ne odrzava radi korone 🙄 ..prije je kostalo 400kn, ne znam je li jos uvik toliko 🤷🏻♀️
Na stranici bolnice sam samo vidila da se treba doc upisat i platit 100kn za zastitnu odjecu, a ne znam koliko jos za "tecaj" 😏
Moj muž je platio 100 kuna ono kad sam ja završila u rađaoni, pa iduće jutro. Ima potvrdu koja stoji u mojoj trudničkoj i ja je predajem i to je to. Pozovu ga kad uđem u box. Nema tečaj za sad pa ga ne mogu ni naplatit. 🙄
https://www.gravidanzaonline.it/calcola-on-line/calcola-peso-feto
Evo, ispadne 3,100 :D
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Tracy i meni je. Kaže gin da je normalno sve dok ne smrdi/svrbi i nije čudne boje 🤷🏼♀️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji