Drage cure oprezno sa mentom, nemojte ju pit mene je med.sestra upozorila da caj od mente izaziva spontani a uvin caj otvara…
Sretno sutra na pregledima!😘
Možda je mislila na bazgu.. Menta je sigurna… Nema brige. Gdje god googlate naći ćete taj podatak .. Ovo rekla kazala ne vjerujem ništ dok ne pročitam
Ovo potpisujem! Menta je sigurna, bazga nije. Provjerite izvor podataka kad naiđete na ovako nešto.
Cure koje dana imaju preglede, sretno vam!
eeeeeh, Sanjarka, znam da debelo kasnim s datumima, a bila sam uvjerena da sam napisala. kad drugi put budeš popisivala, ubaci i mene: pregled 25.2., termin 04.09.
Cure moje, evo i mene al ne baš s dobrim vijestima, beba ne odgovara tjednima trudnoće, sutra moram se javit u trudnicku pa ću vidjet šta će mi tamo reci, nadam se najboljem ishodu 🤗🙏🙏
Dubrovčanka baš mi je žao, nadam se da ćeš uskoro vidjet svoj + i da ćeš izgurat t do kraja 🙏🙏🙏💋
25.04.2018.👦
09.08.2019.👧
Cure moje drage. Loše vijesti. Nema ploda. Pokušati ćemo s tabletama da se očistim,a ako ne bude išlo kiretaža. Nemojte mi se bedirati. Jednostavno eto nije bilo suđeno. Ja sam stvarno osjećala da nešto ne štima. Ako ništa bez obzira šta je ovo bio neuspjeh tješit ću se činjenicom da smo ipak uspjeli nakon godinu dana. Nadam se da će se moj plus opet uskoro viditi ❤️. Šaljem vam puno poljubaca ❤️
Ajme stvarno mi je jako žao 😔 drago mi je čuti da se ti dobro nosiš s tim. Pozitivne misli su velika stvar i samo ostani pri njima.. danas nek te dragi pazi, mazi, tetoši! Čuvaj se❤
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Cure moje, evo i mene al ne baš s dobrim vijestima, beba ne odgovara tjednima trudnoće, sutra moram se javit u trudnicku pa ću vidjet šta će mi tamo reci, nadam se najboljem ishodu 🤗🙏🙏
Dubrovčanka baš mi je žao, nadam se da ćeš uskoro vidjet svoj + i da ćeš izgurat t do kraja 🙏🙏🙏💋
Kolika je razlika zadnje m i ultrazvuka?
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Draga Dubrovčanka, jako mi je žao.... Drži se i želim ti da što prije ovo prevladaš. Šaljem zagrljaje i želim ti svu sreću za dalje! ❤️
Kristina25 nadam se da će sve biti u redu! ❤️ Kolika ti je razlika na uzv?
Dubrovčanka jako mi je žao, ne mogu vjerovati Javi nam se koji put da vidimo kako si. I obavezno javi kada bude opet plusić, bit će uskoro
Puno pusa ti šaljem, ostani nam hrabra!
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Neznam piše mi samo u uterusu GV sa statističkom nekom 17,6 mm
25.04.2018.👦
09.08.2019.👧
Sortiraj odgovore