Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marea
    03. Rujan 2021. 17:07

Bok cure! Evo još jedne koju sve živo boli. Noću jedva ustanem, prvo se ne mogu okrenuti lol, a onda me stopala tolikoooo bole, sve mi naotiče ☹️ Smiri se kasnije, ali bas mi treba dnevna doza odmora inače ne mogu ništa. Mali je krenuo u vrtić i sad popodne loše spava, a ja sva u bolovima čim nemam tih sat dva u horizontali. Još max 8 tjedana 😅🤞🏻

malamaka
    03. Rujan 2021. 17:13

Žene moje! Sretno Vam svima bilo.  
    Mi smo još uvijek u jednom komadu, nadamo se da nećemo još dugo tako.🤍🙏🏻Doktor nam je uvjeren da će biti sigurno do termina. Tako da, čekamo nestrpljivo! 

📍Split
    ➕🙏🏻💙
    07.09.21'.

CarpeDiem.
    03. Rujan 2021. 17:22

Marija sretan rodjendan 🥂🍾🌹🎂🎈

Sanjarka88 mužu tvome takodjer sretan rodjendanko🙌🎊🎈

Mallla hvala 🙌, puno ljepih i bezbrižnih trenutaka sa vasim bebicama ♥️

--Jede mi se baš taj vaš tiramisu ali ja vječito traži recepte sa videom za slastice. 
    Slaniše sam apsolvirala, ali za slastice mi baš treba koncentracije i detaljno objasnjenje🤣

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

• ponosna.mama
    03. Rujan 2021. 17:27

CarpeDiem.

Malllahvala 🙌, puno ljepih i bezbrižnih trenutaka sa vasim bebicama ♥️

–Jede mi se baš taj vaš tiramisu ali ja vječito traži recepte sa videom za slastice.
    Slaniše sam apsolvirala, ali za slastice mi baš treba koncentracije i detaljno objasnjenje🤣

E pa na ovoj stranici imas i video za svaki slucaj 🙈

sanja0508
    03. Rujan 2021. 17:32

ivkica

Ja sam danas jedino obavila ctg. Nisu me ni gledali ni ništa što mi je iskreno čudno za ovaj tj trudnoće. Načekala se al dobro ctg je u redu. Iako mi je tlak diglo što smo sve lijepo čekale na ctg po redu dok se jedna samo ušetala i rekla meni se žuri i preko reda lijepo ušla. I čuješ je iznutra pitaju je koliko je trudna kao 36 tj al mislim da ću na carski idući tj jer eto ona tako misli

Uuu "pametne" su mi najbolje. Tako je bila jedna na pregledu i usla ispred svih nas jer ona ima prednost jer ima gestacijski dijabetes (ha ha, da to ide tako ja bi svagdje prva bila) 🤦‍♀️🤦‍♀️ 
    Da bi nakon pregleda stala na hodnik i prica da ju doktor salje na inducirani jer je sada trudna 40+5 pa radi secera i radi jos necega sa plodnom vodom zaboravila sam tocno, ali ona je to odbila jer ona zna da je sa njom i bebom sve uredu i ona to nece. I njoj zene govore pa slusaj doktora, ovo, ono, a ona vadi nalaze, ctg, guk profil, slike bebe i pokazuje sve je uredu nije meni ovo prva trudnoca valjda ja znam. I sva vazna ode....a Boze me oprosti po faci joj vidis da je glupa i da se jedva zna potpisati. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

sanja0508
    03. Rujan 2021. 17:34

ponosna.mama

CarpeDiem.

Malllahvala 🙌, puno ljepih i bezbrižnih trenutaka sa vasim bebicama ♥️

–Jede mi se baš taj vaš tiramisu ali ja vječito traži recepte sa videom za slastice.

