Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orhideja13
    16. Veljača 2021. 08:37

Jutroo.. Ja samo da vas pozdravim I curama pozelim srecu na pregledima.. Cekamo vas Sa lijepim vijestima, 🙏❤️

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

NanaJ
    16. Veljača 2021. 08:40

kristina25

Jutro cure, evo još malo do pregleda 😁😁 javim kad se završi pregled :)
    Što se tiče pristica uvijek mucim muku s njima tako i sada, pogotovo dok sam nosila masku na poslu po 7 sati, i jos uvijek mi se lice nemože oporavit..

NanaJ

Jutro cure, evo mene mucina ubila uzas jedva sam se suzdrazala da ne povratim na poslu. Dajte mi recite da li vas zna boljet zeludac, onako vise kao da vam je kamen u zelucu 🤔

Možda si pojela nešto što ti ne paše i zato ti se stvara taj osjećaj, ja sam u drugoj t pila mam neke vitamine i užasno me želudac bolio i skuzila sam da je od njih pa sam prestala njih piti i uzela od elvit i bilo je sve super :))

Nije to svaki dan, evo jutro sam se probudila s tim osjecajem tezine u zelucu i jos plus da mucnina. Meni su valjda mucnine svaki 2 dan 😅 jucer nista zato u nedelju kao i danas 🙈

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Ljesnjak
    16. Veljača 2021. 08:41

Orhideja13

Jutroo.. Ja samo da vas pozdravim I curama pozelim srecu na pregledima.. Cekamo vas Sa lijepim vijestima, 🙏❤️

• kristina25
    16. Veljača 2021. 08:44

NanaJ

kristina25

Što se tiče pristica uvijek mucim muku s njima tako i sada, pogotovo dok sam nosila masku na poslu po 7 sati, i jos uvijek mi se lice nemože oporavit..

NanaJ

Jutro cure, evo mene mucina ubila uzas jedva sam se suzdrazala da ne povratim na poslu. Dajte mi recite da li vas zna boljet zeludac, onako vise kao da vam je kamen u zelucu 🤔

Možda si pojela nešto što ti ne paše i zato ti se stvara taj osjećaj, ja sam u drugoj t pila mam neke vitamine i užasno me želudac bolio i skuzila sam da je od njih pa sam prestala njih piti i uzela od elvit i bilo je sve super :))

Nije to svaki dan, evo jutro sam se probudila s tim osjecajem tezine u zelucu i jos plus da mucnina. Meni su valjda mucnine svaki 2 dan 😅 jucer nista zato u nedelju kao i danas 🙈

Kužim te, al možda si jučer nešto pojela i danas ti je teško od toga što se tiče težine u zeludcu, a za mučnine je normalno imati, al bolje svaki drugi nego svaki dan kak imaju cure :)
    Ma bit će sve to dobro, probaj malo jamnice popit ili malo sode da ti ublazi taj osjećaj težine  :)

Hvala svimaa na lijepim željama 😍😍

25.04.2018.👦
    09.08.2019.👧

Endzrue
    16. Veljača 2021. 09:02

mama33

Drage cure oprezno sa mentom, nemojte ju pit mene je med.sestra upozorila da caj od mente izaziva spontani a uvin caj otvara…
    Sretno sutra na pregledima!😘

Možda je mislila na bazgu.. Menta je sigurna... Nema brige. Gdje god googlate naći ćete taj podatak .. Ovo rekla kazala ne vjerujem ništ dok ne pročitam

Endzrue
    16. Veljača 2021. 09:05

plavabosanka

Lisa27 👶🧸🎀

Sretno cure na pregledima sutra 🥰
    Mene sve više hvata trema za srijedu 😃 kao da idem na neki vazan ispit hahah
    Da li vi imate problema sa prištićima? Meni cice trenutno izgleda kao da sam 7.razred osnovne 😀😀😀 pogotovo na podrucju donje čeljusti

Ja sam po prištićima i skužila da sam trudna inače mi prije menge lice bukne ko nenormalno a ono dan prije pa nije ništa, kažem ja zaručniku sumnjivo mi to kad ono ➕. Evo sad sam 7+5 i sad tek dobila 3-4prištića po bradi. Kažu da mame koje nose curice imaju prištiće 😂😂

I to ti nažalost nije točno 🤣 "ukradu maminu ljepotu". Ja sam nosila curicu lice savršeno čisto a inače prištavo.. Koža ko u bebe, čudo koliko je lijepo bilo. Sad sam prištava (ne znam šta nosim) jedino se ne mogu sjetit kad točno je lice postalo čisto prošli put. Jel nakon 3mj trudnoće il od početka 🤔

Endzrue
    16. Veljača 2021. 09:08

NanaJ

kristina25

NanaJ

Ja nisam imala klasične mučnine nego me bolio želudac. Sumnjam da ti je išta loše. Probaj juhu neku danas pojest il popij topli čaj od kamilice. On smiruje i umiruje želudac

plavabosanka
    16. Veljača 2021. 09:22

Endzrue

plavabosanka

Lisa27 👶🧸🎀

Sretno cure na pregledima sutra 🥰
    Mene sve više hvata trema za srijedu 😃 kao da idem na neki vazan ispit hahah
    Da li vi imate problema sa prištićima? Meni cice trenutno izgleda kao da sam 7.razred osnovne 😀😀😀 pogotovo na podrucju donje čeljusti

Ja sam po prištićima i skužila da sam trudna inače mi prije menge lice bukne ko nenormalno a ono dan prije pa nije ništa, kažem ja zaručniku sumnjivo mi to kad ono ➕. Evo sad sam 7+5 i sad tek dobila 3-4prištića po bradi. Kažu da mame koje nose curice imaju prištiće 😂😂

I to ti nažalost nije točno 🤣 "ukradu maminu ljepotu". Ja sam nosila curicu lice savršeno čisto a inače prištavo.. Koža ko u bebe, čudo koliko je lijepo bilo. Sad sam prištava (ne znam šta nosim) jedino se ne mogu sjetit kad točno je lice postalo čisto prošli put. Jel nakon 3mj trudnoće il od početka 🤔

Znam da to lažu eno sestrična nosi curicu inače muku mučila s prištićima sad joj lice savršeno. Bapske priče 😂😂

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Lollypop
    16. Veljača 2021. 09:30

Jutro zenice, sretno na pregledima danas 
    Nemojte se puno zivcirat da se i ja ne zivciram xD
    Meni od simptoma samo cice i poneka mucnina, umor.. A valjda ce to kroz mjesec-2 proci

• Ninuskaa
    16. Veljača 2021. 09:35

Jutro cure, još jednom sretno na pregledima danas 😃
    Mene od simptoma još ponekad mucnina uhvati, ali nesanica je i dalje tu, bas se mucim s tim i onda bi preko dana samo odmarala i spavala jer nemam volje za ništa 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.