E pa na ovoj stranici imas i video za svaki slucaj 🙈

Marija sretan rođendan. Sanjarka sretan rođendan mužu. Vi stalno neke rođendane imate ili se to meni cini 🤣🤣🤣

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Rita37🤰
    03. Rujan 2021. 17:44

Sanjarka88 🤍

Dobar dan ostatku tima 😊

Ja sam i danas bila u obavezama do grla 😊
    Danas mi je muzicu za rodjendan , pa sam jučer radila tortu i kolač. Sad jos posrediti po stanu jer veceras imamo goste na večeri 😊
    Ste mi vi dobro sve?

Dannna Kate super napreduje, svi se veselimo njenom odlasku doma 🥰🥰

Lovely komad cure kod tebe, nekaa 💕

Tienna i ja cu imat kofer i ruksak za rađaonu, tako i treba. Nece te nitko vikat hehe 😅

Buhtlice ja bi uzivala da jedem svaki dan sto mi svekrva skuha, samo da ja ne moram 🤣🤣🤣

LeaM dobro nam dosla 😊 stize cura ili dečko?

LadyD izdrzi jos malo na poslu, brzo ce to proletit 🎉

Lollypop ima nas s tom vrstom boli. Meni nije svakodnevna pa je ok 😊
    Marija sretan rođendan 🎉🎉🎉
    Rita koliki je tlak?
    Buhtlica meni je isto apetit u ovoj t bzvz. Imala sam pola kg vise prije 5tjedana, nego sada. Mislim da mi je želudac jako stisnut paralelno s tezim disanjem i da je to uzrok 🤷🏻‍♀️
    Mene je gin pitao zadnjih put sta se desilo jer nisam dobila nista na kilaži al 🤷🏻‍♀️ rekla sam samo da su ogromne vrućine i zivim na voću i vodi kao sto i jesam.
    Sretno svima na pregledu danas 🍀Bilja kako je tvoj jučer prosao?
    Endzrue di si uzela tu biobazu mast? Mozes mi sliku staviti?

Ej hvala na pitanju evo tek sada je bas lijep 127/81  sinoc se opet povisio i danas je drzao 140... I preko.    Al  pokusat cu sto vise vecetas spavati jer stvarno nema što drugo biti nego premalo sna tjednima vec.. Pusa tebi i sretan rođendan muzu
    🎂

plavabosanka
    03. Rujan 2021. 17:44

marija3998

Curke da se javim pregled je jučer prošao super, Kaja je bila aktivna i nema nikakvih problema, danas mi je rođendan pa moram peć tortu i kolače radit jer sutra tulumarimo🎂🍰🥧🍾

Sretan rođendan 💐🎂🍰🥳

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Rita37🤰
    03. Rujan 2021. 17:47

Mallla

Cure pozdrav od mame iz Ljetnica! Čini se da smo mi svoju temu zatviorile! Sad je vas red! Želim vam sreću i da vam porodi budu onako grupno pozitivno iskustvo. Nama ljetnicama je vecina poroda bila pozitivno iskustvo pq tako zelim i vama! SRETNOO, MOZETE VI TO! 😘

Hvalaa puno na divim rijecima ❤️❤️❤️❤️! 

Tonkica111
    03. Rujan 2021. 17:48

ponosna.mama

Sanjarka88 🤍

ponosna.mama

Sanjarka sretan rođendan muzicu 🎂🎉 Sta si radila lipoga od kolaca? Ja taman radin tiramisu, al zato sta se meni jede 🙈

Hvala 😊

Radila sam krempite i ovu tortuhttps://www.kolaci.biz/odlicna-cokoladna-torta.html 😋😋😋😋
    Kakvi recept imas za tiramisu? Bez sirovih jaja? 😅

Uuuu kako ova torta lipo izgleda 😍😍😍
    Ja ti tiramisu radin s jajima, ali zumanjke kuvan na pari i bude super.
    Imas ovde recept.
    https://zdravojasamaleksandra.com/tiramisu-bez-sirovih-jaja/

Eto još i tiramisu 😭😭😭🤩.... Nekidan ga radila jer ga obožavam i pojela skoro sama sve. .. Rekoh neš ne više... Tiramisu i oriđiđi cheesecake su mi slabe točke. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.